Sayfa 108/1200 İlkİlk ... 858981061071081091101181582086081108 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Prkme gidişatı hakkında teknik analiz neder üstadlar

2.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Gönderilerdeki grafikleri neden göremiyorum, ne yapmam lazım bilen varmı
    Yokmu bunun çaresini bilen bir arkadaş🤐

"Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin" başlığına uygun olarak 2018'in sonuna kadar 50.000 lirayı bir milyon yapmayı düşünüyorum. Bunun için genelde kullanılmayan, değişik bir strateji izleyeceğim.
    Başarılı olursam o zaman geldiğinde burada stratejimi paylaşırım.
    "Neden bunu yazıyorsun?" derseniz, yazılı bir not olsun geçmişte kontrol edeceğimiz, söz uçar yazı kalır.
    Başta başlığa hayat veren Sacro üstat olmak üzere, lütfen bu yazıyı görmezden gelin, kızmayın bana, bir yere not düşmem gerektiği için yazdım.
    Umarım bu başlık da o zamana kadar kalır. Saygılarımla,

4.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    yarin temettu gunu malum temettuden vergi kesiliyor .... klasik temettu oncesi hareketleri ....
    toparlanması ne kadar sürer alım için fırsat gözüyle bakıyorum aslında hem bugun hemde yarın ki düşüş %8 i buluyor

5.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    "Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin" başlığına uygun olarak 2018'in sonuna kadar 50.000 lirayı bir milyon yapmayı düşünüyorum. Bunun için genelde kullanılmayan, değişik bir strateji izleyeceğim.
    "Neden bunu yazıyorsun?" derseniz, yazılı bir not olsun geçmişte kontrol edeceğimiz, söz uçar yazı kalır.
    Başta başlığa hayat veren Sacro üstat olmak üzere, lütfen bu yazıyı görmezden gelin, kızmayın bana, bir yere not düşmem gerektiği için yazdım.

stratejinde sana bol şans dilerim. İnşallah 50 bini 10 bine düşürmezsin. Eger stratejinin içinde bol bol sat al ve al sat varsa şansa çok ihtiyacın olucak. Ve büyük ihtimalle kaybediceksiniz..BOL ŞANS.

6.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    Öyle bir dünya yok , öyle bir makinada yok, öyle bir keriz tahta sahibide yoktur
    Benim yorumumda kalsında tarihe not düşeriz.

7.  Alıntı Originally Posted by lucaredkit Yazıyı Oku
    toparlanması ne kadar sürer alım için fırsat gözüyle bakıyorum aslında hem bugun hemde yarın ki düşüş %8 i buluyor
    eski fiyatta 15 e yaklasinca ben yerine koymayi dusunuyorum ...
    yaklasmassada cani saolsun ...

8.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    gitti sizin 50.000

umarim sizin icin ciddi bir mebla degildir ...

Sayfa 108/1200 İlkİlk ... 858981061071081091101181582086081108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •