Apple yeni ürünlerini tanıttı ..
iPhone 16 256 gb Türkiye’de 64999, IPhone 16 Plus 256 gb 73999 tl
iPhone 16 Pro 256 gb Türkiye’de 82.999 tl , iPhone 16 pro max 256 gb 99.999 TL ‘den 13 Eylülden itibaren satışa çıkacak
Printable View
Apple yeni ürünlerini tanıttı ..
iPhone 16 256 gb Türkiye’de 64999, IPhone 16 Plus 256 gb 73999 tl
iPhone 16 Pro 256 gb Türkiye’de 82.999 tl , iPhone 16 pro max 256 gb 99.999 TL ‘den 13 Eylülden itibaren satışa çıkacak
iPhone 16 Pro max 1 tb Türkiye’de 119.999 TL’den satılacak ..
Erdoğan teğmenler üzerinden muhalefeti hedef aldı: Kemal Kılıçdaroğlu'ndan jet yanıt geldi!
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Sınır ötesi ve okyanus ötesindekilerle ittifak yapıp, iktidar hayali kuranlar bugün Gazi Mustafa Kemal üzerinden millete ayar vermeye kalkıyorlar ifadelerini kullandı. Söz konusu ifadelere Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yanıt verdi.
------------------------
Darbe paranoyası yaparak milleti korkutmayı ve kutuplaştırmayı bırak! Senin ve zihniyetinin, zaten Atatürk'ü, Cumhuriyeti ve milletimizi sevmediğini biliyoruz. En ufak olayda darbe çığırtkanlığı yapmak, darbecilerin en büyük özelliğidir...
Darbe yapılan ülkelerde:
Darbe rejimi inşa edilir, tek adam yönetimi devralır.
Adalet yok edilir; gazeteciler, öğrenciler, akademisyenler, siyasiler ve muhalifler darbecilerin zindanlarında tutsak olur.
Liyakata göre değil, yalakalığa göre atama yapıldığı için ekonomi batar.
Akrabalar, çocuklar ve damatlar yüksek görevlere getirilir, Karun kadar zengin edilir.
Devlet kurumlarına güven azalır; halk korkuya sevk edilir.
Tarım biter; memur, emekli ve emekçi perişan olur.
Saraylar inşa edilir; uçaklar, yatlar ve katlar alınır, halk fakirlik içinde çırpınır.
Yukarıdaki manzaraya bir bak, sana tanıdık geliyor mu?
Genç teğmenlerin Atatürk'e ve milletin değerlerine ettiği yeminden darbe çıkmaz!
Aynı yemin, senin ettiğin metinde de var ama o değerler senin umurunda olmadığı için uymuyorsun.
Sen 20 Temmuz'da sivil darbe yaptın.
Yürü bre Hızır Paşa, senin de çarkın kırılır elbet !
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...-kemal-2245876
Motorinde çarşambadan geçerli 1 tl indirim bekleniyormuş.
Hesap aşağıdaki gibiyse, bence bedava an itibari ile...
Şimdilik sadece; 1 kendine, 1 devlete! Çok sürmez bu keyif.:28:
https://i.ibb.co/mFPs0B2/iphone.png
Fotoğraf kalitesi dışında çok pahalı telefon almayı anlayamıyorum, bu b.ka niye bu kadar para verilir çözemiyorum?
Ötüyorsa bu telefonlar, bir sene g.tümüzü sıkıp alalım bari.:he:
Ahali her halde asabımız bozulmasın diye, katledilen kızımızdan hiç ama hiç bahsetmedi.
Tabuta konan gelin duvağı olmasaydı, ben de bahsetmeyecektim.
Ulan ne duvağı, amcanın ne bok olduğu belli değil anne, baba ve ağabey hangi bokun püsürüğü o da belli değil, zavallı kız bu aileden telli duvaklı gelin nasıl çıkacaktı 7 ve 77 sülalesini s...
Köy ahalisi yerin 7 kat dibine gireceğine, kalkmış A.K. partisi milletvekili ile mezarlıkta portre fotoğrafı çekiliyor AMK...
Ölmüş dedesi ile selfie fotoğrafı çekenleri gördü bu gözler, memleketin içine düştüğü lağım bu ve lağım akmaya devam ediyor...
https://pbs.twimg.com/media/GXDWu3mX...jpg&name=small
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Narin fotolarını gördüğümüz bir melek.Elbette insan üzülüyor kızıyor kahrediyor.Ama her saniye dünyada ne narinler gidiyor farketmiyoruz bilmiyoruz üzülemiyoruz.İnsanoğlu aslında cidden hayvandan aşağı bir cins.Hayvan doğası dışında ihtiyacı dışında öldürmez.İnsanoğlundan bir halt olmaz,olsaydı zaten cennetten kovulmazdı:))))))))))))
İşsizlik oranı Tuik'e göre 0.4 puan düşerek
%8.8 'e gerilemiş.
Dün, okulların açıldığı gün toprağa verilen 8 yaşındaki çocuğun tabutuna gelin duvağı yerine okul forması konulmalıydı.
Âkp Diyarbakır mv Galip Ensarioglu'nun açıklamalarında gizli işin iç yüzü.
(Ensarioğlu, SÖZCÜ TV'ye yaptığı açıklama sırasında "Bizlerin bazen bilmediği bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var" diyerek aile ile yakın olduklarını anlattı. )
Herkes biiyor kimse konuşmuyor.
Siyasi gücü var gibi ailenin.
Çatalca İlçe Emniyet Müdürü işçileri tehdit etti
Çatalca İlçe Emniyet Müdürü işçileri “Ben sizi gözaltı yapıp adli işlem yaparsam çocuğunuz zekiyse bile bir işe giremez” diyerek tehdit etti.
İşçiler; tüm tehdit ve saldırılara rağmen fabrika önündeki eylemlerine devam etti.
Ülkenin geldiği durum. Haklı olanın bile çocukları ile tehdit edildiği,
Bir yandan milyarla oynayan 40 yıl ile yargılanıp 40 hafta yatanlar.
Vaz geçtim. Sildim.
Bu haber dogruysa devlet mevlet yok demektir.
Bu fasizm'in en carpici orneklerinden biri.
Evrensel hukukta suc kisiseldir, adam suc isledi diye annesini de iceri alamazsiniz.
Burada adam iscilerin cocuklarini tehdit ediyor.
Bu kabul edilemez, ederseniz, yarin namusunuzu da alirlar.
video : https://x.com/i/status/1832990894900777359
Almanyadaki Pretestolarda Türk kökenli polis meslekdaşlarını şiddet konusunda uyarırken
Sakarya’da oğullarının emanet araçla kaza yapmasının ardından anne baba arasında tartışma çıktı. Kadın otomobile taş ve sopayla zarar verirken, kocası yaşadıkları evi yaktı. Çift, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.
Sakarya’nın Arifiye ilçesinde M.Ö.’nün arkadaşından emanet aldığı otomobili habersiz kullanan oğulları, küçük çaplı kazaya karıştı. Eve geldiğinde otomobili hasarlı gören M.Ö. ile aile bireyleri arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Ö.’nün eşi Z.Ö., sopa ve taşlarla otomobile zarar verdi. Otomobilin farları, camları, kaputu ve tamponlarında hasar oluşurken, M.Ö. de eşine öfkelenip birlikte yaşadıkları 2 katlı evi ateşe verdi.
https://tele1.com.tr/ogullari-kaza-y...yakti-1136542/
??
"Hüda-Par Narin’in köyünde başsağlığına gitti cinayeti dış güçlere bağladı"..
Gerçek haber yani zaytung değil,
https://tele1.com.tr/huda-par-narini...gladi-1136331/
https://r.resimlink.com/TWUXC.jpg
Kabile devleti gibi isterseniz tabi ki vermez, bir ABD mahkemesine gidip ülkemizde işlenen bir cinayetin çözülmesi için falan diye karar aldırırsanız, seve seve verir.
benim bildigim whatsup da bu veriler zaten yok ki... "end-to-end encryption" la mesajlar iletiliyor.
ya terörist ya törerist.. ya hapçı, ya domuz bağcı..... ya kitapsız ya deftersiz....
Kimler mi New Mexico'da yaşayan bir kesim kartel üyesi..
...,...............
...
...
Mutlaka Beyaz olacak, mutlaka reno toros olacak , ....Köyde rahat ulaşım için ulaşım... Az arıza çıkarıyor köy yollarında diyollar..
Kaç tane abisi var, babası var.
Ailenin küçüğü öldürülmüş. Hepsi suskun. Oysa ortalığı yıkmaları lazım değil mi?
Misal köy dışından yani yabancı biri öldürseydi, böyle suskun kalıp kabullenirler miydi?
Mümkün değil. Ayaklanma çıkardı köyde.
Babaları dehşeti yaşatınca evden kaçan 2 kız çocuğu anlattı! Evliliğe zorlama, dilendirme, darp...
İstanbul Avcılar'da kaybolduktan sonra Kadıköy'de bulunan 13 ve 14 yaşındaki iki kız çocuğunun ifadeleri doğrultusunda babaları yakalanıp adliyeye sevk edildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekiplerince Avcılar'da 6 Eylül'de kaybolduktan sonra yapılan çalışma sonucu Kadıköy Fikirtepe Mahallesi'nde beraber bulunan 14 yaşındaki M.G. ile 13 yaşındaki S.Y'nin durumuna ilişkin soruşturma sürüyor.
Kız çocuklarından S.Y. ile pedagog ve psikolog eşliğinde yapılan görüşmede, çocuğun babası Sedat Y. tarafından dilendirilmeye ve marketlerden hırsızlığa zorlanıp darbedildiği belirlendi.
14 yaşında olan diğer çocuk M.G'nin de babası A.G. tarafından para karşılığı beraber kaçtığı S.Y'nin 16 yaşındaki ağabeyi E.Y. ile zorla evlendirildiğini, darbedilip hırsızlığa zorlandığını anlatması üzerine polis ekipleri harekete geçti.
Polisin çalışması sonucu Sedat Y. ile A.G. gözaltına alındı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...lilige-2246106
Bu da baba, eminim disarda erkegim diye dolasiyordur.
Eğer bu verilmezse ki bazı sıkıntılarımız var eğitimde yakından bilindiği gibi, şu gördüğümüz tablo olur. Bu sefer ateistle mi deistle mi uğraşacaksınız? LGBT ile mi uğraşacaksınız? Uyuşturucuyla mı uğraşacaksınız? Şaşırırsınız, şaşırırsınız. Ondan sonra başlıyoruz efendim savcı nerde? Polis nerede? Arkadaşlar, savcılarla polislerle bu iş olmaz olmaz. İşin başı, ilacı eğitim. Bunu verdik verdik, veremedik kendi çocuklarımızla bize yabancılaşıyor kendi torunlarımıza bize yabancılaşıyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...gildir-2246194
Adam hakli.
Yarisi boyle kalani cibiliyetsiz.
Bunlar onceleri capulcuydu, sonra vatan haini oldular simdi de cibiliyetsizler.
"The Wire" Diye bir dizi vardı, uyuşturucu satıcılarına tüm telefonlarını dinlemelerini rağmen nasıl haberleştiklerini bulamıyorlardı, tüm polis veya gizli servislerin en sevmediği durum.
En sonunda anlıyorlar ki, o devirde yaygın olan belde taşınan SMS cihazı kullanıyorlarmış, haberleşmek için.
Dediğinize katılıyorum.
Uçtan uca şifreleme var diyorlar ama ben buna şüphe ile bakarım. Acaba gerçekten öyle mi?
Misal cep telefonuna yüklediğimiz uygulamalarda kameraya erişimi kapatıyoruz. Gerçekten kapalı mı yoksa senin ruhun duymazken kamera görüntü alıyor mu? Bilemeyiz.
Bence bu cok dogru bir hareket.
8 yasinda bir kiz cocugun katledilmesi cok buyuk bir aci ancak cok daha aci olan, tum ulusun yuregine saplanan adeta bir bicak darbesi bu.Evladi olan, kiz cocugu torunu olan herkesin cigeri yaniyor.
Akli vicdani ve mantigi olan milletler boyle bir hadise karsisinda ne yapar, derhal meclisi toplar bir tek madde ile bir idam cezasi kanunu cikarir ve bir hafta icinde bu canileri Ulus Meydaninda asar, canli yayinla tv de yayinlar.
Yoksa bu yureklere isleyen acinin travmasi gecmez, unutulmaz, affedilmez.