Okuduğunu anlamıyorsun galiba. Bu dediğim örnekler değişiklik sonrası kuruşta ortaya çıkması olası senaryolar.
Bunları engelleyen bi madde yok.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okuduğunu anlamıyorsun galiba. Bu dediğim örnekler değişiklik sonrası kuruşta ortaya çıkması olası senaryolar.
Bunları engelleyen bi madde yok.
neyin patronuna şikayet ediyon neyinşükür kendi işimin patronuyum, henüz 26 yaşındaydım ve istanbulda avrupalı abd li müşterilerime boğaz turu attırıyordum ben ? zirveyide dibide ticarette gördüm çok genç yaşta hemde,
sen bizi bişeye benzemetin pek ben anladım zatenolsun kendimden eminim çok şükür, bi allahıma kulluk borcum var
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Değişiklik sonrası ortaya çıkabilecek bir durum yazıyorum bi soru soruyorum. Adam okumadan bu değişiklikle bunlar düzelecek diyor.!
Sonra da trol deyince kızıyorlar...
Şu anki iktidarın eski iktidarlara göre gsmh'ye oranla iki kat daha fazla vergi topladığını biliyor musunuz?
Diğer taraftan son 15 yılda en az 65 milyar dolarlık kamu varlığının satıldığını?
Duble yollar haricinde yapılan köprü, tünel, şehir hastaneleri, havaalanlarının ise yap işlet devret modeli ile yapılıp zararlarının önümüzdeki yıllarda daha fazla vergi toplamasını zorunlu kılacağını?
Yalan üstüne yalan.. Hani tekstilciydin..
İşimin sahibiyim diyorsun.. Bankamatikten maaş çekmeye koşuyosun..
Bak.. Sana abi tavsiyesi.. Bir gün evin yanar, kimse inanmaz sana..
Yalan söylemenin bize zararı yok da.. Sana var..
Çünkü yalan söylemenin en kötü yanı, nerede ne zaman ne dediğinin çabuk unutulmasıdır..
Ayrıca, kulluk borcun olan Allah da bütün semavi dinlerde yalan'ı men etmiştir..
Yer İmleri