12.04.2017 tarihli grafik
Printable View
günaydın ortaklar son işkence günümüzü iyi yaşayın .pazartesi hareketli başka bir gün gelecek işlallah...en azından benim küreden oyle gözüküyor...
insallah kardesim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı Cumalar üstad. 3 lü rakamlardan kalkışta pek haberdar değillermiş gibiydi. Önceki gün satanlar epeyce vardı. Bakalım bu sefer ne olacak. Gerci bu sefer her sey meydanda ve olacaklar belli ama hareketi yeterli bulmuyorum. Bazı günler bende olandan daha az hacim yapıyor. Hacim lazım bu kağıda. Dünkü gibi hareketleri sık tekrarlaması yakındır bence. Tanıdığım kadarıyla. YTD
Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
Egpro da fiyat düşsün diye bekleyip de tavandan ya da %10 çıkış yapınca anca alabilen çok olur. Alıp satmak bazen kolay olmaz. O yüzden 3 e 5 e bakmamayi ben düstur edindim bu kağıtta. Dediğiniz gibi dallar aşağı sarktikca meyveleri toplarim ben de. 9 altı alim için fırsat benim için demiştim günler önce. Bu konuda fikrim aynıdır. Sağlıcakla kalın. YTD
Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
derinlik alabilirmıyız gençler...
Alış karşılanamıyor. Birazdan 9 yolculuğu başlayabilir. Satan yok. Boşver derinliği. Herkese bereketli kazançlar diliyorum. YTD
Sen yenisin galiba;))
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uyeligim yeni dir
herkese selamlar...
Arkadaslar oyuna gırmeden oyunu anlamak zordur...size dün yani persembe günü bizzat yaptığım işlemleri yazayım gerisini siz anlayın...senet perşembe yani dün açılıştan sonra malum minimum 8,44 ü gördü...ve 8,45-8,47 arasında gidip gelirken 8,45 e 250 lot 8,40 a 250 lot 8,35 e 250 lot alış girdim ve benim gibi senedi tutan başka arkadaşımı arayıp senetin artık 8,45 ten aşağı inmeyeceğini söyledim neden diye sorunca bu durumu söyledim...inanın ben emirleri girene kadar 3000 lot küsür işlem hacmi vardı 8,46 ve üzeri 10 bin lot işlem daha oldu ama ne hikmetse o 8,45 e yazdığım 250 lot gün sonuna kadar gelmedi...ben buradan sunu demek istiyorum bence adamlar her lotu tek tek sayıyor ve kim onlardan kim değil biliyorlar...benim gibi dışardan biri gelince hemen senedi yukarı çekiyorlar ve toplayabilecekleri 1 lot bile onlar için önemli...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil kendi fikirlerimdir...
Hep söylüyorum burada günlükçü gömlekçi çorbacı barınamaz!! Arada gelip yok yukardan sattım aşağıdan yerine koydum ninnilerini çok duyduk bu topikte... Bu hisse alıp unutulacak hisse.. Ben bir kaç kez denedim hisse 8.60'larda gezerken öyle çok değil 1 lot hissemi 8.70'e yazdım saniyeler içinde satıldı adamlar 1 lotu bile almak için ne taklalar atıyorlar siz düşünün!! Hisse sığ, tahta sahibi çok zeki, hissenin önü açık ancaak böyle hisselerde ekmek yemek zordur!! Bence....
Ytd
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 10 gün önce yeni kurulan fabrikayı aradım ve fabrika açılışının ne zaman olacağını sordum. fabrikanın üretime geçtiğini ve açılışın ne zaman olacağının belli olmadığını ilettiler.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...310418a88b.jpg
Hareketli günlerin başrolündeki yatırım finansman hoş gelmiş. YTD
günaydın ortaklar bugün açılışı yapacağz gibi...haydi hayrlısı bakalım....bam bam:)
%1-2 artış görüp heyecan yapmamak lazım, c grubu bir kağıt fabrika açılışına ne kadar tepki veriri o da bilinmez. son bilançoda kağıdın neler yaptığını gördük, günübirlik malı yedirip geri saldı. daha çok genel kurulda neleri masaya yatıracaklarına bakmak gerek ve mayıs başı gibi gelen bilançolar. teknik ve analize dayalı yorum yaparsak daha faydalı olacağını düşünüyorum. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Teknik olarak bu hafta en kötü haliyle 9,00 -10,00 bandında olmamız gerekiyor . YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Bu kagidin spekulatorune teşekkür ediyorum.bugun alım fırsatı verdiği için.bir ara 9 lira fiyata doğru hareket edince nasip değilmiş dedim ama kağıt geri çekilince bir miktar daha arttırdım portföyü.ama şunu belirtmek isterim.ya kagidin spekulatoru çok tecrubesiz veya 3 aylık bilançoyla ilgili bildiği olumsuz bir şey var.fabrikanin açılmasına günler kalmış,pimasin brut takastan çıkmasına 10 gün kalmasına rağmen 4 lerin uzerine kendisini atmış,3 aylık bilanconun açıklanmasına yaklaşık 2 hafta kalmış ve bu şirketi halen bu fiyatlarda baskilamaya çalışıyor.su anda 8.70 8.80 lerden sattığın kagitlari 3 aylık bilançoda karlılık devam ettiği takdirde ve geçen seneye gore yüksek gelirse rahat 10 ların üzerinde satardı.sadece iş yatirim üzerinden yaklaşık 100000 lotu baskı kurmak pahasına son 2 ayda hiç etti.zaten 3 aylık bilanço bu sirket için sınıf atlama bilançosu olacak.karlilik devam ettiği takdirde yüksek taleple birlikte farklı gruplar şirkete el atacak.piyasada zaten az lotu olan bu şirketi şu anda tahminimce yaklaşık 500000 600000 lotla spekule eden şahsın elindeki mali rahatlıkla ele geçirip temmuz ayındaki grup değişimine kafaları rahat şekilde girmek isteyecekler.bu fiyatlarda devam et spek biz kisaci değiliz.senin 8.70 lerden sattığını ben alırım bakalim sen mi bu işi iyi biliyorsun biz mi. Yatırım tavsiyesi degildir.
tesekür ederim spekcim .dün 94ten sattıklarımı bugün 72den aldığın için....ama artık sana kağıt yok 10tl altında....
Spek efendi yayı ger bakalim gerebildigin kadar.ne kadar çok gerersen o kadar ileri gider.8.60 lar yetmez 8.20 lere kadar gerki daha ileri gitsin.ama unutma sen yayı ne kadar gerersen o kadar zaman kaybedersin ve yaydan yeni yeni insanlarda tutmaya calisabilir. Aynı şeyi yatasin spegi yapmaya çalıştı beceremeyecegini anladi. Kağıt egproyla aynı fiyattaken şimdi 10.70lere geldi.bilanco beklentili kağıtlar yükselmeye başladı bakalim bizimki ne zaman başlayacak.ben kendi adima fırsatı degerlendirmeye devam ediyorum. Maliyetim yukseliyor ama gelecek ortada.yatirim tavsiyesi değildir.
bugün yıne geberme günü benim hesaba göre ya yarın yada pzartesi hareket baslar....
[emoji1] cok güldürdü beni bu spek
Çok acemii ;) ve biraz şaşkın..
Ytd
Mallanacam diye diye milleti mallandırıyor sanki... Yoksa bizim bilmediğimiz bişeymi biliyor;) Hayırlı işler sn speğimiz....
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn Meddah1 bilanço tarihi yaklaştı malumunuz.. Bilanço tahmininiz varmı?
Ytd
Üstadım şu an için spekten baska ters giden bir şey göremiyorum. Şu genel kurulumuzu yapalım sonra daha netlesir. Ama bu 3 aylık cok da belirleyici değil bana göre. Daha büyük etkenler var. Ve bir sonraki bilanço daha iyi bir gösterge olacaktır diye düşünüyorum. Saygılar. YTD
Önceki yatay hareketin son haftası yakalamıştım erken ayrılmıştım yine de iyi ekmek yedirdi.
Teknik olarak baktığımızda en fazla 2 haftamız var gibi.
Nasibimiz de varsa güzel şeyler olacaktır inşallah.
Tüm ortaklara hayırlı kazançlar dilerim.
Spek de işini yapiyor gerçi hor görmemek lazım. Malum ekmek büyük. YTD
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah kardeşim.. Ben de aynı fikirdeyim!! Bakalım şapkadan ne çıkacak sağlıktan önemlisi yok, zamanımız ve tecrübemiz bol!! Sabrımız da var çok şükür.. Mevlam paranın da hayırlısını versin cümlemize..
Ytd
Amin inşallah. Bilancodan ziyade etkenler götürecek bu kağıdı evvela. Aylardır yazıp ciziyoruz bunları. Gidip yerinde gören arkadaşlarımız bile oldu. Satış ne zaman diye şirkete soranlarimiz oldu vs. Bilanço zaten kimsenin şüphe etmediği bir konu bu saatten sonra. Hayırlısı bakalim. YTD
Spek iyice koseye sıkışmış ve ne yapacağını şaşırmış durumda.bir yandan borsa rekor seviyelere yükselmiş,bir yandan egpro özelinde avrupanın en büyük fabrikasının açılmasına günler kalmış,bir yandan bilanço tarihi yaklaşıyor.o ise halen 2 aydir baski yapayım derken kaybettiği yaklaşık 100000 lotu tekrar alma derdinde.ama kimse satmadigi icin alamıyor.hatta halen mal kaptırmaya devam ediyor.psikolojisi oldukça bozulmuş durumda hissenin yaptığı hareketlerden belli.zaten temmuz 1 itibariyle hisse b grubuna geçtikten sonra bu spegin elinde mal kalmayacağı başka grupların kağıdı ele geçireceği düşüncesindeyim.bugun 8.40 lara dusursene kağıdı spek:)bu kagittaki cogu kisi uzundu,mal kaptırmaz hatta mal alır.oyalanmaya devam et zamanda senin aleyhine isliyor, kaptırdığın lotlarda. Yatırım tavsiyesi degildir.
oov 9 tl olmuş......9,20de beklıom seni palacan
Yani hisse dedigin azicik da olsa yavas yavas cikar. Bu kanser eder adami [emoji4] surpriz at gibi mubarek
Sent from my iPhone using hisse.net