Bedelli tarihine kadar1 TL gecer belkide ki muhtemelen hepsini tskb almak istemez diye düşünüyorum kendimce.
Printable View
Bedelli tarihine kadar1 TL gecer belkide ki muhtemelen hepsini tskb almak istemez diye düşünüyorum kendimce.
bedelli ye 70 kuruştan girmesi durumunda tahmini baz fiyat (070+1) bölü 2 : 085 kuruş yapar
arkadaşlar baz fiyat hesaplamayı bu şekilde yapın
bu arada bu bilgiler için lütfen aracı kurumlarınızın araştırma bölümlerine sorun doğrulayın
bence kesin bilgiler olsada vebal almak istemem
saygılarımla
Dostlar %11 primle yeter Allah bin bereket versin.30000 lot sahinine verdim .sizlere kolay gelsin
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan 0,85 yalanlarına kanmayın canınız yanar....
15 gun sonra 9 aylık bilancosunu acıklayacak.
140.000.000 tl ile 170.000.000 tl arasında rekor zarar acıklayacak muhtemelen. buraya not duselım
Ekşi kapatacaklarını gibi
Arkadaş peki bu bedelli fiyat oluşumu ve şu an ki durum hakkında bir bilgisi olan 0.65 te bedelli 0.82 gibi bir fiyat yapıyor ne olacak bu dırım
Parayı bu fiyatlara göre tskb koyacak 1 tl den 150 milyon lotu kendileri alacak. küçük yatırımcı 1 tl ye gitmezse katılmaz.....ytd
TSKB nin1tl den alması bir şey ifade etmez bolundukten sonra 85kurus olan 1+.065/2=0.8x den yani yeni fiyattan hisseyi kim alır önemli olan bu bolundukten sonra ilk gün %de15 ekşi acilir
Hesaplamalar yanlış. Payın değeri nominal altında olduğundan rüçhan fiyatı hesaplanması. Muhtemelen 0.01 TL olacak rüçhan fiyatı. Borsada 0.64 olan hisse buyursun akıllı küçük yatırımcı alsın rüçhan katılsın.
Alın size ornek!
İlgili Şirketler [BRKO]
İlgili Fonlar []
Rüçhan Hakkı Referans Fiyatı
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Pay Adı BIRKO MENSUCAT
Referans Alınacak Tarih 16/05/2018
Açıklamalar
Birko Mensucat'ın*çıkarılmış sermayesinin 42.711.685,87 TL (%55,26) bedelli*artırılarak 77.288.314,13*TL'den 120.000.000
TL'ye yükseltilmesinde, payın fiyatı* rüçhan hakkı* kullanma fiyatının altında olduğundan 16.05.2018 tarihi için* rüçhan*
haklarını temsil eden yeni pay alma kuponları için referans*fiyat*hesaplanamamaktadır.
0.82 fiyatları 0.85 dır bölünce bu çıkar gibi yazanları sermaye piyasası bilgileri kıt olup dikkate alınmaması lazım + bilmeden yazma cüretini kendinde görenler sılkelenmıp kendine gelmesi lazım.
Haber düşmüş bölünme cuma günü.
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakalım niyetleri küçük yatırımcıyı bedelliden uzakmı tutmak yoksa bedelliye sokmakmı......2 kasıma kadar yolu var....ytd
bu durumda kimse bedelliye katılmaz.1 tl nin altında kaldığı sürece 150 milyon lotu tskb tek başına alır kullanılmayan rüçhanları...da. zaten malın büyük bir kısmı kendilerinde.önemli olan kasaya girecek 150 milyon taze para şirketi bayağı rahatlatacaktır....ytd
Hocam zaten gorunurdeki amac mali disari vermemek olanida dagitmamak demekki. Tabi burada gorunen su orta uzun icin olumlu gorunse de kisa da surundurecekler.
Kimse bedelliye giremiyecegi icin yavru lari bunlar almak istiyorlar ve alacaklar.
Sunu dusunuyoruz tskbnk enayimi piyasadan almak varken 40 krs zararina ruchan topluyor. Bedelli yapip sermayeyi guclendirmek zorunda oldugundan boyle bir seye giristi. Yoksa piyasadan alsa sermayede guclenmeyecek birde yukari cikan hisseye tepeden satislari karsilamak zorunda kalacak.
Bunun yanin da daha bilmedigimiz is bankasi olaylarindan dolayi hisse pesinde olabilirler. Bir oyun var orta ve uzunda mutlaka 2 kati olur ama kisada bedelliye giren zarar edecek goruntusu var.
Mesela cuma bokunmus hali kac olacak? Ordan bir zarar. Birde ruchanlardan zarar edecegiz bedelliye girmeyecegimize gore.
Spk yi anlamak mumkun degil nominale gelmeden bedelli olmaz di ayrilma hakki gibi tum seyler unutuldu gitti. Marti da da ayni olay okdu nominal alti bedelli yaptilar. Ky iyice budaniyor sirkrtler zor durumda oldugundan her istedikleri kabul goruyor
Tskb bu fiyatlardan alırsa zarar eder.65 +1000=165 para koymuş olur.halbuki bu işi 1 tl ye halledecek şimdilik görüntü böyle ytd
Arkadaşlar bu nasıl bir belirsizlik. Anlamadım gitti.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada yazanlarin bir çoğu çakal yarın kağıt 0,83 den acar
Ruchanida satma hakkınız var.
tskb gitsin 1 tl den alsin...ytd
Satilmayanlari tskb alicagini beyan etdi.eee ozman eskinin hareketlenmesi gerekmezmi.patronun maliyeti 1 tl olmazmi.
Patronun maliyeti 1 tl değil bence bu sirke6 ici 2 tl uzeridir.
patron borsada alim satim yapmıyor onun maliyetinin halka acik paylar icin bir etkisi yok.Piskolojik dersen evet borsada 0.64 tl lik kağıda 1 tl ödeyip alan var. Bu tskb borsada işlem yapmadığı icin etki sifir.
Ruchan piyasasindan kapanisa dogru eski hareketlenmesi gerek.tskb kalanlari 1 tl den alacaksa tabi.ana ortak halka acikligi dusurmus olmuyacakmi.halkin elindekileri almis olacak.
Banka satışa izin vermiyor,bilgisi olan var mı?
Burası bist maalesef.ky soymak üzerine sistem inşa edilmiş. İlgili aracı kurum veya bankayı arayarak işlemini yapabilirsiniz iz biliyorum arkadaşlar.
Emir giremiyorum kabul etmiyor,başka aracı kurumdan arkadaşım emir yazabiliyor 0.01 krşa bile yazamıyorum sanki bloke koymuş.
Aynen öyle sayın Poya ne umduk ne bulduk.ytd.