Birşey alıcağın zaman para olmayınca genelde pahalı geliyor insan tabiatı gereği fakirlik büüüle bişii, seni çok iyi anlıyorum ayafosfos abi ama üzülme su soğuk ama içine girince bi müddet sonra alışıyorsun.
Geçen benim mahdumla alışverişe çıktık, ayakkabıcıyı dolaşırken ahanda bu buba dedi seçti bi dene ayakkabı, tabi ben çaktırmadan etikete baktım ohaa 1700 tale yazıyo, tabii bu parayı gençlik bilmiyo, ben zamanında 1700 taleye ev alıyodum şindi ayakkabı alıyorum![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yoo bilmiyoruz ki ekimin sonuna kadar bilanço bekleriz hep hayalle. Kasasında para olan şirket bile kredi ile dönüyor. Hepsi tahvil ihracı yapıyor. Ya bunlar bugün ki faizi düşük buluyor ya da başka bir şey bekliyorlar. Ama bu faiz ve kur bilançolara yaramaz Koç Grubu dışında
Benim kızın düğünü ay sonunda. Oğlum daha askerliğini yapmadı bana kız bakın diyor. Çalışan hanım bulmazsa evi ikiye bölüp yaşayacağız. Olmaz diyorlar da Konya'da eski evlerin kirası 12000 den başlıyor onu da beğenmez kimse Konya gibi yerde 75 bine kiralık ev var.
Yer İmleri