CBC altn fonundaki geen yl yaanan agrasif getiri, benim de dikkatimi ekmiti. o ara epeyce uratm, fon ynetiminin iletiim numaralarn arayp sordum ama bu konuda bir ey syleyemeyizden baka bir ey demediler. srarla "nasl bir strateji izlediniz de altnn ve dier altn fonlarnn iki kat orannda getiri yakaladnz?" diye srar edince de bu sorumu fonun e posta adresine mail ile sormam ve fon yneticisinin cevabn beklememi belirttiler. mailime gelen cevab ise hi unutmuyorum:
SN nal, fonlarmzla ilgili tm bilgilere kaptaki sayfamzdan ulaabilirsiniz, ilginize teekkr ederiz.
kasten byle yazdklarna admn Hayrani olduu kadar eminim. nk gayet net bir ekilde fonun dier fonlara ve altnn getirisine gre nasl olup ta iki kat getiri elde ettiini sormutum. bu soruya hi bir ekilde cevap alamayacam bu cevapla anlam oldum, bol kazanlar dilerim
13.30'dan sonra tek seeneiniz, altnz bankann ppf veya ksa vadeli borlanma aralar fonu. ben bu noktada geen hafta ziraatten de hesap aarak nc bir seenee kavutum. cuma gn ziraat portfy ksa vadeli kira sertifikalar katlm fonu aldm ve ppf ve ksa vadeli borlanma aralar fonundan daha iyi bir getiri yakaladm. geri kira sertifikalarnn sa solu belli olmuyor da en azndan ansmz deneyebileceimiz nc bir seenee kavumu oldum
gpg sattk 2 gun sonraya sat verdi [emoji847]
RMX1851 cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Param yok kafam rahat
[ ppf ve repo yapiliyor ben hsbc pff aliyorAQUOTE=r.lucas;3861276]Arkadaslar eskiden 13.30 a kadar olan fonlardan alinca ayni gun ppf de nemalaniyordu .simdi t+1 fon alacagim misal hsp ...peki bugun param ppf de nemalanamayacagina gore bosta mi kalir.yoksa bankama mi sorayim[/QUOTE]
Yer mleri