Sayfa 533/1005 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Viop LII

1. sel,

yazdığın 1 tahtada ortak olduk treda etmeye çalışıcam.
    240 dk grafta 22.86 üstü kapanışlarda yukarı hareket başlatır benim graflarda
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sel,

yazdığın 1 tahtada ortak olduk treda etmeye çalışıcam.
    240 dk grafta 22.86 üstü kapanışlarda yukarı hareket başlatır benim graflarda
    hayirli olsun Sindoma, umarım iyi olur.. . endeks şu testereli hafif yukari meyilli fazdan bir an once kurtulur inş. ben cephesinde biraz kabak tadı verdi...bol kazanclar dilerim.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun pisyedili. Allah tüm depremzedelerin yardımcısı olsun. İşin fiziksel zararları bir tarafa, esas sıkıntı psikolojik tarafta.

Biz istte nispeten sağlam zemin-sağlam evde kalıyoruz. Bu yıl ailecek karar aldık, 2-3 yıl içinde rizeye taşınacağız. Zaten erken emekli sayılırız, büyük çocuk üniye başladığında taşınalım dedik. Arada yine gider geliriz iste, sonuçta evimiz, düzenimiz kalacak.

Bir ay kadar önce rizeye gittim, 20 gün kadar orada takıldım(annemle-köy hayatı yaşadık). Çoluk çocuk istteydi, eşim yalnız uyumaktan korkmaya başladı, deprem olursa çoluk çocuk zor olur diye.

Şunu demeye çalışıyorum, biz olaydan çok çok uzakta iken bu kadar zorlanıyorsak(psikolojik olarak), olayın göbeğinde olanları düşünemiyorum. Allah yardımcıları olsun gerçekten.
    Ağabey Rizeli olaydım .İmkanımda olaydı Rize den başka biryerde yaşamazdım.
    Seviyorum doğayı yeşilin yeşil olduğu yer.Her tonu var maşallah.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ağabey Rizeli olaydım .İmkanımda olaydı Rize den başka biryerde yaşamazdım.
    Seviyorum doğayı yeşilin yeşil olduğu yer.Her tonu var maşallah.
    Tamamda benim Ağvada ki eve kaçarken senin köyünden geçiyorum deniz yeşillik bence sen elindekini başkaları için görmüyorsun Hayat çok kısa elindekileri gör ona göre yaşa.
    selamlar
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. Bir özel bankanın Araplara satıldığı iddiaları baya baya konuşuluyor.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tamamda benim Ağvada ki eve kaçarken senin köyünden geçiyorum deniz yeşillik bence sen elindekini başkaları için görmüyorsun Hayat çok kısa elindekileri gör ona göre yaşa.
    selamlar
    Bizim oralar kalabalık abi ya.haftasonları dolup taşıyor.Münzevi hayatı seviyorum.
    Rize den değil ama Rize ye yakın Trabzon Hayrat dan yer baktığımda oldu .Nasip bakalım.
    olmazsa Ağva tabi.
    Şimdilik hayaller Hayrat ,Ağva vs...
    Gerçekler Adana .

not:ALPER de kazma ,kürek al Söğüt e gel diyor .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. geçmiş olsun pisyedili...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Astor vadelisi spotun altına inmiş. Bakalım ne zaman taban oluyor

Sayfa 533/1005 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •