þimdilik sez çýkarmadan beklemek en guzeli yukarý aþagý dengesiz hareketleri var malý kaptýrmamak lazým...
þimdilik sez çýkarmadan beklemek en guzeli yukarý aþagý dengesiz hareketleri var malý kaptýrmamak lazým...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
yeni bebek enerji þirketi içlerinde silkeleye silkeleye götürüyorlar ytd. yanlýz cwen de iyi gidiyor..
yeotek bilanço beklenti bitti yaptýlar. rolantiye aldýlar. cwen bilanço açýklanmadý o gazla gidiyor kontrmatik oda öyle..nasip
Kwon dostum yeotk e ne yaptýn ??ikisi arasýnda gidip geliyorsun![]()
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Kekocan terste kaldýk orada , ben yeo nun çok iyi býlanço açýklayacaðýný düþünüyordum maalesef yapamadý ,, zor kaçtým !!brlþm in önü açýk ,, yeo da burada kalmaz yýl sonuna doðru güzel fiyatlamalar yapacaktýr .Beným için brlþm daha mantýklý o yüzden yeni köyumuz þuan için brlþm ,yenisi gelene kadar buradayýz![]()
Son düzenleme : kwon3; 09-08-2023 saat: 13:47.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri