Sayfa 50/137 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 393 - 400 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kaya727 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu yeşil enerji birleşim grubun değil mi? Birleşim muhendislik istirakinde böyle bir şirket göremedim. Yine de pozitif etki olur mu? Herşey çok iyi hoş da enerji işini başka kanaldan götürecek olursa hayaller çöp olur. Bunun için patron faktörü çok önemli. Sadece kendim yerim mi diyecek paylaşırım mi diyecek.

Bunu nasıl anlayacağız haber akışı ile anlarız. Haber akışı deyince bazı arkadaşlar yüzde 5 neyine yetmez diyor. Mesele yüzde 5-10 meselesi değil. Uzun bir yolculuk için iştirakler de sermaye artışı haberi beklerim daha sık iş iliskisi haberi beklerim. Mevcut durumda gesan vari bir duruma evrilmek imkansız.

Santral enerjinin sermayesi ne kadar? Yurtdışında kurulmuş enerji dooel in sermayesi ne kadar? 35 bin sermayeli solar santral enerji ile dedikleriniz olmaz ağalar.

Burada özellikle.keko ya hisse guzellemesi yapma diye takılıyorum. Kekoyu eski Banvit hissesi den tanırim. Hernekadar gesan örneği olsasa yanlış seçimlerine şahidim [emoji2]

Ve özet bilmelisiniz ki ben de çok uzaklara gitmesini ve giderken içinde olmayı çok isterim. Götürüp götürmeyecegini şuan kestiremiyorum. Bilanço önemli ama tek başına yetmez.

Neyse size istirak sermaye ve pay oranını buraya atayim. Bol kazançlar. Ek 29660

LE2123 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Solar santralin şirket iştirakı olarak bünyesine katılması benim için yeterli ve şirketın bu alanda solar santral üzerinden büyümek isteyeceği ortada ,soların sermayesi de çok önemli değil onlar kolay bugün 30 milyondur yarın 300 mılyona çıkarılır ve belki gesanın europower arzı gibi istemesemde halka arzı gündeme gelebılır ,zira şirket bünyesinde kalırsa ben daha fazla bizim lehimize olacağı kanaatindeyim ,,yeşil enerji ile şirketın bır bağı yok patron yeşil enerji üzerinden büyümek istese soları kendi bünyesine katmaz diye düşünüyorum,mühendislik hizmetini veren malum birleşim ,solar ile beraber daha hızlı büyüyecektir ,, yeşil enerjinın arzının şirkete bir faydası olurmu bılmıyorum göründüğü kadarıyla herhangi bir bağı yok birleşimle ,, bence bal gıbı 35 bın sermayelı solar ile bu işler olur kı şirket ges alanında kapları cıddı manada solardan sonra atmaya başladı sermayesı çok önemli değil belirleyici olmaz !!biz mayayı çaldık Nasreddin hoca mısalı belki tutar

35 bın sermayelı şirket üzerinden 10 mılyon usd lık bağlantı yapıldı !!!

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1177049

Bunun gibi birkaç büyük ölçekte kap düşerse şirketın bu alanda nekadar iddialı olduğu ortaya çıkar o zaman herşey çok farklı olur !!!
    Son düzenleme : kwon3; 05-08-2023 saat: 23:30.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Solar santralin şirket iştirakı olarak bünyesine katılması benim için yeterli ve şirketın bu alanda solar santral üzerinden büyümek isteyeceği ortada ,soların sermayesi de çok önemli değil onlar kolay bugün 30 milyondur yarın 300 mılyona çıkarılır ve belki gesanın europower arzı gibi istemesemde halka arzı gündeme gelebılır ,zira şirket bünyesinde kalırsa ben daha fazla bizim lehimize olacağı kanaatindeyim ,,yeşil enerji ile şirketın bır bağı yok patron yeşil enerji üzerinden büyümek istese soları kendi bünyesine katmaz diye düşünüyorum,mühendislik hizmetini veren malum birleşim ,solar ile beraber daha hızlı büyüyecektir ,, yeşil enerjinın arzının şirkete bir faydası olurmu bılmıyorum göründüğü kadarıyla herhangi bir bağı yok birleşimle ,, bence bal gıbı 35 bın sermayelı solar ile bu işler olur kı şirket ges alanında kapları cıddı manada solardan sonra atmaya başladı sermayesı çok önemli değil belirleyici olmaz !!biz mayayı çaldık Nasreddin hoca mısalı belki tutar

35 bın sermayelı şirket üzerinden 10 mılyon usd lık bağlantı yapıldı !!!

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1177049

Bunun gibi birkaç büyük ölçekte kap düşerse şirketın bu alanda nekadar iddialı olduğu ortaya çıkar o zaman herşey çok farklı olur !!!
    Aslında şu kap haberi herşeyi özetliyor dostum biz bu işte var olacağız, büyüceğiz, istiyoruz,
    Şirkez şuana kadar 2.5 Milyar lık iş aldı tabiki bu sadece solar enerji nin değil yanlış anlaşılmasın sene sonunda doğru yatırım haberleri alacağız bence pasta büyük ve hergün bir haber düşüyor şirket maliyetleri çok yükseldi ve Birleşim de elini hızlı tutacaktır mevcut enerji firmaları dikkat ederseniz kapasite artış haberleri gönderiyor talep çok fazla

Şirketimiz bağlı ortaklığı Solar Santral Enerji A.Ş.'nin 17.07.2023 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Makedonya'da, başta güneş enerjisi santralleri olmak üzere, yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı elektrik üretim santrallerinin kurulumu için müteahhitlik ve danışmanlık hizmetleri vermek üzere, Bul. Vidoe Smilevski Bato br.1-2 Skopje Aerodrom adresinde 5.000 EURO (BeşBinEuro) sermaye ve %100 iştirak oranı ile Santral Enerji DOOEL şirketinin kurulmasına karar verilmiştir.

3.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Aslında şu kap haberi herşeyi özetliyor dostum biz bu işte var olacağız, büyüceğiz, istiyoruz,
    Şirkez şuana kadar 2.5 Milyar lık iş aldı tabiki bu sadece solar enerji nin değil yanlış anlaşılmasın sene sonunda doğru yatırım haberleri alacağız bence pasta büyük ve hergün bir haber düşüyor şirket maliyetleri çok yükseldi ve Birleşim de elini hızlı tutacaktır mevcut enerji firmaları dikkat ederseniz kapasite artış haberleri gönderiyor talep çok fazla

Şirketimiz bağlı ortaklığı Solar Santral Enerji A.Ş.'nin 17.07.2023 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Makedonya'da, başta güneş enerjisi santralleri olmak üzere, yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı elektrik üretim santrallerinin kurulumu için müteahhitlik ve danışmanlık hizmetleri vermek üzere, Bul. Vidoe Smilevski Bato br.1-2 Skopje Aerodrom adresinde 5.000 EURO (BeşBinEuro) sermaye ve %100 iştirak oranı ile Santral Enerji DOOEL şirketinin kurulmasına karar verilmiştir.
    Kesinlikle ,, yol haritasını özetliyor !!!,, meselede bunu görüp önceden pozisyon almakta ,, !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Kesinlikle ,, yol haritasını özetliyor !!!,, meselede bunu görüp önceden pozisyon almakta ,, !!!
    Bu arada güzel bir hata yapmışım 2.5 Milyar aldığı iş toplamı yazmışım fakat toplam tutar 3.4 milyar olacak

5. ...vay vay vay vay...,,,yenı bır yıldız doğuyor...

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ...vay vay vay vay...,,,yenı bır yıldız doğuyor...
    haftalık takas da ciddi bir yabancı girişi vardı umarım istikrar devam eder

7. maşallah diyelim...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. brlsm hem sektöründen hem de endeksten bu saatten sonra pozitif ayrışır dedik mi ?? dedik...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 50/137 İlkİlk ... 40484950515260100 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •