O zaman daha oturmamış bazı şeyler : )...
Yaşlı Amerikalıya sorsam direk cevaplardı.
Birşeyi cevaplamıyorsan üzerinde cok düşünmemişsin derler...
Ama son cümleniniz güzel...
Printable View
Doğrudur. Bu yüzden diyorum ki bu ülkede bilimden en çok faydalanan siyasetçi Tayyip Erdoğan' dır. Ortada konuşturduğu insanlara bakmayın, geri planda çok sağlam bir ekibi var .
Kimse dikkat etmedi ama toplum üzerindeki en büyük etkilerinden birisi Kürtaj meselesinde oldu . Dahiyane bir şeydi.
Bir de benim kişisel savım şudur; halkın diplomasız kısmı değil de diplomalı kısmı daha çok propagandaya maruz kalıyor.
Doğru Hitler'i Hitler yapan da okuduklarını yorumlamasıdır..
Algı sanatıdır..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesadüf işte. Bugün başlıyorum. Rafta beni bekliyor . Çok geç kaldım okumak için ama neyse . :)
Osmanlı da Yunus Emre yasaktı biliyor musun abi . Osmanlıcılık deyip ortada gezenler sürekli sağda solda ŞOL CENNETİN IRMAKLARI diyen adamlar Osmanlı 'nın Yunus Emre 'yi yasaklandığını bilmez .
Vay efendim vay . Aramızda 68 kuşağı var . Saygılar sayın abim . Yakın tarihimizin altın çağı.
koylerden gelen oy miktarlarina bakarsaniz kimin daha cok propagandaya maruz kaldigini gorebilirsiniz..
2020 yilina 3 ceyrek kala z nesli kusagini 65/70 yasindaki adamlara yonettirme felsefesine kargalar bile guler..
birde bizim milletin yapisi itibari ile pragmatist bir topluluktur, salt cikar uzerine dusunce olusturur, maddi kayiplarda babasini bile tanimaz, yazilacak cok mevzu var lakin gerek yok; herkes basinin caresine bakacak, bilmiyorsa veya bilipte gormezden geliyorsa yasayip ogrenecek..
benim de kisisel fikrim ; 60 yasindan sonra kimseye siyaset yaptirtmayacaksin , gitsin torun torbasi ile ugrassin..
Düşünmek deyince...
Düşün dur.
Kendinden menkul.
Bence aslolan icraattır, edimdir. Hayat çizgisidir.
Eline erk verildiyse ülkeye, topluma ve çevrene nasıl hizmet ettiğindir.
Adam olmak ya da olmamak konusu.
Çağı yakalamak ya da binlerce yıl önceye öykünmek.
Dimitris:
Yuval Harari okuma sırası, Homo Sapiens, Homo Deus ve 21. Yüzyıl için 21 ders...olmalı.
68 kuşağı deyince...69 SBF liyim.
Hem zaman, hem de yer çok uygundu yüksek öğrenim için.