çalıştığınız kurumun ppf si ya da borçlanma fonundan başka şansınız yok anlık olarak.
Printable View
İCBC altın fonundaki geçen yıl yaşanan agrasif getiri, benim de dikkatimi çekmişti. o ara epeyce uğraştım, fon yönetiminin iletişim numaralarını arayıp sordum ama bu konuda bir şey söyleyemeyizden başka bir şey demediler. ısrarla "nasıl bir sıtrateji izlediniz de altının ve diğer altın fonlarının iki katı oranında getiri yakaladınız?" diye ısrar edince de bu sorumu fonun e posta adresine mail ile sormamı ve fon yöneticisinin cevabını beklememi belirttiler. mailime gelen cevabı ise hiç unutmuyorum:
SN Ünal, fonlarımızla ilgili tüm bilgilere kaptaki sayfamızdan ulaşabilirsiniz, ilginize teşekkür ederiz.
kasten böyle yazdıklarına adımın Hayrani olduğu kadar eminim. çünkü gayet net bir şekilde fonun diğer fonlara ve altının getirisine göre nasıl olup ta iki kat getiri elde ettiğini sormuştum. bu soruya hiç bir şekilde cevap alamayacağımı bu cevapla anlamış oldum, bol kazançlar dilerim
13.30'dan sonra tek seçeneğiniz, çalıştığınız bankanın ppf veya kısa vadeli borçlanma araçları fonu. ben bu noktada geçen hafta ziraatten de hesap açarak üçüncü bir seçeneğe kavuştum. cuma günü ziraat portföy kısa vadeli kira sertifikaları katılım fonu aldım ve ppf ve kısa vadeli borçlanma araçları fonundan daha iyi bir getiri yakaladım. gerçi kira sertifikalarının sağı solu belli olmuyor da en azından şansımızı deneyebileceğimiz üçüncü bir seçeneğe kavuşmuş oldum
gpg sattık 2 gun sonraya satış verdi [emoji847]
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[ ppf ve repo yapiliyor ben hsbc pff aliyorAQUOTE=r.lucas;3861276]Arkadaslar eskiden 13.30 a kadar olan fonlardan alinca ayni gun ppf de nemalaniyordu .simdi t+1 fon alacagim misal hsp ...peki bugun param ppf de nemalanamayacagina gore bosta mi kalir.yoksa bankama mi sorayim[/QUOTE]