-
kervanda 3 türlü yatırımcı var gibi.
birincisi eskiden beri hissede maliyeti büyük rakamlar olan ky.bunların hisseden kopmaları daha vakit alabilir.Onların tek ümidi Şirketin hisseyi yukarılara taşıması ve bu kesimin mağduriyetini gidermesi.
ikincisi şartlara göre bu hissede maliyeti küçük rakam olup alsat yapıp hissesini kaptırsa bile zararı olmayan tipler.
birde üçüncü tip yatırımcı varki. onlarda hisse dedektörü gibi etliye sütlüye karışmadan kokuyu alıp bir haber öncesi yüklü alım yapıp mesela kervanda bilanço öncesi yerini alıp sessizce bekleyen ve ilk çıkışta hisseyi boşaltan tipler. 19 dan 56 hareketi başlarken grupların içine sızıp bundan faydalanıp milyon lot alıp milyon lotu millete yediren tipler.
BU TÜR HAREKETİ BİLHASSA 3NCÜSÜNÜ KISA ZAMANDA YİNE GÖRECEK GİBİ GELDİ BANA YATIRIMCILAR.
-
-

Originally Posted by
baskan7878
Bülten boşşşş
Tam yazcaktim siz yazdınız. Şirket başvuru yaptı deniliyordu Ekim kasım aylarında. Başvuru varsa gerçekten Demekki spk bürüt ten çıkacak durumları şirkette görmüyor. Ya da bilmediğimiz şeyler var
-
Kapanış 0.35
Dünkü primini bugün korudu.mudafaa etti kendini.korudu.dikkat çekmek istemiyor belli ki.usul usul gidicez galiba.
Sessiz,Sakin ve Sinsi
-
-
Kısaca 3 S diyelim mi.yakisti bence.ne dersiniz yoldaşlar yorumlarınızı bekliyorum
-
Bugün seansı hiç takip edemedim fakat bu da güzel 0.35 İzmir
-
Neyse yaa yoldaşlar bı baktım ki son mesajlar hep bana ait
Biraz da susayim siz yazın ne düşünüyorsunuz şirket hakkında yorumlarınızı alayım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri