Sayfa 55/142 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 433 - 440 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Nerde bu millet, sattınız mı yoksa çalı arkasında mısınız? ��
    Çalı arkasından izliyoruz. ��*♂ï¸

2. İnanan bekler, inanmayan ise satar başka bir hisseye geçer. Ben bekleyenler tarafindayim.

3. Düşüş olunca vıoptan parada gelince bugun toplam hissenin yüzde 10 u kadar ilave ettim

4. Sabah eklemek için tabana alış girdim, gelmeyince iptal edip tekrar gireyim dedim, demez olaydım, paraya seans kapanıncaya kadar bloke koydu. 😀 Artık yarın salarsa aktiften almak şart oldu. 😀

5. 2 gündür sabah devre kesiyor bunun tahtacı SPK ya ceza üstüne ceza almak için yalvarıyor sanırsam.

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    2 gündür sabah devre kesiyor bunun tahtacı SPK ya ceza üstüne ceza almak için yalvarıyor sanırsam.
    Bu hareketleri ufak bir düzeltme olarak algılıyorum. Aslında daha erken bekliyordum.Düzeltme süreci uzayadabilir ama fabrika çalışıyor, büyüyor, bilanço güzel. Hedefler büyük. En önemlisi ise patron en azından şimdilik güvenilir hareketler yapıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    2 gündür sabah devre kesiyor bunun tahtacı SPK ya ceza üstüne ceza almak için yalvarıyor sanırsam.
    Hisse buralarda üç aşağı beş yukarı biraz dinlenmesi iyi olur.

8.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Bu hareketleri ufak bir düzeltme olarak algılıyorum. Aslında daha erken bekliyordum.Düzeltme süreci uzayadabilir ama fabrika çalışıyor, büyüyor, bilanço güzel. Hedefler büyük. En önemlisi ise patron en azından şimdilik güvenilir hareketler yapıyor.
    Ben hisseye güveniyorum. 2023 yılının 3. bilançosunu görmeye kesin niyetim var. bu niyetle az önce bir alım daha yaptım.

Sayfa 55/142 İlkİlk ... 545535455565765105 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •