usd bazlı direnç geçilirse ne oluyordu kekocan,az kaldı hade bakem,,hedef kızılelma:kahkah:,,,güzeliz güzel..
ben aldığımdan beridir bir kere dahi trade etmezken ayran gönüllü kwon dostum bir kaç defadır trade yapıyor...:kahkah: kim ona gülerse koşa koşa ona gidiyor...kwon dostum bak her gülene gidilmez..sonra pastadan da meyveden de oraletten de mahrum kalırsın...:kahkah: sana gülenlerin arkasında sopa olmadığı ne malum...:yes:
Maşallah, anlık 22.72 iyi duruyoruz.
boşuna demiyorum herkes kısmeti kadar faydalanacak diye...:yes:
gesanı ilk keşif edenlerden biriydim ,tüm beklentilerini ve potansiyelini biliyordum...gesan 20 kat gitti ama ben ancak 8 kat faydalanabildim....:yes: geçen hafta 20 lerden aldırdığım bir dostum abe ben sattım ve 20 kat kazandım dedi...:kahkah: bazen sabır her şeydir...bilgiden de tecrübeden de üstün olabiliyor....
tahtayı kim çizdi...
yüklü alanlar ister istemez bir kısmını realize etmek isterler...kendimizi onların yerine koyalım...:yes: sonuçta biri gider biri gelir...gesanda kaç defa oyuncular değişti...bayrak yarışı gibidir...biri belli bir yere getirir ardından da bayrağı başkası devir alır...ta ki temel ederine gidinceye kadar...(iyiken tahtaları derinlikli izlemiyorum..yine iyiken takasları takip etmiyorum...:yes: )
Bir önceki çeyreğe göre efk azalmış kötü satışları artmasına rağmen ilk izlenim beğenmedim detaylı bakmak gerek kekonun yorumunu merakla bekliyor olacağım
bilanço henüz gelemedi karışıklık oldu bence...
sasa endeksın içinden geçiyor,,,brlşm gap bıraksada bız kaçış boşluğu dıyelım,,,:kahkah:,,,:halay::halay:
aldığımız ges şirketi de az buz değil..tam 400 küsür personeli var...bu şirket ve brlsm in pazardaki tanınırlığı ile ges işleri daha da artacaktır...ikinci bir konu da mekodonyada kurdukları ges şirketinin de potansiyeli yüksektir...malum rönesan holding ile beraber çalışıyoruz bu holdingin yurtdışında da etkinliği çok yüksek...
bu iki etken ges konusunda ciddi bir ivme kazanacağımızı gösteriyor...tabi bir kaç tane de güzel kap haberi düşerse piyasa çok olumlu karşılayacak ve belki de dediğin fiyatlamayı yapmaya çalışacaktır...ben önümüzdeki süreçte güzel kapları temenni ediyorum...henüz yolun başlarındayız...henüz bebeğiz...daha emekleyecez...ardından yürüyecez...ardından da gesan ve europower gibi koşacağız...bu süreci kaplar hızlandırabilir...sabırla bekliyoruz...
bilançonun şu anda güzel gelmesi yeterlidir....ges konusundaki gelişmeler önümüzdeki süreçte peyder pey bilançolara yansımaya başlayacaktır...piyasa şu anda brlsmin ges sektörüne adım atmasını fiyatlıyor..bilanço arka fonda kalıyor...ama ben güzel bilanço ile daha da ucuzlayacağımızı düşünüyorum...şirketimizin elinde 3,5 milyar tl lik bitirilmesi gereken iş var...yani pek de boş kalmayacağız..işler tıkırında...
hayırlı uğurlu olsun tavan olduk...
Allahım sana çok şükür yarabbim tavan serilerini bozma.✊
Sn keko, kocaer de mahçup etmez inşallah :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kuran-ı kerimde bir kıssa anlatılır...bir kavim bolluk içindeymiş yalnız bunların şehirleri birbirine çok yakınmış..bu şehirdekiler de keşkem arada biraz mesafe olsa da yolculuğun keyfini yaşasak demiş...ALLAH u teala onların bu isteğini nankörlük saymış ve onların şehirlerinin hepsini helak etmiş...
bu kıssa neden aklıma geldi ?? bazı arkadaşlar keşke tavan olmasın veya offf erken tavan oldu çok sıkılıyoruz diyenler oluyor...arkadaşlar bana göre bu düşünceler şükürsüzlüktür....hissemiz güzel güzel tavan olurken bu tür düşünceleri seslendirmemek lazım....yoksa inanın ALLAH bir aldı mı fena alır...:yes:
sesiz sakin hissemizi izleyelim....her zaman şükür edelim...yerimizde olmak isteyen çok yatırımcı var....
ahanda çakış başladı...:(