Eğer bu verilmezse ki bazı sıkıntılarımız var eğitimde yakından bilindiği gibi, şu gördüğümüz tablo olur. Bu sefer ateistle mi deistle mi uğraşacaksınız? LGBT ile mi uğraşacaksınız? Uyuşturucuyla mı uğraşacaksınız? Şaşırırsınız, şaşırırsınız. Ondan sonra başlıyoruz efendim savcı nerde? Polis nerede? Arkadaşlar, savcılarla polislerle bu iş olmaz olmaz. İşin başı, ilacı eğitim. Bunu verdik verdik, veremedik kendi çocuklarımızla bize yabancılaşıyor kendi torunlarımıza bize yabancılaşıyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...gildir-2246194
Adam hakli.
Yarisi boyle kalani cibiliyetsiz.
Bunlar onceleri capulcuydu, sonra vatan haini oldular simdi de cibiliyetsizler.
"The Wire" Diye bir dizi vardı, uyuşturucu satıcılarına tüm telefonlarını dinlemelerini rağmen nasıl haberleştiklerini bulamıyorlardı, tüm polis veya gizli servislerin en sevmediği durum.
En sonunda anlıyorlar ki, o devirde yaygın olan belde taşınan SMS cihazı kullanıyorlarmış, haberleşmek için.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Dediğinize katılıyorum.
Uçtan uca şifreleme var diyorlar ama ben buna şüphe ile bakarım. Acaba gerçekten öyle mi?
Misal cep telefonuna yüklediğimiz uygulamalarda kameraya erişimi kapatıyoruz. Gerçekten kapalı mı yoksa senin ruhun duymazken kamera görüntü alıyor mu? Bilemeyiz.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Bence bu cok dogru bir hareket.
8 yasinda bir kiz cocugun katledilmesi cok buyuk bir aci ancak cok daha aci olan, tum ulusun yuregine saplanan adeta bir bicak darbesi bu.Evladi olan, kiz cocugu torunu olan herkesin cigeri yaniyor.
Akli vicdani ve mantigi olan milletler boyle bir hadise karsisinda ne yapar, derhal meclisi toplar bir tek madde ile bir idam cezasi kanunu cikarir ve bir hafta icinde bu canileri Ulus Meydaninda asar, canli yayinla tv de yayinlar.
Yoksa bu yureklere isleyen acinin travmasi gecmez, unutulmaz, affedilmez.
Yer İmleri