Nereden istihbarat Hamza? Yeni bir durum mu var?
Var mı link falan?
Printable View
45-50 sayfa yazmışınız dün geceden beri 10 sayfa arayla 5 sayfaya bakıp sona geldim :)
memedabini dinle bırak viopu :he:
bak ben dinledim en tepeden bu düşüşü short yapmadan geçirdim.
bide hisselere tepeden girdim paçal yapa yapa trade ede ede tekerlenip gidiyorum,
bugün robot + manuel 500 gerçekleşen emir olmuş.
pazartesi küçük adetli çok işlem uyarısı gelirse hiç şaşırmam. (robot yaptı diyecem) :he:
robot elde olan odas ları sattı sonra tekrar almak için tavana alış gönderip durdu,
hesapta görmedikçe yeni alış göndermiş farkedip önlemini aldım.
Sizin oralarda ismine ne denilirki.
Sütleğen otunu döver atardık.
Bir de tesbih çalısının meyvesi balıkların solungacını yakardı. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun gibi mi :)
https://resmim.net/cdn/2023/09/15/SnwPDR.jpg
silerim birazdan yer kaplamak istemem.
en acı dermandır yıllar
sen dursan da dünya döner
kalbini dağlayan yangın
yavaş yavaş küle döner :yes:
giderayak geldiğin dünyada, göçerayak giderken, ardında bıraktığındır servetin... hmz stbyk - ot bilimci antropolog hindolog tiktoker youtuber
biz aşkı yeşil şapkalı nurtepe minibüsünde tanıdık.
:) :)
viopta olsak en tepeden long yakalansam şimdiye 10 kez batırıdı.
hisse bu ne batırıyor ne zingin ediyor.
bol işlem sayısı ile kendimi avutuyorum işte.
bide ne kadar hacimde yapsan komisyonu bişey tutmuyor :kahkah:
viopta 10,000 tl günlük komisyon verdiğim oluyordu
bide viop komisyonuma göre çarpı 2,5 oranla :) burası hisse tarafı bedava yaw.
Bu tepe tamammıdır buldukmu tepeyi vob yapmak istiyorum duramıyorum buralardan bir villa alabilirmiyim şorta başlasam😁
bu akıllıda ben gibi heyecan arıyo ama ayı ne kadar tehlikelide olsa benim aslana göre zararsız. :kahkah:
https://r.resimlink.com/lXqTrRpB.png
Birşey alıcağın zaman para olmayınca genelde pahalı geliyor insan tabiatı gereği fakirlik büüüle bişii, seni çok iyi anlıyorum ayafosfos abi ama üzülme su soğuk ama içine girince bi müddet sonra alışıyorsun.
Geçen benim mahdumla alışverişe çıktık, ayakkabıcıyı dolaşırken ahanda bu buba dedi seçti bi dene ayakkabı, tabi ben çaktırmadan etikete baktım ohaa 1700 tale yazıyo, tabii bu parayı gençlik bilmiyo, ben zamanında 1700 taleye ev alıyodum şindi ayakkabı alıyorum :)
Yoo bilmiyoruz ki ekimin sonuna kadar bilanço bekleriz hep hayalle. Kasasında para olan şirket bile kredi ile dönüyor. Hepsi tahvil ihracı yapıyor. Ya bunlar bugün ki faizi düşük buluyor ya da başka bir şey bekliyorlar. Ama bu faiz ve kur bilançolara yaramaz Koç Grubu dışında
Senin mahdum insaflı yine tancaya yada başka bir yerde iyi bir markanın fiyatı senin mahdumun beğendiği ayakkabının bir sıfır fazlası. Benim çocukların bir yıllık ayakkabısı kaldı Kinetixi 50-75 TL den aldıydim zamanında boy boy renk renk stokladim ses etmiyor şimdilik
Benim kızın düğünü ay sonunda. Oğlum daha askerliğini yapmadı bana kız bakın diyor. Çalışan hanım bulmazsa evi ikiye bölüp yaşayacağız. Olmaz diyorlar da Konya'da eski evlerin kirası 12000 den başlıyor onu da beğenmez kimse Konya gibi yerde 75 bine kiralık ev var.
Çok fenasın Ayasofya abi, geçen yıllarda hiç ayakkabı stokundan bahsetmediydin, bende hiç düşünememiştim, bilsem sen gibi rengarenk stoklamazmıydım, akarı yok kokarı yok..aşkolsun şindi bu bana yapılır mı :)
Anca şeker yağ un salça dedin onlarda bitti
VOB gerçekten muhteşem bir hedge piyasası tam aranan kan.
Her yeni doğana VOB açılması gerekiyor
VOB yapmayan dayı bir hiç karnını doyuramaz
Tek gerçek VOB ülkede.
VOB dayı VOB çift taraflı gruplu caprazli 3 lu kombine
VOB yap hayatın tadına bak
Twitter dan biri mensin yapmış şahit seni arıyor diye.
Noldu şahit hayırdir
VOB yapmayaN bizden değildir
Tüm dalgayı biliyoruz şakır şakır akıyor her hareket para yazıyor günde 100,000 puan kazanıyorsunuz sistemle
VOB abi
Güzel yorum. Kendisini de severim..
https://twitter.com/volkandukkancik/...w2zgasWHQ&s=19
Elliott wave uzman ekibimiz sayesinde 1 aylık hareketi saat saat hazır bir şekilde harita elimizde işlem yapıyoruz aylık getiriniz yaklaşık 2 milyon puan
Çeşitli çöp bilgilerden derleyip yaptığım analize göre oyuncular arasında anlaşmazlık var.
Muhtemelen vadeli kısımdakiler ile spot kısımdakiler birbiri ile senkronize olmuyor. Ego problemi de olabilir.
Faizlerin yükselmesi de sorun yaratmış olabilir.
Tabi bu benim komplovari kendi kurgum, bu şekilde olmayabilir de.
Normalde spotun vadeliye uyması gerekiyormuş.
Memed abi sen neden sebze halinde sebze alman diye anons ediyon.. seni buradan kovalarlar bak sana diyim..
Hepimizin elinden malları alacaklar. Çok kazandık diyeceğiz vay be süper hareket oldu. Bir süre sonra bakacağız vay anasını 10 a sattım 50 ne zaman oldu diyeceğiz Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#𝘛𝘩𝘺𝘢𝘰, 𝘏𝘪𝘴𝘴𝘦 𝘨𝘦𝘳𝘪 𝘢𝘭ı𝘮 𝘱𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮ı 𝘬𝘢𝘱𝘴𝘢𝘮ı𝘯𝘥𝘢, 𝘖𝘳𝘵𝘢𝘬𝘭ı𝘨̆ı𝘮ı𝘻 𝘵𝘢𝘳𝘢𝘧ı𝘯𝘥𝘢𝘯 𝟣𝟧.𝟢𝟫.𝟤𝟢𝟤𝟥 𝘵𝘢𝘳𝘪𝘩𝘪𝘯𝘥𝘦 𝘉𝘰𝘳𝘴𝘢 𝘐̇𝘴𝘵𝘢𝘯𝘣𝘶𝘭'𝘥𝘢 𝘱𝘢𝘺 𝘣𝘢𝘴̧ı𝘯𝘢 𝟤𝟤𝟪,𝟧𝟢 𝘛𝘓 – 𝟤𝟤𝟫,𝟩𝟢 𝘛𝘓 (𝘢𝘨̆ı𝘳𝘭ı𝘬𝘭ı 𝘰𝘳𝘵𝘢𝘭𝘢𝘮𝘢 𝟤𝟤𝟫,𝟣𝟢 𝘛𝘓) 𝘧𝘪𝘺𝘢𝘵 𝘢𝘳𝘢𝘭ı𝘨̆ı𝘯𝘥𝘢𝘯 𝘵𝘰𝘱𝘭𝘢𝘮 𝟤𝟣𝟪.𝟤𝟦𝟦 𝘛𝘓 𝘯𝘰𝘮𝘪𝘯𝘢𝘭 𝘥𝘦𝘨̆𝘦𝘳𝘭𝘪 𝘛𝘏𝘠𝘈𝘖 𝘱𝘢𝘺𝘭𝘢𝘳ı 𝘨𝘦𝘳𝘪 𝘢𝘭ı𝘯𝘮ı𝘴̧𝘵ı𝘳.
Benim stoğu hayal edemezsin. Covid zamanında DeFacto ya gittim kaban süper kaliteli indirimli ama Oğlanın bedeninden büyük o zamanlar oğlan içinde incecik kaldı sonra giyersin diye aldım 100 TL ye. Şimdi giyiyor. Bizim elbiseler bile böyle böyle alındı. Ben moda takip etmem indirim sadece. O zamanlar para da yok sadece kredi kartı var. Beş senedir kredi kartı ödüyorum. Üstelik maaşımın iki üç dört katı iyicene bıktım. Borç bitsin yakacam kartı da RTE varken zor gibi. Önümüzde ki ay borç normale dönüyor. Ama bende bittim. Borsa olmasaydı battıydim. 10 bin TL emekli maaşı birde kızın yarım maaşı ile düğün yapmak çok zormuş.