Bu arada burada grafik işlerine Yeditepe bakıyor...
Printable View
Bu arada burada grafik işlerine Yeditepe bakıyor...
Eyvallah. İnşallah fazla dinlendirmek
ben kıymetini bilemedim 43,90 satmıştım maalesef 2 ay önce sizlere bol kazançlar arkadaşlar
patronun dirayetine , bilançoya bakarsak daha bu hisse gidecek gibi. yinede sizede bol kazançlar...
yazik etmissin,
acikcasi bu SPK rezaletini cok zamandir is dunyasi biliyordu, o yuzden bu firma borsaya acildiginda, ve digerleri, maalesf hic bakmadim bile, incelemedim bile
Conku BIST cok kotu bir algi yaratmisti bende ve SPK ,
bu firmayi inceleyip, taniyip, gordugumde aninda alisa gectim,ve hic arkama bile bakmadim, sayfalar once yazim,
ulkenin guclu oldugu her sektorde var ve yeri cok saglam, patronu adam gibi adam
dolayisi ile Long , Very loong .. Uzun vade , buyume ve divident hissem diye bakiyorum
an itbariyle %6 cikista
Kapanışa doğru tavan gelirse şaşırmamak lazım. Alımlar yavaş yavaş yapılıyor YTD.
Keşke araya haftasonu girmeseydi.
Ne varsa kmpur’da var. Buradan bana kmpur’u farkettirdiği için REX’e teşekkürler. 👍
kmpur yeni baktım çok hoşuma gidiyor alınırmı acaba
Yarın alalim biraz da dursun kösede. Ne olir ne olmaz
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
100 ler klubü hayırlı olsun..:party:
duşumuz da sağlam olur inşaAllah
Üç haneli fiyatlar fiyatlar hepimize hayırlı olsun .Kendi adima buralarda veya 115 civarı biraz soluklanma bekliyorum. Soluklanma olsada olmasa da beklenti değişmeyecek. Bu hisse insallah daha çok para kazandıracak bize .
hic bisey anlamadim, bu hisse niye cikiyor durup dururken ?
tavan olacak
Ereğlinin madenine ortak olmuş gibi isdmr ve eregl ile beraber hareket ediyor. Portföyümde içime en sinen pozisyon. Fakat talepten dolayı parabolik gidiyor, dinlenmesi çok yakın.
Çok güzel hisse çıkışları devam eder inşallah daha yeni aldık bir ay oldu x2 yi geçti yolu açık olsun
bugün hisse sayısını yüzde 15 daha arttırdım. Dinlenmeye geçer yada geçmez hisseye gübenim tam.
CEO Cavidan Hanımın bugün paranın yönü kanalında yaptığı konuşmalardan notlar:
## Düzce yatırımı ilk faz üretim yatırımı GES yatırımımız ile enerjisinin tamamını kendisi karşılayacak.
Tam kapasite yatırım tamamlandığında enerjisinin %55’ini kendisi karşılayacak.
## Düzce fabrikamız yıl sonu itibariyle bitmiş olacak, 2023 ilk çeyreğinden sonra üretim ve ciro artışımız bilançomuza yansıyacaktır.
Düzce yatırımı ve Letonya kapasite artışı tamamlandığında (2024 yılı son çeyrekte bilancoya yansımasını bekliyoruz) global de ilk 10 içerisine giriyoruz 9. Şirket oluyoruz”
## Net kârımız geçen yılın aynı dönemine göre %400 üzerinde. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz.
Önümüzdeki dönemler de satış hacmimiz ve üretim kapasitemiz artacak.
4. çeyrek ve 1. çeyrek daha güçlü olduğumuz bilanço dönemleridir.
## 2023 yılı için Güçlü ciro hedefimiz var.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu 4 şirkete olta attım bırakmam. İsterse 10 kat gitsin satmammmmm.
Kmpur hktm yeotk pnlsn
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha yatırımlara devam büyümeye devam etmelisin kmpur
kalıcı olduğu sürece üstü.. demedi deme ibraaammmmm..:plc:
https://i.resm.im/GpNCD7j.JPG
Kimpur, 2022 yıllık satış bütçesi 102 bin ton üzeri satış bekliyor
08/11/2022 06:20:30
Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret AŞ(Kimpur), 2022 yıllık satış bütçesi 102 bin ton üzeri satış bekliyor.
Kimpur'un 9 aylık Yatırımcı Sunumuna göre, 2022 4.çeyrekte daha yüksek brüt kar marjı hedefleniyor. Son çeyrekte daha düşük finansman maliyeti ve proaktif yabancı para pozisyonu yönetimi beklentileri arasında yer alıyor.
Sunumda 2022 yılı 4.çeyrek ve 2023 fırsatları şu şekilde sıralandı.
- Avrupa enerji krizi etkisi
-Avrupa - Uzakdoğu hammadde fiyatlarındaki açılan farklar
-Rusya pazarı - fırsatlar
-Yeni devreye alınan Ar-Ge projeleri
-Yeni devreye alınacak ürünler
Nerde bu millet, sattınız mı yoksa çalı arkasında mısınız? 😀
İnanan bekler, inanmayan ise satar başka bir hisseye geçer. Ben bekleyenler tarafindayim.
Düşüş olunca vıoptan parada gelince bugun toplam hissenin yüzde 10 u kadar ilave ettim
Sabah eklemek için tabana alış girdim, gelmeyince iptal edip tekrar gireyim dedim, demez olaydım, paraya seans kapanıncaya kadar bloke koydu. 😀 Artık yarın salarsa aktiften almak şart oldu. 😀
2 gündür sabah devre kesiyor bunun tahtacı SPK ya ceza üstüne ceza almak için yalvarıyor sanırsam.