Originally Posted by
DeliKAN
Yalan üstüne yalan.. Hani tekstilciydin..
İşimin sahibiyim diyorsun.. Bankamatikten maaş çekmeye koşuyosun..
Bak.. Sana abi tavsiyesi.. Bir gün evin yanar, kimse inanmaz sana..
Yalan söylemenin bize zararı yok da.. Sana var..
Çünkü yalan söylemenin en kötü yanı, nerede ne zaman ne dediğinin çabuk unutulmasıdır..
Ayrıca, kulluk borcun olan Allah da bütün semavi dinlerde yalan'ı men etmiştir..

Originally Posted by
british
'' ben 2000-2005 yılları arası kumaş ve konfekaiyon olmak üzere avrupaya arap ülkelerine ve abd ye çok hızlı mal sattım, bizim sattığımız malın 1000 mislini biesseci gibi büyükler satıyordu ''
bugün 26 yaşında olan biri 2000 yılında kaç yaşındadır ?

Originally Posted by
DeliKAN
Bilmiyorum.. Varsayım benimkisi.. O isim de varsayımsal..
yaşım sağ taragfta yazıyo yav ? bu nasıl bir kafa, ilk üye olduğum günden beri o yaş ordadır yav 26 yı nasıl çıkardın ? nasıl okuyosun yada okuduğunu nasıl anlıyosun ? tesktilc olduğumu da 2 aydır yazıp duruyorum ? daha demin yazdım yav,rahmetli canaydın filan dediniz salladınız da ben biesseci ile iş yaptım dedim ??? çıt yok !
pes artık yav ?
sizin muhalif trollerden biri bana maaşlı troll demiş bende gidip şimdi maaşımı çekiyimde daha güzel bişeyler yazıyım diye bi alıntı yapmıştım, o benle eğleniyo aklınca bende eğlendim
kafan mı güzel ? çok merak ediyorum, bunumu yazıyosun şimdi bula bula
yav gerçekten komiksiniz ben çok üzülüyorum size, biri maaş alıcakmış diyo diğeri yaşımı gömemiş 26 yaşındayken sene 2000 di, okumuyoki yada mahsus yapıyo yada vakti çok ?
güldür güldür şov gibisiniz 
dökülün bakalım daha neler çıkacak, konuştukça batıyosunuz ama pek güldüm ama 26 yaşa, bide maaş muhabbeti çok güzel oldu
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri