😂🤭😂
Üstüme iyilik sağlık
ASELSAN da bariz bir baskı var
Ya ihale gelecek
Ya bedelsiz
Kötü haberlerde geliyor aracı kurumlardan
Üç vakte kadar belli olur
Ytd
Printable View
Yaşadığımız şartlar göz önüne alındığında küfür etmek serbest olmalı, cezai yaptırımı olmamalı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kağıda , düşmesin diye takoz koydukca,birileri inatla hafriyat boşaltıyor..!!
Bundan sonra bir lot dahi almam..
İstedikleri yere indirsinler..
Elbet,her inişin birde çıkışı vardır..
23.30 TL ve rezil bir şekilde haftayı kapattık..
Yahu honky;Hayal kurmak, rüya görmek güzel de, gerçekler hiç de öyle olmuyor, maalesef...
Sasa % 100 bedelsiz açıkladı,kağıt bir tavan ancak yaptı.yeotek % 300 bedelsiz açıkladı 2 tavan yaptı,retalb % 127 bedelsiz açıkladı 1 tavan bile yapmadı..
Bu şirket % 100 bedelsiz açıklasın,Kağıt da 1 tavan yapsın, bıyıklarımı keserim..!!
Ahanda buraya yazıyorum..;-))
Elbette bir haftada ikiye katlamaz
Ama bu hisse üç ayda 9 dan 45 e gitti
Millet ağladı ah bittik olduk diye
Korkmayın dedim 45 den alanlar için hisse düzeltme yedi doğal olarak 35 lere kadar
Dedim ki 45 den alsan bile satma hatta ortalama indir dedim.millet bana neler dedi neler dedi
Bugün hesaplayalım
45 den aldım yüzde yüz bedelsiz verdi
22.5 e indi maliyet
Bugün 23300 yani zirveden alan bile karda.ha ortalama indirsiyse büyük kazanc oldu onlar için
Şimdi yuzde 100 verirse ki verecek büyük ihtimalle
Bu sene olmadı seneye
23300 den alan kişinin maliyeti 11650 olur
45 den alan kişinin de maliyeti 11.250 olur
İzleyip göreceğiz de bir an önce temettü ve bedelsiz açıklanmalı varsa
Bugün Kağıt inmiş 23.30 TL ye,45 TL den alanlar zararda.. Tekrar 45 TL ye çıkar ve oradan bölünür ise, vatandaş sadece verdiği parayı kurtarmış olur..
O güne kadar beklediği de gene zarar..
Farzet ki 24 TL den bölündü..Eeee , öncesinde ,30-40-45 TL den alanların / maliyeti olanların kazancı nerede.??
Kağıdın bedelsiz bölünmesi,maliyeti düşürmez ki.. Bölündükten sonra hisse fiyatı yukarı gitmesi gerekir ki kaar yazsın.Ya da her yıl temettü versin ki birkaç yıl da kendini amorti etsin..
hocam son 5 senede kazanan yok.
ne hisseler nerden nereye gitti.
ne temettüler ödedi - ödeyecek.
bu aselsan 2017 de c başkanlıgına baglanıp , partili c. başkanlıgı sistemine geçilince orda hatlar koptu.
o günden bugüne parayı çöp etti.
c başkanlıgına baglandı iyi olur dedik ama dolar bazlı 7 iken satmak lazımmış.
DUYGUSAL davrandım.satamadım.....
pişman etti. maliyetim güzel yerde olsa da son 5 seneme acıyorum.
bu sene yönetim kurulu bir toplansın bakalım ne teklif edecekler ?
genel kurul toplantısını da bir yapalım. ona göre karar veririm.
ama aselsan eski aselsan değil.
seneye seçim var. seneyi de beklemek gerekebilir ama siyasi baskı . ülkede yatırım ortamı oluşmadan birşey beklememek lazım diye düşünüyorum..
18 gün geçmiş daha yönetim kurulu toplanamadı. 2011-2017 arası böyle değildi. herşey düzenli zamanında fazla bekletmeden açıklanırdı. geçen sene bile genel kurulu kaç ay sonra yaptılar. malesef bu hisseyi yabancı bedelsiz haberi kullanıp 7 usd sattı çekti gitti. yerli 2 lira yukarı 2 lira aşagı oynayıp duruyor.
Amerikan gazetesi öneride bulundu
S 400 ler Ukrayna ya f 35 ler Türkiye'ye
Bakalım ASELSAN neler yaşayacak yakinda
Hisse alacaklara öneri
Son beş yılda bilmem kaça katlamış hisse mi almak mantıklı
Dolar bazında 7 dolar zirvesi olan ASELSAN mi almak mantıklı
Ya da satacaklara öneri 7 dolar zirvesi olan hisseyi 1.5 dolardan satar mısınız?
Bu hisse 7 değil zamanı gelince 20 dolara da gidecektir.
ASELSAN in kaybettirdigi görülmedi tarihte
Günlük alıcı satıcı değilseniz tabi
Nerede o eski ASELSAN, yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Eskiden bilanço ile beraber genel kurul tarihi ve temettü oranı açıklanır genellikle MART ayında genel kurul yapılır NİSAN veya MAYIS ayı gibi temettü ödemesi yapılır herkes ona göre gardını alırdı.
Şimdi adamlar doğru düzgün bilançoyu gününde açıklayamıyorlar pehhh,:vk: sabırla beklmeye devam edeceğim elden bişey gelmiyor.:yes:
Ülkedeki bütün kurumların başındaki vasıfsızlar tek bir kişinin emrini bekliyor, onun ağzından çıkacak iki kelimeye bakıyor, ondan icazet almadan konumşa dahi yapamıyorlar. Belkide Genel Kurulu bile bağlı oldukları yerden onay almadan yapamıyorlar. Geçen yıl Genel Kurul tam bir komediye dönüştü bi ara h yapılmayacak sandık. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu haber baydina sunuldu
F 35 ler yolda
S 400 Lerde ukrayna yolcusu
Pazartesi bu haber nedeniyle tavan açması lazım
İzleyip göreceğiz
Bu arada ülkenin savunma şirketi 1.5 dollar
Devlet arkasında
Millet arkasında
Her şey ellerinde ama 1.5 doalr sadece
Bu şirket Avrupa da Amerika'da olsa en az 50 doalr olur
Birileri çok güzel mal topkuyor demekki
Aynı fikirdeyim, defalarca uyardım bu matematik bilmezi,ya cahil yada kasıtlı yapıyor,cahil ise bir nebze hoş görülebilir. Bana artık bu elemanın mesajları komik geliyor,ciddiye almıyorum.RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam Türkiye muz cumhuriyeti değil...f35 almak için s400 verelim ne kadar saçma bir yaklasım...biz zaten s400 ü f35 e tercih ettik...kendimiz geçte olsa kendi uçağımızı yapacağız...f35 alırsak bir savaş ortamında ne ile karşılaşacağımız belli değil...abd rızası olmadan uçak bile uçuramayız....boş yapmayın lütfen...asels ederi buralar değil o kesin...
Burada boş paylaşım yapan biri var uçacak kaçacak tavan açması lazım vs. Hergün onlarca paylaşım yapıyor hepsi birbirinden boş. Lütfen dikkate almayın
O şahıs ya art niyetli ya da borsada yeni işlem yapmaya başlamış çabuk gaza gelebilen biri.
Bu arada yıllardır ekonomik anlamda bedel ödediğimiz S400 leri Ukrayna'ya vermek için almadık, diyelim öyle saçma bir karar aldık bu durumda Ukrayna tarafında savaşa girmiş oluruz...
Zaten girdik sayılır.
Bayraktar adına marş yapıyor adamlar
Videolara izleyin Rus konvoyları yerle bir durumda
Hepsi Bayraktar sayesinde.
Ruslar keklik gibi avlanıyor
Tanklarin üzerini leylek yuvasiyla örtüyorlar
Koca Rus ordusu çaresizlik içinde
Kaçanları kendi komutanlari kaçmayanlari da Bayraktar hallediyor
Ruslar nükleer silahlarla saldıracak 22 Mayıs'ta
Simpsons dizisinde var.
Adamlar uzaktan füzelerle vurabiliyor ancak ve zaman bize gösterdi ki kara ordusu yoksa bir hiçsin Irak'tan zor kaçtı ABD.oysa Saddam'ın komutanlarını satın almıştı.ama cihat örgütleri ABD'ye dayak attı.afganistan dan nasıl kaçtılar hep gördük TV de.adamlar uçakların tekerinde kaçmaya çalıştılar.
Ruslar şimdi Ukrayna da ayynisi yaşayacak
Ekonomik olarak da çökecekler.
Bazı aklı kit Türk şirketleri Rusya ya yatırım düşünuyor.ahmaklik böyle bir şey.tum dünya sırtını döndü sen yatırım yapacaksın.
Artık Rusya tamamen cokmeden ambargo kalkmaz.putin yaptığı hatanin bedelini halkına odetecek.
Ha bu arada bana gaz veren diyen arkadaşlara seslenmek istiyorum
Dünyanın nereeinde 1.5 dolarlık savunma şirketi gördünüz siz.
Gaz vermem için hissenin beşe ona katlamasi gerekir ki zaten hisse diplerde.
Çok komik fiyat 1.5 dolara Aselsan sizin amacınız hisseyi kotuleyip ky den mali düşükten almak.
Sizin işinizi bozdum ama kusura bakmayın
Aselsan ülkenin gururudur.
Sevmeyen teneke vs vs diyenler hisseyi mi kotuluyor yoksa şirketi mı acaba
Aselsan s 4000 ler verirlerse ve yerine f 35 alırlarsa ne olur bir düşünün bakalım.
Bazen haber gelse bile anında etki etmez ama sonra ne olur düşünmek gerekir
Kalın sağlıcakla dostlar
Beni takip eden kazanır
Konya
Yünsa
Vbtyz de de yazdım oralara da bakın dostlar
Rusya bunları Türkiye'ye kendisine karşı kullanılsın diye mi verdi.
Böyle bir şey savaş sebebi olur Rusya ile Türkiye arasında.
Nakil sürecinde vurur verdiğinizle kalırsınız. ytd
Nasıl bir kitle ile karşı karşıyayız.
S400 alıyoruz sevinçten havalara uçuyorlar
S400 Ukrayna'ya verilsin diyorlar mutluluktan hayal kuruyorlar. Kısaca her şartta mutlular. Ben algılamakta zorluk çekiyorum. Bunca kahır çektiğimiz S400 ler bu saatten sonra hiçbir yere verilemez verilmemeli.
Tekrar ediyorum S400'lerin Ukrayna'ya verilmesi savaş sebebidir, Zaten ABD'nin bu dedikoduyu ortaya atmaktaki amacı bizi de savaşa dahil etmektir. Aynı anda hem Rusya'yı hem de bizi çökertmek için sinsice düşünülmüş bir plan.
Herkesin rahatlıkla kandırdığı yetkililerimiz inşAllah S400'leri Ukrayna'ya vermek gibi bir oyuna düşmezler. Varsın Aselsan yükselmesin zamanı gelince elbet yükselir.
Ülkedeki bütün şirketlerin Aselsan da dahil değeri 1 - 1.5 dolar hatta cent ile ölçülmesi şirketlerin kötü olduğu, değersiz olduğu anlamına gelmez. Ülke yönetimi kötü, ekonomi yönetimi kötü, paramız pul olduğu için paramız tüm Dünya üzerindeki para birimlerine karşı her gün değer kaybettiği için şirketlerin değeri de cent ile ölçülüyor.
Aselsan'ı kötülemek için yazmıyorum ama bir gerçek var ki Aselsan'a siyaset bulaştı kolay kolay uçmaz, kaçmaz, tavan çekmez.
Bu arada 2016'dan bu yana aselsan'da işlem yapıyorum 5 yıldır hiç satış yapmadım portöföyümün %85'i Aselsan... Allah ömür verir, sağlık durumum da elverirse bu oran 15 - 20 yıl azalmayacaktır.
Dünyanın hiçbir yerinde 1.5 dolarlık savunma şirketi olmaz.bu şirketin suçu değil bu ülkemizdeki yatırımcıların abuk subuk yatırımcılarin kararlarından kaynaklanıyor.
Olmadık şirketler uzaya gidiyor ama ülkenin bel kemiği şirketi 2 dolara komedi gibi
Türk varlık fonu uyuma
Birçok şirket kendi hissesini alıyor
1 dolara ASELSAN olamaz
Olamaz
Olamaz
Olmamalı
Küçük yatirjmcilari soydurmayin
Sevgili ASELSAN çılar hissenize sahip çıkın
Ytd
Günaydın ortaklar.
Hazır mıyız savunma fuarına
Bu hafta fuar var.yeni anlaşmalara hazır olalım
Ytd
ASELSAN yabancı oranı 17 Mart 2022 % 38,66. 18 Mart 2022 % 38,20.
Fark % -0,46. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
https://i.hizliresim.com/iwxvd2n.png
https://i.hizliresim.com/a0o5ijn.png
Boyle onemli gelismeler baska bir sirkette olsaydi ulusal basin gundemine bile duserdi. ..Ama Aselsan yonetimi bu tur gelismelerle ilgili bir aciklama yapma geregi bile duymuyor.
Birileri Uyduruk bahaneler bulabilseler sirket aleyhinde olumsuz haberler bile piyasaya surmek isterler. Gecenlerde bir araci kurum Aselsan icin fiyat beklentisini 32 TL den 26 TL ye dusurmus.
Dusurunuz anacigim, dusurunuz...15 TL olmadi ise fiyat beklenti hedefinizi 10 TL ye dusurunuz.....
Ister tek kalemde 500 dolarlik bir ihracat anlasmasi haberi gelsin bu kirli eller hisseye yine baski uygulamakta kararli gorunuyorlar. Ama nereye kadar ??
Burada ben olamaz diyorum bu hisse
Baska ülkede olsa en az 20 dolar olur
Adamlar her gün icat yapıyor satıyor ama hisseye yansımıyor
Amaç küçük yatırımci olsun bitsin satsın
Ben iyi hisse diye yazdıkça adımı gazci diyorlar
Yazıklar olsun
Milyar dolarlık iş alacaksın ama Tavan yok
ky için en tehlikeslisi fiatı kanıksamalarıdır.. aman ha dikkat.. diyelim 4 dolar oldu fiyat.. dermisiniz ki bu 4 dolar yazılı kanundur ve 10 dolar olmayacaktır.. sabır sadece
Aferin işte böyle,yavaş yavaş matematik öğreniyorsun.Bu ASELSAN sana zorla öğretecek matematiği az daha sabır.Sonra okuduğunu anlamaya geçeceğiz,onunda öğrenince seninle güzel anlasabilecegiz.Hazir matematik ilerliyorken ödev vereyim,hesapla bakalım gördüğü zirveyi görebilmesi için kaç tavan lazım,sonra da %2 yükselince sazan gibi atlayıp tavan geliyor vs dediğinde sana gaz operatörü demeyeyim.
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zirvesi 7 dolar olduğunda FK 40 idi. Bu şirket tekrar bu FK 'lara layık görülürse fiyat ancak o zaman oralara tekrar gelir. Ya da bu FK da işler 3-4 kat artarsa fiyat oralara gelir. İşiniz gücünüz millete gaz vermek. Aselsan yatırımcısı gaz yemiyor artık, yese zaten fiyat buralarda olmazdı. Piyasa şu anda mevcut olanı fiyatlıyor, geleceği fiyatlamıyor.
Aselsan, 32.550.370 ABD doları tutarında yurtdışı sözleşme imzaladı. Bakalım hisseye ne faydası olacak.