Sayfa 531/774 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,241 - 4,248 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Yalan üstüne yalan.. Hani tekstilciydin..

İşimin sahibiyim diyorsun.. Bankamatikten maaş çekmeye koşuyosun..

Bak.. Sana abi tavsiyesi.. Bir gün evin yanar, kimse inanmaz sana..

Yalan söylemenin bize zararı yok da.. Sana var..

Çünkü yalan söylemenin en kötü yanı, nerede ne zaman ne dediğinin çabuk unutulmasıdır..

Ayrıca, kulluk borcun olan Allah da bütün semavi dinlerde yalan'ı men etmiştir..
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    '' ben 2000-2005 yılları arası kumaş ve konfekaiyon olmak üzere avrupaya arap ülkelerine ve abd ye çok hızlı mal sattım, bizim sattığımız malın 1000 mislini biesseci gibi büyükler satıyordu ''

bugün 26 yaşında olan biri 2000 yılında kaç yaşındadır ?

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Bilmiyorum.. Varsayım benimkisi.. O isim de varsayımsal..
    yaşım sağ taragfta yazıyo yav ? bu nasıl bir kafa, ilk üye olduğum günden beri o yaş ordadır yav 26 yı nasıl çıkardın ? nasıl okuyosun yada okuduğunu nasıl anlıyosun ? tesktilc olduğumu da 2 aydır yazıp duruyorum ? daha demin yazdım yav,rahmetli canaydın filan dediniz salladınız da ben biesseci ile iş yaptım dedim ??? çıt yok !

pes artık yav ?

sizin muhalif trollerden biri bana maaşlı troll demiş bende gidip şimdi maaşımı çekiyimde daha güzel bişeyler yazıyım diye bi alıntı yapmıştım, o benle eğleniyo aklınca bende eğlendim

kafan mı güzel ? çok merak ediyorum, bunumu yazıyosun şimdi bula bula

yav gerçekten komiksiniz ben çok üzülüyorum size, biri maaş alıcakmış diyo diğeri yaşımı gömemiş 26 yaşındayken sene 2000 di, okumuyoki yada mahsus yapıyo yada vakti çok ?

güldür güldür şov gibisiniz

dökülün bakalım daha neler çıkacak, konuştukça batıyosunuz ama pek güldüm ama 26 yaşa, bide maaş muhabbeti çok güzel oldu
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2. Deprem paraları da bunun için maaş olarak verildi öyle mi?

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    yaşım sağ taragfta yazıyo yav ? bu nasıl bir kafa, ilk üye olduğum günden beri o yaş ordadır yav 26 yı nasıl çıkardın ? nasıl okuyosun yada okuduğunu nasıl anlıyosun ?

ey delikan, sizin muhalif trollerden biri bana maaşşlı troll demiş bende gidip şimdi maaşımı çekiyimde daha güzel bişeyler yazıyım diye bi alıntı yapmıştım

kafan mı güzel ? çok merak ediyorum, bnunumu yazıyosun şimdi bula bula

yav gerçekten komiksiniz ben çok üzülüyorum size, biri maaş alıcakmış diyo diğeri yaşımı gömemiş 26 yaşındayken sene 2000 di, okumuyoki yada mahsus yapıyo yada vakti çok ?

güldür güldür şov gibiniz
    2000 öncesini ya yaşamamışlar ya da kasıtlı maksatlı sözcü ağzıyla konuşuyorlar maalesef usta

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    yaşım sağ taragfta yazıyo yav ? bu nasıl bir kafa, ilk üye olduğum günden beri o yaş ordadır yav 26 yı nasıl çıkardın ? nasıl okuyosun yada okuduğunu nasıl anlıyosun ?

ey delikan, sizin muhalif trollerden biri bana maaşşlı troll demiş bende gidip şimdi maaşımı çekiyimde daha güzel bişeyler yazıyım diye bi alıntı yapmıştım

kafan mı güzel ? çok merak ediyorum, bnunumu yazıyosun şimdi bula bula

güldür güldür şov gibiniz
    Zevzek.. Hadi ben yanlış gördüm diyelim.. Burayı okuyan bunca kişi de mi yanlış gördü 26 yaşındayım, turist rehberiyim dediğini..

5. 1946 Valileri işbaşında mı?

**Gençler AKP'yi de, Erdoğan'ı da tercih etmiyor, bunu da açıkça dile getiriyorlar...**** Kanıt arayan Adana'da yaşananlara baksın...**** Vali "Okullara da evet afişleri asılsın, halkın mitinge gelmesi sağlansın" talimatı verince olanlar olmuş...**** Okullara AKP'ye ait üzerinde resimler olan bez afişler asılmış, ilk tepki de Adana Kız Lisesi öğrencilerinden gelmiş... Öğrenciler, afişleri asanların okuldaki Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya kalkmasına da karşı çıkmış...**** Bazı görevliler fiili durum yaratmış ve fotoğrafları kaldırmaya yeltenmiş; bunun üzerine öğrenciler sınıfları boşaltıp eyleme yapmak üzere koridorlarda toplanmış..**** Bu olay üstelik ders saatinde yaşanmış değerli okurlar...**** * * ***** Yüzlerce öğrenci Atatürk'ün posterlerini sınıflarına tekrar asarken "Mustafa Kemal'in askerleriyiz, cumhuriyeti korumak ve kollamak görevimiz, demokrasiden sapanlara geçit yok" gibi sloganlar atarak derslere girmemiş...**** Öğrencilerin, okul yönetimini protesto etmekten geri kalmadığını da bilgi olarak ekliyorum...**** * * *****

* Valinin, iktidarın valisi gibi hareket edip karar vermesi veliler tarafından da şikâyet konusu oldu. Altı gün sonra padişahçı, vesayetçi ve dinci hevesler bitecek, milletimiz tek adam hayranlığı içerisindeki iktidara dersini gençlerimizin de hayır tercihiyle verecek.**** İktidar ya haddini hududunu bilecek ya da çağdaşlaşmaya karşı çıktığı için ...dersini alacak Ezberi bozulacak......

......
    Tıpkı 1946 Milli Şef İsmet İnönü nün Valileri ve kamu yöneticileri gibi davranan yöneticiler, aslında Halkın ve Gençlerin Tepkisine neden olduklarını bile anlamıyorlar....

6.  Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    **Gençler AKP'yi de, Erdoğan'ı da tercih etmiyor, bunu da açıkça dile getiriyorlar...**** Kanıt arayan Adana'da yaşananlara baksın...**** Vali "Okullara da evet afişleri asılsın, halkın mitinge gelmesi sağlansın" talimatı verince olanlar olmuş...**** Okullara AKP'ye ait üzerinde resimler olan bez afişler asılmış, ilk tepki de Adana Kız Lisesi öğrencilerinden gelmiş... Öğrenciler, afişleri asanların okuldaki Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya kalkmasına da karşı çıkmış...**** Bazı görevliler fiili durum yaratmış ve fotoğrafları kaldırmaya yeltenmiş; bunun üzerine öğrenciler sınıfları boşaltıp eyleme yapmak üzere koridorlarda toplanmış..**** Bu olay üstelik ders saatinde yaşanmış değerli okurlar...**** * * ***** Yüzlerce öğrenci Atatürk'ün posterlerini sınıflarına tekrar asarken "Mustafa Kemal'in askerleriyiz, cumhuriyeti korumak ve kollamak görevimiz, demokrasiden sapanlara geçit yok" gibi sloganlar atarak derslere girmemiş...**** Öğrencilerin, okul yönetimini protesto etmekten geri kalmadığını da bilgi olarak ekliyorum...**** * * *****

* Valinin, iktidarın valisi gibi hareket edip karar vermesi veliler tarafından da şikâyet konusu oldu. Altı gün sonra padişahçı, vesayetçi ve dinci hevesler bitecek, milletimiz tek adam hayranlığı içerisindeki iktidara dersini gençlerimizin de hayır tercihiyle verecek.**** İktidar ya haddini hududunu bilecek ya da çağdaşlaşmaya karşı çıktığı için ...dersini alacak Ezberi bozulacak......

......
    Tıpkı 1946 Milli Şef İsmet İnönü nün Valileri ve kamu yöneticileri gibi davranan yöneticiler, aslında Halkın ve Gençlerin Tepkisine neden olduklarını bile anlamıyorlar....
    gezici anketi bile milletimizin evet diyeceğini kabul ediyor ama siz gençler desteklemiyor diyorsunuz, nasıl böyle bir sonuca ulaştınız?

7. Yoksa siz gezici anketine bile inanmıyorsunuz

8. http://www.hitapsgk.com/node/4212

Lüksemburg'da kayıtlı seçmen sayısı 571, kullanılan oy 9 bin 729!

https://twitter.com/solhaberportali/...18736783446019
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Sayfa 531/774 İlkİlk ... 31431481521529530531532533541581631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •