Sayfa 50/468 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 3739 madde; 393 - 400 arası.

Konu: EGPRO - Ege Profil

1.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu arada ege profilin fabrikasını yapan Ksc yapı yetkilileri ile görüştüm.Kisa süre evvel fabrikayi tamamladıklarını ege profile teslim ettiklerini belirttiler.acilis ege profilin belirleyeceği tarihte olacak.hayirli ugurlu olsun diyelim.genel kuruldan önce açılış yapılır diye dusunuyorum.en geç 10 gün içinde haber düşer.hayirli kazançlar.yatirim tavsiyesi değildir.

Sn ekinoks emeğinize sağlık!! Hissede pick'ler devam ediyor.. Bilmiyorum siz katılırmısınız düşünceme; Tahta'nın büyük abisi de büyük resme odaklanmış ve son bi gayretle hisseyi dalgalandırarak kaybettiği lotları toplama peşinde,,, Sabreden panik yapmayan yatırımcı tabir ettiğimiz çorba peşinden koşmayan arkadaşları mutlu edecek hissemiz.. Bırakalım sallasın ağacı sonuçta çürükler dökülecektir.. Ben şahsen en az bir yıl daha buradayım tabiki konjöktür aşırı bozulmaz ise.. Bu arada şirketi aradım"menemen fbrk" yatırım ilşkleri ile görüştüm fabrikanın açılışı için tarih vermedilr ancak fabikanın üretime devam ettiğini söylediler.. Açılış'ın çok yakın olduğunu düşünüyorum, küçük detaylar kalmış açılış için....

Saygılar bol kazançlar....

Yatırım tavsiyesi değildir

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yok ama yönlerdirdiğim arkadaşlar var...
    Yoksa broker'mısın şampiyon

Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bu hisse uzunculara çok kazandıracak gibi bir his var içimde toplamakta fayda görüyorum kendimce
    tamamen kendi düşüncemdir ytd

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. An itibariyle artık eksi kapatacağini zannetmiyorum . Grafiği yükleme ye çalışacağım .Yatırım tavsiye si değildir

5. Bugün itibariyle hissemiz üzerindeki ölü toprağını atmış durumda.hacimli bir 2.seans geçirdik.daha önce yazdığım gibi ksc yapı fabrika inşaatını bitirdi ve ege profile devretti.top ege profilde. Onlarda belcikadaki büyük patronu bekliyor açılış için.deceunink genel kurul toplantısı 24 nisan egpro 25 nisanda.genel kuruldan önce fabrika açılır diye dusunuyorum.yani en geç gelecek hafta içi.ayrica kardeş sirket pimastaki hareketlerde göz kamaştırıcı.onlarin da brüt takastan çıkmasına 10 gün kaldı.bizler kısa vadeci değiliz.elime nakit geçtikçe portföyü arttırıyor.aileme eşime dostuma yatirim için ayırdıkları para ile bu hisseyi aldıriyorum. 20 yıllık borsa tecrübemden ogrendigim tek şey,daldan dala atlayarak bilmediğin şirketlere gunlukcu olarak girip zoraki yatırımcı olarak kalmaktansa,bildiğin tanidigin, kar eden,her yil karlılığını arttıran şirkete yatirim yapmak. 3 yıl sonra bu yazıyı okuyacak biri olursa diye yazıyorum. yıl nisan 2017 egpro fiyat 8.69....yatirim tavsiyesi degildir....

6. Ayrıca özellikle pimapenci arkadaşlar için dolaylı olarak bizim içinde önemli bir arsa olayı var.gebze organize sanayideki 47 dönümlük pimapen arazisi.sirket yatırımcı ilişkilerine bu arsanın durumunu da sordum.cok değerli bir yerde çok büyük bir arsa olduğunu kesinlikle satacaklarini, kendilerine tekliflerin geldiğini fakat ucuza vermek istemediklerini ,kendi istedikleri fiyata vereceklerini,konjuktrun biraz daha iyileşmesini beklediklerini soylediler.pimastaki son günlerdeki hareketler acaba sorusunu getirmiyor değil insanın aklına.yatirim tavsiyesi değildir.

7. sayın ekinoks bilgine paylaşımına saglil

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. [attach=confıg]2345[/attach] egpro grafik
    Attached Images Attached Images

Sayfa 50/468 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •