neeee
ahahahaha
Printable View
Sokakta vatandaş saydırıyor başımızdakilere... Biriside arkadaşına diyor ki; verdiniz bunlara oyu, görün şimdi ebenizi...
İmamoğlu 3 haftadır sokağa çıkma yasağı olsun diyor... Kaale alan yok.. Şimdi ise gecenin bi vakti yasak geliyor....
Her şeyi yarım yamalak yaptıkları gibi, bunu da yarım yamalak yaptılar...
İyi yönden bakarsak akp ayağına kurşun değil, roketatar sıkıyor. İnsanlar öfke içinde
Çok abartiniz yasağı.seansda sabah akşam 12 saat surda WC ye gitmeden film seyreden gibi ekran seyreden var.Demekki 15 gün aciklasalar vay halinize..
https://twitter.com/NekrofilZombi/st...07146046476288
bak mesela, bu da güzelmiş... isviçre'de baselde maselde yaşasan misal, şunu yaşayamadan ölüp gidersin...nankörlük etmeyin, bu şakacı yöneticilerin ve güzide vatandaşlarımızın kıymetini bilin...
O degil de şimdi dipten pgsus longlayanin parası x10 mu oldu. 10 bin tl ile long yapsa 100 bin tl si mi oldu yav
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yasaktan dolayı sizde.de bir açlık hissi oluştumu.ben bir buzdolabına bakayım. psikolojik galiba.
Cola icin siraya girenlerin resimlerini gormedin mi ?
“İzmir Torba’da şenlik vardı, İlhan Selçuk ve Aziz Nesin’le birlikte bir panele katılmıştık. Panelin konusu mizahtı. Birisi kalktı ‘Nasrettin Hoca’nın torunları olarak zeki insanlarız değil mi?” diye sordu Aziz Nesin’e. O da ‘Yüzde 60’ı aptaldır’ dedi. Herkes alkışladı. Sonra kuliste kendisine sordum neden böyle bir şey söylediğini. O da ‘Evladım, yüzde 92 diyecektim dilim varmadı’ dedi
Yav arkadaşlar bir ömürsünüz ya
Lupposundan tut
Kavgadan ölenine
Bileciğinden umresine
😂😂😂😂😂😂😂😂
Sigara önemli fıkrası bile var.
>>>>
On yıl sürecek bir uzay yolculuğuna dünyadan üç gönüllü gönderilecek. Biri Alman, biri Fransız, biri de bizim Temel; gönüllü olmuşlar.
Yolculuğun en önemli kuralı, uzay gemisinde bir odaya kapatılacaklar ve yanlarına sadece sevdikleri tek şeyi almalarına izin var.
Alman, uzay gemisinde kalacağı odayı birayla doldurmuş.. Fransız, yüzlerce kitap almış yanına.. Bizim Temel ise karton karton sigara!
Uzay gemisi, üç yolcusuyla on yıl boyunca dolaşmış, görevini tamamlamış ve yer yüzüne inmiş. Binlerce insan uzay üssüne üşüşmüş; gemiden inecek üç dünyalıyı merak ediyorlar.
Alman inmiş önce.. Binlerce şişe biradan sonra herif iki yüz kilo olmuş; göbek fırlamış dışarı.
Fransız inmiş sonra.. Yüzlerce kitaptan sonra filozoflaşmış haliyle selamlamış ahaliyi.
Temel yok piyasada.. Bekle bekle, kapı açılmıyor. Sonra müdahale edip kapıyı açmışlar.. Açılır açılmaz dışarı fırlamış
Temel: “Çakmak var mı çakmak, Allahını seven n’olur bi çakmak versin…”
20 yılda 15o yıl geriye gitmek
yasaktan yarım saat önce fırıncılar başkanına haber verip Ankara ve İstanbul BB başkanlarına haber vermemek... yerel yönetimleri yok sayarak saraydan ülke yönetmeye çalışıyorlar.. yedikleri tokat yetmedi anlaşılan
Zaro ağa diye aratın sadece yoğurt yemiş hayatında o işte
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Ben hala anlamadım
Yarın ekmeği Nasıl alıyorum
Benim evime 100 metre yakında 3 market var onlar kapalı oradan ekmek alamıyorum
Fırın 5 km uzakta
Araba ile fırına mı gideceğim o serbest yani
evde canım sıkılmıştı gece gece yarıldım gülmekten.
twitterda izmirde gece pazarı kuruldu diye twet var yaw :he:
https://i.hizliresim.com/6vOBy0.jpg
Aha pirasaci
Ekmeği alan aldı:))
https://twitter.com/KurtissDonalddd/...028570114?s=19
Çocuğu olanlar luppo konusunu anlayabilir. Kuyrukta adam cappy ve teneke cocacola aldı çocuk ısmarlamış, evde 2 gün tutabilmek için bir şeyler gerekiyor olabilir. Benim çocuğum yok ama markalı istiyorlar ne istiyorlarsa diye tahmin ediyorum. Yani bisküvit veya gazoz diye istenmiyor spesifik, hatta gramajına/ambalajına göre isteniyor.
Uzun yaşar mısınız bilmem ama...
işlenmiş et gıda tüketmeyin.. sosis, salam, sucuk gibi..
Süt değil, yoğurt tüketin
İncir
Yemekleri yağlı yapmayın, sonradan zeytinyağı ekleyin..
Bol yeşillik tüketin..
Her gün bir bardak yeşil çay...
😂😂😂😂😂😂
Arkadaşlar bunlar ne yaaa
Şiştim gülmekten
Allahta sizleri güldürür inşallah
Videosu da var https://twitter.com/i/status/1248724889273499649 :kmk: