Kisisel kanaatim bu kadar ucuz bir hisseyi burda daha fazla tutmazlar yakında kaldırırlar...piyasa muhakkak gorecektir
Printable View
Kisisel kanaatim bu kadar ucuz bir hisseyi burda daha fazla tutmazlar yakında kaldırırlar...piyasa muhakkak gorecektir
Yalnız dikkatimi şu çekti bı aralar topik ne kadar kalabalıktı şimdi kimse yazmıyor bu sessizliğin bir sebebi olmali...muhakkak bir sebebi olmali...
Teknikci üstadlar nerede yok mu şöyle 2 trend çizgisi çekip macd ekleyip bilmiş bilmiş konuşacak ordinaryüs profesorus teknik analist üstadı :) :)
ya siz? neden bu kadar olumlu bakıyorsunuz?
Haklısınız olumlu bir gelişme halen yok. yine de beklemekten başka alternatif yok. Zaten bu nedenle beklemedik mi? Olumlu gelişme olmasa hatta geriye doğru gitse bile bekleyeceğimiz aşikar. Hisse dibe doğru bassa hatta kot dışına çıkacağı açıklansa buradan kim çıkacak ki? 5 yıldır bekleyen hiç kimse çıkmayacak. O nedenle sıkıntı etmiyoruz. Beklemeye alışmışız bizler. Bizi süründürmeyi başarı zannedenler de bizimle sürüneceklerdir İnşallah. Birikimimize göz dikenlerin sürünmeleri için sonuna kadar buradayız. Korkan varsa buralarda bu korkularını yazacaklarına korkularından kurtulsunlar. Öyle değil mi? YTD
Korkmak sadece bi duygu. Endiselenmek uzulmekte.. realite su zeynep vaat ettiklerini yerine getiremedi. Onlar surunmez , olan yine bizim gibilere olur
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçenlerde bir miktar almıştım imkanım olursa yine alırım ben inanıyorum herşey çok güzel olacak...
0.32 kuruş olmuş.
Al abi
Büyük resme bakın...
Ortada resim yok ki:) ne resmine bakacan...ortada vesikalik foto bile yok. Zeyno bekliyo, sanki bekleyince butun borclar odenecek
Sayın selamün aleyküm satın o zaman sizi tutan yok...
Ben şirkete bakıyorum sektöre bakıyorum teknik analizimi yapıyorum üstüne selim Sayılgan indikatorunu de ekliyorum karşıma büyük ve şahane bir resim çıkıyor.
Siz olumsuz fikirlere sahipseniz buyrun satın dediğim gibi sizi tutan yok..
Haaa zarardayim satamiyorum diyorsanız bu kervan size hiçbirşey ogretmemis hiç ders alamamışsiniz demektir ki büyük resmi hala göremiyorsunuz...
Günlükte bugünkü yaptığı bar çok seksiii
Bar değildir hocam o , barbardır
Bar olsa duramazsın
Anlaşılan yüklü aldın şemsiye acilmiyacak derecede ki kıvraniyorsun dur bakalım daha yenisin şöyle bir sene geçsin bu hisse yukarı doğru patliyacaak bu hisseyi burda tutamazlar söylemin eminim ki aldığım güne lanet olsun sayilganlarin Allah belasını versin elimde fena patladı diye söylencegin günlerde kisisel tecrübeme göre çok yakındadir
Tahtada grafik şahane heran kopabilir...
Dun nasıl oldu da 32 gösterip 35 kapattilar hatta 36 bile kapanabilirdi olcak birşeyler grafik çok sıkıştı
Enstantane,
evet elimde baya bi hisse var ilk defa da değil kervana girişim bu üçüncü ve diğerlerinde olduğu gibi yine mutlu edecek inanıyorum inanmasam alamazdim zaten...
kervanda 3 türlü yatırımcı var gibi.
birincisi eskiden beri hissede maliyeti büyük rakamlar olan ky.bunların hisseden kopmaları daha vakit alabilir.Onların tek ümidi Şirketin hisseyi yukarılara taşıması ve bu kesimin mağduriyetini gidermesi.
ikincisi şartlara göre bu hissede maliyeti küçük rakam olup alsat yapıp hissesini kaptırsa bile zararı olmayan tipler.
birde üçüncü tip yatırımcı varki. onlarda hisse dedektörü gibi etliye sütlüye karışmadan kokuyu alıp bir haber öncesi yüklü alım yapıp mesela kervanda bilanço öncesi yerini alıp sessizce bekleyen ve ilk çıkışta hisseyi boşaltan tipler. 19 dan 56 hareketi başlarken grupların içine sızıp bundan faydalanıp milyon lot alıp milyon lotu millete yediren tipler.
BU TÜR HAREKETİ BİLHASSA 3NCÜSÜNÜ KISA ZAMANDA YİNE GÖRECEK GİBİ GELDİ BANA YATIRIMCILAR.
Bülten boşşşş
Kapanış 0.35
Dünkü primini bugün korudu.mudafaa etti kendini.korudu.dikkat çekmek istemiyor belli ki.usul usul gidicez galiba.
Sessiz,Sakin ve Sinsi
Geç bu işleri...
Kısaca 3 S diyelim mi.yakisti bence.ne dersiniz yoldaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Bugün seansı hiç takip edemedim fakat bu da güzel 0.35 İzmir
Neyse yaa yoldaşlar bı baktım ki son mesajlar hep bana ait
Biraz da susayim siz yazın ne düşünüyorsunuz şirket hakkında yorumlarınızı alayım
Kenara çekilin biraz da ben bakayım büyük resme
Ne düşünelim, 3 senemiz çoktan bitti. Her gelecek gün umutlarla dolu, bir önceki günden daha iyi olur umuduyla hiç bir şey yapamadık.. Bu şekilde günler haftaları haftalar ayları... yılları... 4. senemiz bitmek üzere.. O resimdeki bütün renkler artık bulanıklaştı, hepsini karışık ve bulanık görüyoruz.. Eee sayın demokrat şimdi sizi dinleyelim..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben çok konuştum bugün biraz da susayim diyorum :) sayın muhabere
Meşhur Kervansaray Otelleri'ni bilmeyeniniz yoktur. Bursa'da, Antalya'da veya Bodrum'da illa ki görenleriniz olmuştur. Bir dönem tekstilin önemli sanayicisi Sayılgan ailesinin sahip olduğu oteller Selim Sayılgan tarafından yönetiliyordu.
O da tabir yerindeyse basiretsiz yönetimiyle şirketi tam bir borç batağına soktu. Bir süredir şirket davalar, icralar, borçlar hatta tefecilerle gündeme geliyor.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Semih Sayılgan'a kestiği cezaları veya suç duyurularını saymıyorum bile...
Seni ne ilgilendiriyor diyebilirsiniz.
Şirket benim ilgimi FETÖ'cüler icradaki otelleri ele geçirme operasyonu başlattığında çekmişti. Hatırlayın, Kervansaray'ın Bodrum oteli icradan yarı fiyatına FETÖ'nün arkasında olduğu söylenen varlık yönetim şirketine satıldı, SPK devreye girdi de satış iptal oldu.
Bu olaylardan sonra şirketin borsadaki küçük yatırımcılarından sayısız telefon ve mail aldım. Hele ki, şirket ortaklarından Zeynep Tümer'in hisselerinin dondurulmasına ilişkin mahkeme kararı durdurulunca...
Küçük yatırımcılar Tümer başkanlığında oluşacak yeni yönetim yapılanmasıyla borsada kaybettikleri parayı geri alıp almayacaklarının derdindeler.
Borsa çevrelerinde soruşturdum.
Edindiğim bilgiler bana mail atan Kervansaray Yatırım Holding mağduru küçük yatırımcıları tatmin eder mi bilmem.
Ama şirket kısa sürede bir genel kurul yapacakmış. Yönetimi profesyonel bir icra kuruluna devretmeye çalışıyormuş.
Avukatlara verilen sayısız vekalet geri istenmiş. Alman Aareal Bank AG başta olmak üzere şirketin 100 milyon euroya yakın borçlarının yapılandırılması için bir çalışma yürütülüyormuş. Şirketin elindeki mal varlıklarının değer tespiti yapılıyormuş.
Bankalara borcun çok üzerinde gayrimenkul, arsa, fabrika binaları olduğu iddia ediliyor. Çıkış planları kamu kuruluşlarıyla da paylaşılmış.
Yeniden yapılanma şirketin borsada yine eski günlere dönmesini sağlar mı?
Bakalım onu zaman gösterecek.. DİLEK GÜNGÖR 13.10.2017
Kaç ay olmuş ???????
Bir süre de yeni patron(Başkan) şirketi kurtaracak umuduyla devam edelim bakalım.. Ömrümüzü yedin kervn.. :) ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.