Originally Posted by
Srkn37
Aslýnda þu kap haberi herþeyi özetliyor dostum biz bu iþte var olacaðýz, büyüceðiz, istiyoruz,
Þirkez þuana kadar 2.5 Milyar lýk iþ aldý tabiki bu sadece solar enerji nin deðil yanlýþ anlaþýlmasýn sene sonunda doðru yatýrým haberleri alacaðýz bence pasta büyük ve hergün bir haber düþüyor þirket maliyetleri çok yükseldi ve Birleþim de elini hýzlý tutacaktýr mevcut enerji firmalarý dikkat ederseniz kapasite artýþ haberleri gönderiyor talep çok fazla
Þirketimiz baðlý ortaklýðý Solar Santral Enerji A.Þ.'nin 17.07.2023 tarihli Yönetim Kurulu toplantýsýnda, Makedonya'da, baþta güneþ enerjisi santralleri olmak üzere, yenilenebilir enerji kaynaklarýna dayalý elektrik üretim santrallerinin kurulumu için müteahhitlik ve danýþmanlýk hizmetleri vermek üzere, Bul. Vidoe Smilevski Bato br.1-2 Skopje Aerodrom adresinde 5.000 EURO (BeþBinEuro) sermaye ve %100 iþtirak oraný ile Santral Enerji DOOEL þirketinin kurulmasýna karar verilmiþtir.
Kesinlikle ,, yol haritasýný özetliyor !!!
,, meselede bunu görüp önceden pozisyon almakta ,, !!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri