Originally Posted by
keko
aldýðý iþlerin %70 i zaten dövize endeksli...kalan %30 luk TL bazlý kýsým da asgari ücrete veya enflasyona endeksli...kasasýnda zaten 334 milyonluk da döviz fazlasý var...elinde 3,5 milyar tl lik de iþ olduðunu düþündüðümüzde iyi bir bilançonun gelmemesi imkansýz gibi bir þey...þahsen ben de çok umutluyum...gelecek bilanço ile temel rasyolarýnýn daha da ucuzlamasýný bekliyorum...bu ucuzluk onu diðer enerjilerden pozitif ayrýþtýracaktýr...
diðer enerjiler yeterince çýktýlar ama bu onlara göre çok ucuz kaldý...piyasa gereðini yapacaktýr diye düþünüyorum...
bu ges iþlerý hesap kýtap dýþý ýken býle hýsse ederý mýnýum 25 tl olarak hesaplanýyordu zaten,,yýl sonu 600 mýlyon kar gelmesý muhtemel,,yaný ucuzduk daha da ucuz olacagýz,,ges,res , vb gýbý alanlarda atýlacak yený adýmlar herþeyý çok deðiþitirdi deðiþtirecek,,bundan sonra yeo,gesan, gýbý yuklu kaplar gelecektýr ve bunlar gucumuzu süreklý arttýracaktýr..hayýrlýsý Allah utandýrmasýn..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri