Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
Solar santralin şirket iştirakı olarak bünyesine katılması benim için yeterli ve şirketın bu alanda solar santral üzerinden büyümek isteyeceği ortada ,soların sermayesi de çok önemli değil onlar kolay bugün 30 milyondur yarın 300 mılyona çıkarılır ve belki gesanın europower arzı gibi istemesemde halka arzı gündeme gelebılır ,zira şirket bünyesinde kalırsa ben daha fazla bizim lehimize olacağı kanaatindeyim ,,yeşil enerji ile şirketın bır bağı yok patron yeşil enerji üzerinden büyümek istese soları kendi bünyesine katmaz diye düşünüyorum,mühendislik hizmetini veren malum birleşim ,solar ile beraber daha hızlı büyüyecektir ,, yeşil enerjinın arzının şirkete bir faydası olurmu bılmıyorum göründüğü kadarıyla herhangi bir bağı yok birleşimle ,, bence bal gıbı 35 bın sermayelı solar ile bu işler olur kı şirket ges alanında kapları cıddı manada solardan sonra atmaya başladı sermayesı çok önemli değil belirleyici olmaz !!biz mayayı çaldık Nasreddin hoca mısalı belki tutar

35 bın sermayelı şirket üzerinden 10 mılyon usd lık bağlantı yapıldı !!!

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1177049

Bunun gibi birkaç büyük ölçekte kap düşerse şirketın bu alanda nekadar iddialı olduğu ortaya çıkar o zaman herşey çok farklı olur !!!
Aslında şu kap haberi herşeyi özetliyor dostum biz bu işte var olacağız, büyüceğiz, istiyoruz,
Şirkez şuana kadar 2.5 Milyar lık iş aldı tabiki bu sadece solar enerji nin değil yanlış anlaşılmasın sene sonunda doğru yatırım haberleri alacağız bence pasta büyük ve hergün bir haber düşüyor şirket maliyetleri çok yükseldi ve Birleşim de elini hızlı tutacaktır mevcut enerji firmaları dikkat ederseniz kapasite artış haberleri gönderiyor talep çok fazla

Şirketimiz bağlı ortaklığı Solar Santral Enerji A.Ş.'nin 17.07.2023 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Makedonya'da, başta güneş enerjisi santralleri olmak üzere, yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı elektrik üretim santrallerinin kurulumu için müteahhitlik ve danışmanlık hizmetleri vermek üzere, Bul. Vidoe Smilevski Bato br.1-2 Skopje Aerodrom adresinde 5.000 EURO (BeşBinEuro) sermaye ve %100 iştirak oranı ile Santral Enerji DOOEL şirketinin kurulmasına karar verilmiştir.