TSGYO - TSKB Gayrýmenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.
TSGYO - TSKB Gayrýmenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Dükkaný ilk ben acayým belki hayýrlara vesile olur bol kazançlar
http://imageturko.com/?di=06JD yeni topiðe geçiþte idare eder pasta![]()
Yeni forum ve topik hayirli ugurlu olsun...![]()
Hayýrlý olsun...
Yeni forum ve topik hayirli ugurlu olsun
TSGYO Yönetim Kurulu sayýn Üyeleri,
Merhaba. Kaç kiþisiniz?
Hissenin Halka arz fiyatý; 1,05 TL. (yaklaþýk 4 sene önce)
Hissenin güncel fiyatý; 0,57 TL.
Beher hisse için ödenen toplam temettü (yaklaþýk); 0,00 TL. (Arzdan itibaren hiç temettü vermedi.)Yatýrýmcýnýn her hisseden elde ettiði kar / (zarar); -0,48 TL (%45,7) (enflasyon hariç)
Siz, bence bu iþi býrakýn.
Gayrimenkul iþi ile uðraþanlarýn darphane gibi para kazandýðý (örn. EKGYO) dönemde siz zarar edebiliyorsanýz, kapýda bekleyen GMYO krizinde bakalým ne yapacaksýnýz?
Samimi olarak söylüyorum. Bu iþi býrakýn. Bir nebze hayýr iþlemek istiyorsanýz, yokluðunuzu bize bahþedin. TSGYO’ yu nasýl yönettik diye bir de kitap yazýn. Eminim, tüm GMYO yöneticileri bu kitapta yazanlarýn tersini yaparak çok baþarýlý olacaklardýr.
Kaç kiþisiniz? Baþýnýzý yastýða koyduðunuzda huzur içinde uyuyabiliyor musunuz? Halka arz esnasýnda reklamýnýzý yapanlar, övenler huzur içinde uyuyabiliyor mu? 1,05 TL rayici belirleyenler ve onaylayanlar huzur içinde uyuyabiliyor mu?
SPK, Siz’ e ne zaman hesap soracak? Yasal yetkililere güvenerek, alýn teri ile kazandýðýný yatýran namuslu, dürüst, düzgün halkýn bu maðduriyeti ne zaman giderilecek? Yukarýdaki sonuca (bilinçli ya da bilinçsiz) neden olanlar ne zaman yasal hesap mekanizmasýna sokulacak?
Kaç kiþisiniz? Ýki ellerinizi kenetleyip bir araya gelip TSGYO’ yu yükseltmeyi, yüceltmeyi ve kalkýndýrmayý neden beceremediniz?
Kaç kiþisiniz? Hiç deðer katmadan (huzur hakký adý altýnda) maaþ alýyorsanýz, aldýðýnýzýn, bozduðunuzun ve ettirdiðiniz zararýn (reel anlamda) en az 10 katýný TSGYO’ ya vermiyorsanýz, her ne hakkým varsa hepsini Siz’ e (hakkýmý yedirdiklerinize) haram ediyorum. Dilerim Allah (TSGYO’ nun yanlýþ/kötü yönetilmesinden ötürü maðdur olanlarýn haklarýný gönül hoþluðu ile teslim edinceye dek) Siz’ e (Siz’ i en sevdiklerinizden mahrum ederek) azap eder.
Allah, firmasýný ortaklarýnýn hak ve hukukunu (Allah korkusu içinde) gözeterek yönetenlerin (hile, entrika v.s. gayri ahlaki, gayri insani yöntemlere baþvurmayanlarýn) yardýmcýsý olsun, iþlerini rast getirsin, toplum içinde örnek insanlar haline getirsin. Amin.
xxGönderilme zamaný: 28 Ara 2013 12:08 xxx þimdiki fiyatý 0.66 içler acýsý bir durum
Yer Ýmleri