Erdoğanı severim sevmem tartışılır ..
Ama üzülüyorum adamı sevsemde sevmesemde benim Cumhurbaşkanım :(:(
Memleketimin namussu şerefi haysiyeti benim namussum şerefim ...
üzülüyorum ...
:(
Printable View
kapadokyanıda elinden almasınlar sonra ? 2010 da evet dediniz fetöcüleri doldurdular yargıya şimdide evet dersen kapadokyanda gider aklına başına topla iyi incele maddeleri bu siyasi şeçim diğil anayasan değişecek uyan hayır demeyi bilmezsen her zaman düzülen olursun unutma..
[emoji2] [emoji2] [emoji2]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7d1f5900b7.jpg
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
https://www.youtube.com/watch?v=OorQ6BN_1G8
levent kırca parodisi şuan ki gençler için ütopik gelebilir ama geçmişte bir acı gerçekti
o günlere dönmemek için EVET
hocam.. rumenigge hocam..
Eğer yazı yarıştıracaksak benim şu yazımı yarışmaya sokmak istiyorum..
http://www.hisse.net/topluluk/showth...503#post254503
Niçin EVET bunlar için
İSTİKRAR: Yeni sistemle kalıcı istikrara kurumsal garanti verilecek. Son 15 yılda ülkede istikrar sağlandı ama bu kalıcı değil, bu partiye ve kişiye bağlı bir istikrardı. Yeni sistemle bunu garanti altına alıyoruz, kalıcı hale getiriyoruz. Halkımız buna 'evet' diyecektir.
ETKİLİ İDARE: Vatandaş hızlı işleyen bir idareye, bürokrasiye 'evet' diyecek. Daha az bürokrasi, daha hızlı büyümeye 'evet' diyecek. Kararnamelerle hızlı düzenleme imkânı olacak.
VESAYETE SON VERİLECEK: Bunun tasfiye süreci tamamlanacak. Meclis'in doğrudan belirlenmesi ile milli irade güç kazanacak. Cumhurbaşkanlığı milletin makamı olarak tescillenmiş olacak. Vatandaş yüzde 69'la "ben seçeceğim cumhurbaşkanını" dedi. Eksik kaldı. Eksik unsurları tamamlayıp bu süreci bitirmiş olacağız. Güçlü yasama, güçlü icraat.
REFAH: Ekonomide olduğu gibi güvenlik politikalarında da hız katacak. Terörle mücadele, huzura güç verecek. Kurumsal yenilenmeyle bu sürece katkıda bulunacak. Refah seviyesi yükselecek.
MECLİS: Meclisimizin ve milletvekillerimizin güç kazandığı bir sistem olacak. Yasama yetkisi artık Meclis'te. Hükümetler tasarı gönderemeyecek. Kanunlarla ilgili her şey Meclis kontrolünde olacak. Meclis ilk defa HSKY'ya üye seçecek. Hem Cumhurbaşkanı hem de Meclis'e seçimleri yenileme imkânı verilecek. Halkın temsil gücü artacak.
BİRLİK-HUZUR: Birlik ve huzur pekişecek. Seçimi kazanmak için yüzde 50'nin oyu gerekiyor. Merkez siyaset güçlenecek. Devlet değil milletin merkezi güçlenecek. Siyasetçiler kendilerini farklı kesimlere açılmak zorunda hissedecek. Siyasette uzlaşma, diyalog kültürü gelişecek.
GÜÇ KATACAK: Sadece içerde değil, dışarıda da TÜRKİYE'YE GÜÇ KATACAK Fırtınalı bir dönemden geçiyoruz. Bölgemizde sınırların yeniden masaya koyulduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu fırtınalı dönemden en az hasarla çıkmamız için güçlü bir devlete sahip olmamız gerekiyor.
.
Ben hiç hayatımda chp,ye oy vermedim. açıkçası sistem partlerinin hiç birine vermedim vicdanimda çok rahat bana göre hepsi aynı yere hizmet ediyor ben TÜRK halkına hizmet edeceğine inandığım insana oy veririm onun bunun önüme koyduğu kuklara diğil. Ecevit ve görüşünü tam manasıyla katılmasamda Erbakan hocada bunlara alet ve hizmet etmedi küresel emperyalist vampirlere ....ALLAH rahmet eylesin her ikisinede...
Bu ne ya devamlı aynı şeyi koymak levent kırcayı kahrından öldürenlere onu işsiz aşsız borçlar içinde bırakan ölümüne neden olanlara mı evet diyorsun sen adamı yasakladılar adam aç işsiz kaldı be kahrından öldü ayıp ayıp ...biraz vicdanlı akıllı ol hem rahmetlinin başka skeçleride var onlarıda koysana..
o parodi neden anayasa değişikliğini çok iyi anlatıyor
defalarca izleyin
bir dönem türkiye gerçeği o idi
hocam.. rumenige hocam..
İmzamı okuyan bir çok arkadaş Kuruksuz Çalı Tavuğunu soruyor.. Nedir , ne değildir diye.. :)
Ben de tanıttım o tavuğu, şu topikte.. http://www.hisse.net/topluluk/showth...503#post252503
Görevli bahçeli aldığı emirle koalisyonu bozmasaydı tarihin en iyi hükümetiydi o hükümet terör bitmişdi sıfırdı ekonomik önlemelerde alınmışdı ali babacan kendi dedi biz önceki hükümetin aldığı ekonomik önlemleri uygulamaya devam ediyoruz diye hikaye yazmaya devam et et sen en gelişmiş ülkelerde bak koalisyonla yönetiliyorlar. geç bunları..
Burada aldatiliyor muydu. Yoksa aldatil miyormuydu
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bas bas Kılıçdaroluuuuu,diye bağırmalarının sebebini,bu gün tesadüfen içinde bulunduğum bir diyalog vesilesiyle öğrenmiş bulunuyorum...
''Cehape'ye mi verecem tabii ki evet''
Geleceğine verecen armut...
Babana bile ahzu kabza vermiyon,memleketi tümden silindirik bir oyunla ihale edecen...
Eğer biraz aklı olan ve bunları okuyan HAYIR der.
Ülkemizin düştüğü hale bakın.
Eyyyy evet diyecek kardeşim oku kendine gel.
Okuduğunu anlamıyorsan bir bilene sor.
Aldanma, aldatılanların yanında olma. Unutma hafızanı silmelerine engel ol.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7ae5674454.jpg
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sevgili dostlar, Türk Milletinin sağduyulu insanları. Bu referandum sürecinde, ülkemizin geçmişini ve geleceğini özetlemek istiyorum. Bu günkü iktidar on beş yıldır ülkeyi tek başına kanunlu kanunsuz istediği gibi yönetiyor, bunda hemfikiriz herhalde. Çözüm sürecinde Oslo da pkk ile görüştümü, görüştü. Imralıda terörist başı ile görüştümü, görüştü. hdp aracılığı ile kandil ve pkk ile görüştümü, görüştü. Dolmabahçede, birlikte mutabakat imzalandımı, imzalandı. Pkk militanlarınca Güneydoğu illeri, Ilçeleri, mahalle ve köylerine, tüneller kazılarak binlerce ton bomba ve silahlar yerleştirildimi, yerleştirildi. Bu ihanet hareketleri yapılırken hükumet yetkilileri, vali ve kaymakamlara, bunlara dokunulmaması talimatını verdimi, verdi. Sonra yüzlerce ŞEHID vererek buraları temizledimi, temizledi. Habur rezaleti yaşandımı, yaşandı. Bugün Türkiye ye karşı bayrak açan Barzani rezili ile parti kongrerlerinde, Diyarbakır meydanlarında gövde gösterileri yapıldımı, yapıldı.Şimdi hala bu adamı kırmızı halilarla sözde kürt bayrağı altında ağırlıyormu, ağırlıyor. Sınırlarımızın içinden, yedirip içirerek peşmergeler Suriye ye pyd ye desteğe gönderildimi, gönderildi. Egede 17 adamıza Yunanistan ca el konuldumu, konuldu. Bu konuda hükumetten bir ses çıktımı, çıkmadı. Gelelim Fetö rezaletine. On yıllarca muhalefet, çeşitli toplum kuruluşları ve bireysel olarak on binlerce insanımızın uyarılarını aldırmadan kol kola, sınavlarda hırsızlık yapmalarına, askeriyeda, adliyede, emniyette, ve tüm kurumlarda yuvalanmalarına fırsat verilmiş, göz yumulmuşmu, yumulmuş. Sonrasında da göstere göstere Türk milletine karşı darbe girişiminde bulunmuşlardır. Hoca efendi diye diye elini eteğini öpenler, ne yazıkki saf Anadolu insanınıda kandırarak, neredeyse ona taptırmışlardır. Işid ve Suriye meselesi başlı başına bir problem. Şimdi referandum için propaganda yapılıyor. Bir tarafta devletin uçakları, helikopterleri, araçları ile Cumhurbaşkanı, başbakan ve tüm güçleri elinde iktidar. Diğer tarafta kendi imkanları ile partiler ve bireysel olarak vatandaşlar. Bir tarafta. Yalanın, iftiranın kol gezdiği sınırsız harcamalarla yapılan propaganda, diğer tarafta doğruyu, ülke gerçegini, Atatürk Cumhuriyetinin tehlikede olduğunu anlatan kesim. Salon, alan, yer verilmiyen, konuşturulmayan siyasetçiler. Ne kadar eşit bir propaganda dönemi değilim. Islam dini, kuran, peygamberimiz adaletten, hak hukuktan ayrılmayın, kul hakkı yemeyin diyor. Kanunlarımızda vicdanlarımızda adalet diyor. Eğer bu durum sizi rahatsız etmiyorsa evet deyin. Günahı vebali size ait. Yok, bu oyunda açık seçik haksızlık var diyorsanız, milyonlarca kere HAYIR diyecek, vicdanınız rahat, huzur içinde uyuyacaksınız. Hayır diyorum ben. Art niyetsiz evet diyenede saygı duyuyorum. Ama hayır diyene iftira atana, hakaret edenede misli ile lafını iade ediyorum. Referandumda Memleket ve milletimiz için hayırlı sonuçlar diliyorum
Bunları yalanlayın evet diyeceğim....
Rubin'den bahseden bu yazıyı okuduktan sonra, sizin mesajınızı, görunce paylaşayım dedim.
Rubin ya da!
10 Nisan 2017 Pazar
http://m.yeniakit.com.tr/yazarlar/ab... /> 18994.html
Çocuğun yaşı 18 Ülke koalisyonlardan çok çekti o yüzden evet diyorum yazmış
Senin en son gördüğün koalisyon Arda-Sinem aşkıydı o da bitti