Sayfa 542/1002 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hakikaten moruk o konu ne oldu.Konunun muhatabı soruma cevap vermeden foruma yazmayı bıraktı.Halbuki en ilginç konu oydu.Sen ne diyorsun zana nın nenesi halide edip olabilir mi.Yani malum ben komplo teorilerini çok severim,çoğuna da inanırım, o açıdan çok sevinmiştim muhteşem bir konu buldum diye ama az bişi google taraması sonucu bulabildiğim bilgi sıfır.Ya çok gizli bir bilgi ya da işletildik.
    sizde de bi merak bi merak ... ben şimdi sonki papa cenaplarının , şeytan aslında bi insan olarak ismi falan var dediğinde .... ohoooo ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Yo o konuyu biliyorum.O konular alt seviye bilgiler.Siz hele atatürk konusunu az bişi özelden yazın sonra diğer konulara geçeriz.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Iki tane zibidi konuyu her ne kadar baltalasa da, popüler bir başlık olduğu için yenisini açıyorum.
    Değişen bir durum yok, maalesef.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yo o konuyu biliyorum.O konular alt seviye bilgiler.Siz hele atatürk konusunu az bişi özelden yazın sonra diğer konulara geçeriz.
    şeytan mı alt seviye bilgi duymasın alınır
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sizin tarz da aynı sıkı tv ciler gibi,hep az sonra hep az sonra))))))))

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hakikaten moruk o konu ne oldu.Konunun muhatabı soruma cevap vermeden foruma yazmayı bıraktı.Halbuki en ilginç konu oydu.Sen ne diyorsun zana nın nenesi halide edip olabilir mi.Yani malum ben komplo teorilerini çok severim,çoğuna da inanırım, o açıdan çok sevinmiştim muhteşem bir konu buldum diye ama az bişi google taraması sonucu bulabildiğim bilgi sıfır.Ya çok gizli bir bilgi ya da işletildik.
    Bi gün abi senle oturup yiyem içem konuşam o konuyu da
    Esas onu geç
    Benim 1 nenem var
    Ben başka biliyom onu
    Anamla analığım başka diyo
    Kendi bambaşka diyodu
    Nur içinde yatsın
    Ben kendi nenemi tam bilemiyom ki ))

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    şeytan mı alt seviye bilgi duymasın alınır
    Alınmaz alınmaz bu ara saklanmak istediğini sanmıyorum.Baya baya bilinmek istiyor gibi.Google da kendini ifşa eden şeytana ben ne diyim.Aslında bu adamlar deli de , maalesef çok güçlü deliler.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bi gün abi senle oturup yiyem içem konuşam o konuyu da
    Esas onu geç
    Benim 1 nenem var
    Ben başka biliyom onu
    Anamla analığım başka diyo
    Kendi bambaşka diyodu
    Nur içinde yatsın
    Ben kendi nenemi tam bilemiyom ki ))
    Oho senin konu daha ilginçmiş yahu moruk.

Sayfa 542/1002 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •