Okuduðunu anlamýyorsun galiba. Bu dediðim örnekler deðiþiklik sonrasý kuruþta ortaya çýkmasý olasý senaryolar.
Bunlarý engelleyen bi madde yok.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okuduðunu anlamýyorsun galiba. Bu dediðim örnekler deðiþiklik sonrasý kuruþta ortaya çýkmasý olasý senaryolar.
Bunlarý engelleyen bi madde yok.
neyin patronuna þikayet ediyon neyinþükür kendi iþimin patronuyum, henüz 26 yaþýndaydým ve istanbulda avrupalý abd li müþterilerime boðaz turu attýrýyordum ben ? zirveyide dibide ticarette gördüm çok genç yaþta hemde,
sen bizi biþeye benzemetin pek ben anladým zatenolsun kendimden eminim çok þükür, bi allahýma kulluk borcum var
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Deðiþiklik sonrasý ortaya çýkabilecek bir durum yazýyorum bi soru soruyorum. Adam okumadan bu deðiþiklikle bunlar düzelecek diyor.!
Sonra da trol deyince kýzýyorlar...
Þu anki iktidarýn eski iktidarlara göre gsmh'ye oranla iki kat daha fazla vergi topladýðýný biliyor musunuz?
Diðer taraftan son 15 yýlda en az 65 milyar dolarlýk kamu varlýðýnýn satýldýðýný?
Duble yollar haricinde yapýlan köprü, tünel, þehir hastaneleri, havaalanlarýnýn ise yap iþlet devret modeli ile yapýlýp zararlarýnýn önümüzdeki yýllarda daha fazla vergi toplamasýný zorunlu kýlacaðýný?
Yalan üstüne yalan.. Hani tekstilciydin..
Ýþimin sahibiyim diyorsun.. Bankamatikten maaþ çekmeye koþuyosun..
Bak.. Sana abi tavsiyesi.. Bir gün evin yanar, kimse inanmaz sana..
Yalan söylemenin bize zararý yok da.. Sana var..
Çünkü yalan söylemenin en kötü yaný, nerede ne zaman ne dediðinin çabuk unutulmasýdýr..
Ayrýca, kulluk borcun olan Allah da bütün semavi dinlerde yalan'ý men etmiþtir..
Yer Ýmleri