Originally Posted by
Srkn37
Aslında şu kap haberi herşeyi özetliyor dostum biz bu işte var olacağız, büyüceğiz, istiyoruz,
Şirkez şuana kadar 2.5 Milyar lık iş aldı tabiki bu sadece solar enerji nin değil yanlış anlaşılmasın sene sonunda doğru yatırım haberleri alacağız bence pasta büyük ve hergün bir haber düşüyor şirket maliyetleri çok yükseldi ve Birleşim de elini hızlı tutacaktır mevcut enerji firmaları dikkat ederseniz kapasite artış haberleri gönderiyor talep çok fazla
Şirketimiz bağlı ortaklığı Solar Santral Enerji A.Ş.'nin 17.07.2023 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Makedonya'da, başta güneş enerjisi santralleri olmak üzere, yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı elektrik üretim santrallerinin kurulumu için müteahhitlik ve danışmanlık hizmetleri vermek üzere, Bul. Vidoe Smilevski Bato br.1-2 Skopje Aerodrom adresinde 5.000 EURO (BeşBinEuro) sermaye ve %100 iştirak oranı ile Santral Enerji DOOEL şirketinin kurulmasına karar verilmiştir.
Kesinlikle ,, yol haritasını özetliyor !!!
,, meselede bunu görüp önceden pozisyon almakta ,, !!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri