Saygılar bizden. müthiş olur
Printable View
para sizin karar sizin kendi karariniz sayesinde kazanmissiniz genc arkadasim ....
ama universiteli bir genc olarak baslangici bu tur hisselerle yapmaniz geleceginizin parlak oldugunu gosteriyor ...
hala burda atlas ihlas soranlar var .. ..
yillardir hisse alip satip gozalti pazatindan naylon sirketlerden medet umanlar var ....
ama susuna soyleyim ... ben bizim borsamizfa uzun vade hisse biriktirme metoduna inanmiyorum ...
eger biriktirecek olsamda bu tahvl olmazdi . ( kaya gibi bir sirkettir ... temelei teknigi nilancosu herseyiyle inci gibidir ... buna kkotu demiyorum .... ama uzun vade biriktirmek icin daha iyileri var diyorum ... Örnek : FROTO )
bu arada topikte fazlami yaziyorum diye aklimdan gecmiyor degil ....
gerci sayin sacrodan musade aldik ama yinede aklima geliyor ..
sayin sacro bu konuda bi rahatsizliginiz varsa lutfen iletin .
uzun vade için diğer
şimdi yeni moda galip hisselerine atlamak vakfin son moda oldu biriktirdiklerim var ufak ufak alımlar yapıyorum SODA,TSKB,ISFIN,PETKM,HLGYO,TRKCM,SISE ve CRDFA(temettüsünden dolayı)
prensip edindim şirketlerin raporlarını okurum, yatırımlarını araştırırım temeli olmadan hisselerden uzak dururum temettüleri ve elime geçen parayla lot çoğaltırım maliyetim çok düşük hepsinde bi otomotiv ve ilaç sektöründen hisse eklemeyi düşünüyorum portföyüme
Valla bence yapabilirsiniz doğru sabır ile.
Tabi bana görede öyle bir dünya yok ama neden olmasın.
Mesela 5 liradan logo aldınız 50 den sattınız. 3 den kront aldınız 10 dan sattınız. Direk zaten bu ikisi 1 milyonun üstünde kazanç sağlıyor. Hepi topu bir kaç senede :D
Ama taktiğinizide belirmeniz lazım. en azından hmmm olabilir diyebilelim :D
Rahatsızlık yok üstad.
Kafana göre takıl :D :D :D