Sayfa 539/1002 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Bugün dedim ya kargoya gittim bana dedi ki il içi yada dışı 1 haftaya ancak gider oha dedim arabamla ben götüreyşm il içi 1 saat sürmez götürürse götür millet iş bırakıyor sağlık var işin ucunda tamam ihtiyaç var ama evde karıya çocuğa bulaştıran hastanelerde sakat ne yapacak acaba her şey sıkıntı çözüm vatandaşa 2 haftalık stok için zaman ve 1 aylık maaş o zaman sorun kalkar ne kredi ötele ne kredi çek ne başka bir şey
    Abi normalde 2 gun once deklare edilir. Millet hazirligini yapar. Zaten o zamana kadar lockdown olacak diye fisiltilar yayilir ve millet ihtiyaclarini coktan gidermis olur. Ki turkiye de adim basi bim a101 migros var.

Su olay oyle felaket bir karar ki bugune kadar ne yaptiysan hepsi cope gitti. Yetmedi daha da kotulestirecek.

Simdi ayikla pirincin tasini. Biz bu kafayla daha uzun zaman evde oturmaya devam ederiz.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Abi karantinada olsa şuan istanbulun %80 i evde.. karantinada olsa yüzde 20 mecbur çalışacak... bence çok aşırı yanlış düşünüyordunuz...
    % 80 evdemi İstanbul 16 milyon evde 4 milyon dışarda yarısından çoğu dışarda yanlış değil maske takmakla bu iş olmuyor evden çıkmayacaksın stok yapacaksın sadece hastane eczane bitti maaşında devlet verecek

geçenlerde "bir gün tek numaralı, bir gün çift numaralı " taksiler çalışacak denildi..

insanlar içinde bu tür bir formül bulunabilir.. önemli olan mobilizasyonu kontrol etmek ve sınırlamak.. bazen çözüm çok basittir ancak kibirli yöneticiler süreci arap saçına çevirebiliyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Bir de böylesi var...

https://twitter.com/gidadedektifi_/s...19666358431746

Hiç sıkılmıyoruz memlekette, yönetici kadrodan devamlı şakalar sürprizler... o açıdan bakın...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5. Viop - XVI

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Çevremde akciğer kanserinden ölen tanıdıklarım var. Hayatta insanı bu kadar genç yaşta sevdiklerinden ayıran başka bir hastalık yoktur. Ve çoğunun sigara geçmişi var.
    İçkiye lafım yok ama sigara kırmızı çizgim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aynen katılıyorum 60 yi göremeden ölen tanıdıklarımın hepsi yoğun sigara içerdi .

Kuzenim 27 yaşında öldü sigaradan Amcam iki Dedem çok erken yaşta Sigaradan öldü Halam sigaradan kanser bakımevinde yaşıyor 5-6 senedir .

Ninem 89 yaşında trafik kazasında öldü ablası da 102 yaşında öldü .

Arkadaşım dedesinin babası vardı 146 yaşında öldü .

Kimse bana sigara demesin sakın

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by Objektif Yazıyı Oku
    Herkesin bir kansere yatkınlık ya da direnç derecesi vardır diye düşünüyorum. Kimi 3 paket sigara içip kanser olmazken himalayalarda keşiş olup sigara görmeden akciğer kanseri olan insan var. Bunu tek kişiye indirerek çözemezsiniz, sigara içmek akciğer kanserine yakalanma riskini oldukça artırır cümlesi ise kesin doğrudur.
    Katılıyorum. Mutlaka sigara içip kanser olmayan insanlar vardır. Ama bu girilebilecek risk değil diyorum. Yıllardır büyükşehirde kirli hava soluyorum. İmkanım olsa şehir dışında temiz havada yaşamak isterdim.

Örnek: Winston churchill bildiğim kadarıyla içki ve sigara sever.
    24 Ocak 1965 (90 yaşında)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by Objektif Yazıyı Oku
    Herkesin bir kansere yatkınlık ya da direnç derecesi vardır diye düşünüyorum. Kimi 3 paket sigara içip kanser olmazken himalayalarda keşiş olup sigara görmeden akciğer kanseri olan insan var. Bunu tek kişiye indirerek çözemezsiniz, sigara içmek akciğer kanserine yakalanma riskini oldukça artırır cümlesi ise kesin doğrudur.
    Riski arttırdığı doğru ancak bu da kişiye göre değişiyor...
    Kronik sorunu olan aileden zaten sigara içmemeli. Rahatsız ettiği yerde bırakmalı. 1 paketi, 1buçuk günde içiyorum.. şuana kadar sorun yaşamadım...
    Endüstriyel hayat kanser yapıyor... akciğer kanseri olanların çoğu soluduğumuz havadan...
    Mesela benim dayım koah oldu.. günde 2-3 paket içerdi... aileden de nefes darlığı problemi vardı... ancak içmeye devam etti...
    ancak... damarları tıkanmıştı... ve 63 yaşında vefat etti... 3 damarı da büzüşmüş...
    Bu yediği gıdalardandı... yengem ayçiçek yağı kullanırdı, sana yağını kahvaltı da kullanırdı, sosis bilimum zararlı ne varsa tükettiler..

8.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Bir de böylesi var...

https://twitter.com/gidadedektifi_/s...19666358431746

Hiç sıkılmıyoruz memlekette, yönetici kadrodan devamlı şakalar sürprizler... o açıdan bakın...
    https://twitter.com/black_ludwig/sta...201183236?s=19

Sayfa 539/1002 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •