Originally Posted by
dimitris
Doğrudur. Bu yüzden diyorum ki bu ülkede bilimden en çok faydalanan siyasetçi Tayyip Erdoğan' dır. Ortada konuşturduğu insanlara bakmayın, geri planda çok sağlam bir ekibi var .
Kimse dikkat etmedi ama toplum üzerindeki en büyük etkilerinden birisi Kürtaj meselesinde oldu . Dahiyane bir şeydi.
Bir de benim kişisel savım şudur; halkın diplomasız kısmı değil de diplomalı kısmı daha çok propagandaya maruz kalıyor.
koylerden gelen oy miktarlarina bakarsaniz kimin daha cok propagandaya maruz kaldigini gorebilirsiniz..
2020 yilina 3 ceyrek kala z nesli kusagini 65/70 yasindaki adamlara yonettirme felsefesine kargalar bile guler..
birde bizim milletin yapisi itibari ile pragmatist bir topluluktur, salt cikar uzerine dusunce olusturur, maddi kayiplarda babasini bile tanimaz, yazilacak cok mevzu var lakin gerek yok; herkes basinin caresine bakacak, bilmiyorsa veya bilipte gormezden geliyorsa yasayip ogrenecek..
benim de kisisel fikrim ; 60 yasindan sonra kimseye siyaset yaptirtmayacaksin , gitsin torun torbasi ile ugrassin..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer İmleri