https://www.bugatti.com/models/one-o...ls/centodieci/
Printable View
Izne tabiyse
İnternete koyma yaprağam:))) hahaha
3-5 kuruş harçlık verirler o da dişliler kırılmasın diye...Yabancı sermaye arkasına bakmadan kaçıyor YKB de adam 2.3 kuruşa hisseleri satıp kaçma derdinde....Taze kan lazım ,Taze kanla 100 kağıt sıcak kesin diye düşünüyorum....
yok be ya ben öyle girdili çıktılı şekilli arabaları sevmiyorum. ferrari ' nin bile sadesi güzel. hayatta lamboya binmem. porşenin arkasında kuyruğu kalkık olanlarından turbo 911 , gt rs 2 -gt rs 3 falan hiç haz etmem. sade 911 in carrerası , targası bunlar güzel
bende bi tane serinin son üretimi yılı olan 2002 model ferrari maranello var ( ellerinden öper ) yetiyo , sade tasarım göz yormuyor. bi tane de porsche targa var 2018 ( o da ellerinden öper )
Hakikaten moruk o konu ne oldu.Konunun muhatabı soruma cevap vermeden foruma yazmayı bıraktı.Halbuki en ilginç konu oydu.Sen ne diyorsun zana nın nenesi halide edip olabilir mi.Yani malum ben komplo teorilerini çok severim,çoğuna da inanırım, o açıdan çok sevinmiştim muhteşem bir konu buldum diye ama az bişi google taraması sonucu bulabildiğim bilgi sıfır.Ya çok gizli bir bilgi ya da işletildik.
Yo o konuyu biliyorum.O konular alt seviye bilgiler.Siz hele atatürk konusunu az bişi özelden yazın sonra diğer konulara geçeriz.
Sizin tarz da aynı sıkı tv ciler gibi,hep az sonra hep az sonra:)))))))))
halen dolar vb konusuluyor ancak su an cok cok ciddi ve ticari hayatimda hic yasamadigim seyler yasiyorum.
hicbir hammaddecide malzeme yok.koskoca kartonsanda mal yok haftalardir.
musterimi ariyorum ( firin - pastane - tatlicilar ) nasil isler diye,en dandik malzemeye % 300 zam geldi son 10 gunde diyor hepsi.
tahminimce herkes su an deposunda ki mali tuketiyor ve her kim yeni mal alimi icin tedarikcisini ararsa hayatinin sokunu yasiyor.
durum boyle giderse maasli kesimin cani cok yanacak.
2 ay once 3 liraya sattigim yas pasta kutusunun maliyeti bugun 6 lira ve ben 7 ye satiyorum.
bugun en iyi musterimi ariyorum ,adamin dedigi cumaya dek patates tedarikcim patates getirmezse kumpiri menuden cikartacagim diyor.
yani cok ciddi malzeme ve stok sorunu var..Allah sonumuzu hayir etsin.
Hakem abi orda kişilerin akrabalığın bi önemi yok halide vs başka kişi bu sen dahi olabilirsin der ki Hkm bnm yiğenim gibi - yani Verilen alınan meşaz= ben sizdenim
Zincir mağazalarının da tedarik sorunu yaşadığı söyleniyor, kuyruk kuyruk derkene patates soğan kuyruğuna soktular ahaliyi zaten, geri kalan mallarda da kuyruğa sokmasalar bari.
1980 Öncesi ekmek kuyruğu hiç olmadı, benzin, tüp, cigara ve yağ kuyrukları oldu, emme cepte de tomarlan para vardı, Demirel gelince iyi bir koordinasyon ile hemen hemen bitti kuyruklar.
Neyse moruk zaten diğer konu çok daha önemli cidden yahu aklım almıyor,nasıl olacak bu işler,her şeyin fiyatı patladı,millet maaşına zam alamıyor,tüm dünyada korkunç bir işsizlik furyası var,bu kış nasıl bitecek benim aklım almıyor.Demin bir video seyrettim adam bir youtuber ,ingilterede şu anda ısınma mı yiyecek mi önemli tartışılıyormuş ,yani adam ya kombiyi açacak ya da eve yiyecek alacak.E bu 1929 değil de ne.
Etli butlu konu yok, bari yarın 10 gayme şenliği yaşarmıyız, onu deyin hele.
2022 kıtlık yılı diyor astrologlar. Bende öyle görüyorum Allah sonumuzu hayır eylesin
Ingilizlerde 7 ülkenin kraliçesi var, biz de ise ne olduğunu yazarsam, bu kışı Silivride geçiririm zaten soğuk diyorlar, yazmayayım.:kahkah:
saka maka tl borclanilacak en guzel donem.
aracimi alacak bi enayi bulursam direk full kredi cekip yenisini alirim
Dün bizim mahallenin fırıncısı un bulamıyorum diye şikayet ediyordu.
Un yok abi ne satacağım ben diyor.
Durum kötü...........
Birde şunu düşünüyorum millet deli gibi dolarda full. Şimdi 8 den 10 a soluksuz çıktı, gece yarısı bi toplantı, 1000 puan faiz artırımı, çat diye 8.5 e düşer mi?
Düşünsenize tradersınız, ancak tahtayı siz belirliyorsunuz, elinizde dolar var, 10 dan satıp 8.5 ten yerine koymak 1 ayda. Mis gibi kar..
Moruk dayıların telefon muhabbeti Z kuşağını çıldırttı, genç kızlar bile bu telefonu çıkartsam IPhone 5 götüylen güler millet demeye başladı.
Malum ben Baby Boomers kuşağındanım, emme bizim kuşağın bu kadar geri zekâlı olduğunu bilmezdim ve bunlar büyük kentli yarma odun.
Sn kaya , istedigin gibi etli butlu bir konu bulamadim emme. Sununla idare ediver gari. Yasli adamin mirasyedi avradi , onun mezarina yaptirmis.:kahkah:
Ek 27808
Umarim incinmezsin. Selamlar.
Şeyimin seyi 9.89 zorluyor 10 gitmek için
FED faiz artırana kadar burada işler bildiğiniz gibi olacak...ZK artırıp dolara müdahale şansı yaratmaya çalışıyorlar.......
Şu doları çift hane de görmek de nasip olur inş.....
9.8950 tssass
9.91 tssss
Oho bundan sonrası çok kolay.5 den 6 ya gitmesi için yüzde 20 artması lazım.10 dan 11 e gidiş ise yüzde 10 artış demek.Biz bunu 90 larda yaşadık,insan ne ara arttı anlıyamadan yüzde on yüzde 20 artışlar oluverirdi.