Ülkedeki bütün kurumların başındaki vasıfsızlar tek bir kişinin emrini bekliyor, onun ağzından çıkacak iki kelimeye bakıyor, ondan icazet almadan konumşa dahi yapamıyorlar. Belkide Genel Kurulu bile bağlı oldukları yerden onay almadan yapamıyorlar. Geçen yıl Genel Kurul tam bir komediye dönüştü bi ara h yapılmayacak sandık. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
Bu haber baydina sunuldu
F 35 ler yolda
S 400 Lerde ukrayna yolcusu
Pazartesi bu haber nedeniyle tavan açması lazım
İzleyip göreceğiz
Bu arada ülkenin savunma şirketi 1.5 dollar
Devlet arkasında
Millet arkasında
Her şey ellerinde ama 1.5 doalr sadece
Bu şirket Avrupa da Amerika'da olsa en az 50 doalr olur
Birileri çok güzel mal topkuyor demekki
Aynı fikirdeyim, defalarca uyardım bu matematik bilmezi,ya cahil yada kasıtlı yapıyor,cahil ise bir nebze hoş görülebilir. Bana artık bu elemanın mesajları komik geliyor,ciddiye almıyorum.RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam Türkiye muz cumhuriyeti değil...f35 almak için s400 verelim ne kadar saçma bir yaklasım...biz zaten s400 ü f35 e tercih ettik...kendimiz geçte olsa kendi uçağımızı yapacağız...f35 alırsak bir savaş ortamında ne ile karşılaşacağımız belli değil...abd rızası olmadan uçak bile uçuramayız....boş yapmayın lütfen...asels ederi buralar değil o kesin...
Burada boş paylaşım yapan biri var uçacak kaçacak tavan açması lazım vs. Hergün onlarca paylaşım yapıyor hepsi birbirinden boş. Lütfen dikkate almayın
O şahıs ya art niyetli ya da borsada yeni işlem yapmaya başlamış çabuk gaza gelebilen biri.
Bu arada yıllardır ekonomik anlamda bedel ödediğimiz S400 leri Ukrayna'ya vermek için almadık, diyelim öyle saçma bir karar aldık bu durumda Ukrayna tarafında savaşa girmiş oluruz...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
Yer İmleri