Sayfa 108/1000 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 857 - 864 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Arkadaslar eskiden 13.30 a kadar olan fonlardan alinca ayni gun ppf de nemalaniyordu .simdi t+1 fon alacagim misal hsp ...peki bugun param ppf de nemalanamayacagina gore bosta mi kalir.yoksa bankama mi sorayim

2.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Dünyanın en zor sorusunu cevaplamaya çalışayım. Uzun vadeli endeks grafiğinin analizini geçen gün yapmıştık. Endeksimiz yaklaşık olarak 1,5 yıldır aşağıda 90 bin yukarıda 105 bin aralığında mekik dokuyor. Bunun sadece ekonomik nedenlerden kaynaklanmadığını hepimiz biliyoruz. Jeopolitik riskler bu coğrafyanın olmazsa olmazı maalesef ve her an herkes bir başkası ile bir araya gelip bir başkasına kazık atmanın derdinde.

Kısa vadede ise 98.500 seviyesi destek vazifesini görüyor gibi duruyor, endeks buranın aşağısına inmek için yeterli bir sebep bulamıyor. Faiz ve Dolar/TL deki volatilite normal seyrine dönmüş vaziyette. Şu ana kadar açıklanan bilançolara göre ekonominin gidişatı orta şeker. Bankalar, son dönemde sağlanan likidite sayesinde bilançolarındaki toksik varlıklardan yavaş da olsa kurtuluyorlar. Ancak burada HALKB gerçeğini unutmamak lazım ve Trump koltukta kalma uğruna her an bu dosyayı sümen altından çıkarabilecek kapasitede biri. Ki işin Erdoğan'ın mal varlığına kadar götürülme kapasitesi olduğunu ABD'den gelen açıklamalardan görmek mümkün. Olaki böyle bir şey olursa, yazdıklarımızın tamamı çöp.

13 Kasım ve sonrasındaki açıklama ve gelişmeleri takip etmekte fayda var üstadım. Bana sorarsanız yavaş yavaş Altın fon alma zamanı geliyor. Taktım bu altına biliyorsunuz.Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta HTT'leri satıp TUA almayı düşünüyorum.
    istişarenin her zaman faydalı olacağından yola çkarak şunu sormak istiyorum: altın konusunda iki farklı görüş oluyor ve bazı arkadaşlar bir gün valörlü olması ve stopaj gibi sebeplerden dolayı altın fonu yerine uygun platformlardan açılacak hesaplarla düşük marjlarla altın alım satımı yapılmasının daha doğru olacağını belirtiyorlar ki bu iş, sanki biraz daha profosyonellik istiyor gibi. bu noktada altın fonunun gözünüze çarpan artıları nelerdir? gram altından daha fazla getiri sağlamaları söz konusu mu bazı altın fonlarının?

3. Fonlar merkezi kayıt kuruluşunda saklanmaktadır. Bu anlamda bir sıkıntı yoktur.Burda önemli olan fonların vereceği getirinin hiçbir garantisinin olmamasıdır. Fon getirileri bazen piyasayı yansıtmayabilir. Hiç beklenmedik bir şekilde aldığınız bir fon eksi getirebilir. Hiçbir fonun geçmişteki performansı da gelecek için bir taahhüt oluşturmaz.

4. Altın fonların gerek gram altın gerekse de diğer altın fonlarla arasında getiri değişkenliği gayet tabiki mümkün. Geçen yıl ICBCT Altın fonu (ICA) bir ara diğer altın fonlara 2 kat fark atmıştı. Neden oldu, nasıl oldu kimse anlamadı ama oldu. Umarım bu yıl şans bize güler de aynı şeyi TUA (belkide GTA alacağım henüz emin değilim) dostumuz yapar. Fiziki altın alma konusunu 3 oldu cevaplıyorum, artık bu sorulara cevap yok üstadım. Ben foncuyum ve burası fon başlığı.

Altın fon için temel beklentim gerek ons gerekse dolar/tl tarafında gayet uygun seviyeler görüyor olmam. Faizler 12 lere değip tekrar 13,5 lara doğru atak yaparsa hemen satıp yerine HTT alacağım. Ve bu böyle sürüp gidecek. Hisse fonlarım ise belli. Onlarda alıp satma diye bir şey yok. Belki % 5 lik YAK yerine ACC ya da GL1 denemesi yapabilirim 13 Kasım sonrasında.

5. Arkadaşlar,Tacirler ile görüştüm,TPF ile ilgili olarak eski kazançların artık olamayabilecegini fakat yinede mevduatlarin biraz üzerinde getiri olacabilecegini soylediler,benim de şansıma ,TPF aldım ,bakalım.

VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Arkadaslar eskiden 13.30 a kadar olan fonlardan alinca ayni gun ppf de nemalaniyordu .simdi t+1 fon alacagim misal hsp ...peki bugun param ppf de nemalanamayacagina gore bosta mi kalir.yoksa bankama mi sorayim
    Şimdi dediğiniz saat: 15.27. Bu saatte T+1 valörlü fon alınmaz üstadım. Ha şimdi talimat vermişsiniz ha yarın farkı yok, o bakımdan bu gece uygun bir PPF veya valörsüz fonda tutun paranızı.

7.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Şimdi dediğiniz saat: 15.27. Bu saatte T+1 valörlü fon alınmaz üstadım. Ha şimdi talimat vermişsiniz ha yarın farkı yok, o bakımdan bu gece uygun bir PPF veya valörsüz fonda tutun paranızı.
    Bu saatten sonra valorsuz fon varmidir bu gece nemalanacak tskler

8.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu saatten sonra valorsuz fon varmidir bu gece nemalanacak tskler
    Bankalarda saat:17.00 a kadar var üstadım, diğerlerini bilmiyorum.

Sayfa 108/1000 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •