Birþey alýcaðýn zaman para olmayýnca genelde pahalý geliyor insan tabiatý gereði fakirlik büüüle biþii, seni çok iyi anlýyorum ayafosfos abi ama üzülme su soðuk ama içine girince bi müddet sonra alýþýyorsun.
Geçen benim mahdumla alýþveriþe çýktýk, ayakkabýcýyý dolaþýrken ahanda bu buba dedi seçti bi dene ayakkabý, tabi ben çaktýrmadan etikete baktým ohaa 1700 tale yazýyo, tabii bu parayý gençlik bilmiyo, ben zamanýnda 1700 taleye ev alýyodum þindi ayakkabý alýyorum![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yoo bilmiyoruz ki ekimin sonuna kadar bilanço bekleriz hep hayalle. Kasasýnda para olan þirket bile kredi ile dönüyor. Hepsi tahvil ihracý yapýyor. Ya bunlar bugün ki faizi düþük buluyor ya da baþka bir þey bekliyorlar. Ama bu faiz ve kur bilançolara yaramaz Koç Grubu dýþýnda
Benim kýzýn düðünü ay sonunda. Oðlum daha askerliðini yapmadý bana kýz bakýn diyor. Çalýþan haným bulmazsa evi ikiye bölüp yaþayacaðýz. Olmaz diyorlar da Konya'da eski evlerin kirasý 12000 den baþlýyor onu da beðenmez kimse Konya gibi yerde 75 bine kiralýk ev var.
Yer Ýmleri