Sayfa 528/774 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    bu dediğin örnekler olmasın diye
    değişiklikler yapıldı
    cumhurbaşkanı aşırı güçleniyor diye feryat ediliyor
    Okuduğunu anlamıyorsun galiba. Bu dediğim örnekler değişiklik sonrası kuruşta ortaya çıkması olası senaryolar.
    Bunları engelleyen bi madde yok.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Seni tespit edersem patronuna şikayet edeceğim.. İş saatlerinde forumda zevzeklik ediyor, işine gücüne bakmıyor diyeceğim..

Cuma günü çektiğin maaşını hak ettiğine inanıyor musun.. ?

Boğazından geçerken için sızlıyor mu..sızlamıyor mu ?

Çoruna çocuğuna da yediriyor musun.. ?

İşine dön işine.. Kazandığını hak et.. Helal et..
    neyin patronuna şikayet ediyon neyin şükür kendi işimin patronuyum, henüz 26 yaşındaydım ve istanbulda avrupalı abd li müşterilerime boğaz turu attırıyordum ben ? zirveyide dibide ticarette gördüm çok genç yaşta hemde,

sen bizi bişeye benzemetin pek ben anladım zaten olsun kendimden eminim çok şükür, bi allahıma kulluk borcum var
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku

sen gidip o ülkenin içine ...tınız lafını söyleyesene bakiyim devlet büyüklerine ? seni tutan yok
    Bu laf sinkaflı bir laf değil eleştiridir bir demokraside yaşıyor olsaydık söylenirdi söyleyene de hiçbir şey de olmazdı...
    Burada insanların savcı-polis-mahkeme üçlüsünün içine alınacağını biliyorsun da bundan keyif-gurur mu duyacaksın?

4. Değişiklik sonrası ortaya çıkabilecek bir durum yazıyorum bi soru soruyorum. Adam okumadan bu değişiklikle bunlar düzelecek diyor.!
    Sonra da trol deyince kızıyorlar...

5.  Alıntı Originally Posted by 252325 Yazıyı Oku
    Eski iktidarlar dönem öğrenciler kitap bulamıyordu piyasadan, günümüzde öğrencilere bedava tablet veriliyor fark bu işte.Tabiki evet.
    Şu anki iktidarın eski iktidarlara göre gsmh'ye oranla iki kat daha fazla vergi topladığını biliyor musunuz?
    Diğer taraftan son 15 yılda en az 65 milyar dolarlık kamu varlığının satıldığını?
    Duble yollar haricinde yapılan köprü, tünel, şehir hastaneleri, havaalanlarının ise yap işlet devret modeli ile yapılıp zararlarının önümüzdeki yıllarda daha fazla vergi toplamasını zorunlu kılacağını?

6.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Ya bir gün Abuzittin Çöreklibatturi diye birisinin eline geçerse bu yetkiler..
    Abuzittin Çöreklibatturi diye birisinin eline geçmedi mi bu yetkiler?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    neyin patronuna şikayet ediyon neyin şükür kendi işimin patronuyum, henüz 26 yaşındaydım ve istanbulda avrupalı abd li müşterilerime boğaz turu attırıyordum ben ? zirveyide dibide ticarette gördüm çok genç yaşta hemde,

sen bizi bişeye benzemetin pek ben anladım zaten olsun kendimden eminim çok şükür, bi allahıma kulluk borcum var

Yalan üstüne yalan.. Hani tekstilciydin..

İşimin sahibiyim diyorsun.. Bankamatikten maaş çekmeye koşuyosun..

Bak.. Sana abi tavsiyesi.. Bir gün evin yanar, kimse inanmaz sana..

Yalan söylemenin bize zararı yok da.. Sana var..

Çünkü yalan söylemenin en kötü yanı, nerede ne zaman ne dediğinin çabuk unutulmasıdır..

Ayrıca, kulluk borcun olan Allah da bütün semavi dinlerde yalan'ı men etmiştir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Abuzittin Çöreklibatturi diye birisinin eline geçmedi mi bu yetkiler?
    Bilmiyorum.. Varsayım benimkisi.. O isim de varsayımsal..

Sayfa 528/774 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •