18.00 da bir hisse diyelimki 5.00 dan kapattı karanlık odada %3 aşağı veya yukarı olur yani 5.15 tavanı 4.85 tabanı olur
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
18.00 da bir hisse diyelimki 5.00 dan kapattı karanlık odada %3 aşağı veya yukarı olur yani 5.15 tavanı 4.85 tabanı olur
Tahta yapıcı var ise burada satan karlıdır çünki isteyen herkeze vermiştir.Basıp gitmiştir.
Haftalıkta daha ne yapsın bu gün ne zaman sorsam hep tavan gende alıcılı demişti Oyak eşleşmeye göre
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İyi kapanış
bugün hiç borsayla alakası olmayan bir arkadaşım almış 2 lot ben alma dedim ama genede almış...hayırlısı bakalım...
Ona anlayan biri demiştir
GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın forumdaş büyüklerime faydalı olma duygu ve düşünceleriyle.
Not:Yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
http://www.directupload.net/file/d/5...35zr8g_jpg.htm
Ek 16857
Sayın forumdaş büyüklerime faydalı olma duygu ve düşünceleriyle.
Not:Yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
http://www.directupload.net/file/d/5...bt7zju_jpg.htm
Burdan ne anladık.Bu kadar işlemi kim yaptı.
bence yonga ve yibitaşın speği aynı.baktı millet yongaya geliyor.cuma yibitaşı tavan yaptı bunu yapmadı.millet satsın yibitaşa gitsin orada bağlayayım diye düşünüyor.ytd
Hesap ortada adam giriyor bir tavan sonra satıyor bukadar yeter bana diyor hissenin dip fiyatı belli arkadaş ve genelkurulada az kaldı bu HİSSEYE GİRECEK ARKADAŞLARA SESLENİYORUM BU HİSSEYE GİRECEKSENİZ 2 tavanda satmayın BEKLEYİN BEDELSİZİ TAHMİN EDEMEYECEGİNİZ KADAR KAZANIN
Bölünme olduktan sonra niye gitsin.Benim bildiğim beklenti alınır.Beklenti bitmiş olacak.Başka ne beklentisi varki.
Ben söylim.79 tane şirket verecek 1 de sende oldu sana 80 tane.
Bölününce karar senin .
Sayın tutar abi, dayım var o anlatıyordu. alım satım yapmış, zamanın da bunun gibi yüksek oranlı bedelsiz veren hisselerde BFREN. ASLAN. AFYON. vs.gibi. bölünmeden önce kısmen daha az bölündükten sonra daha fazla prim yaptığını söylüyordu
tekerrürden ibaret demek ki. halayına katılıyorum :halay: çok sağolun.
ögrenci günlük alım satımları gönderirmisin 13.02.2018 den bu yana ayrı ayrı
bende borsada yeniyim dikkatimi çekti bu kağıt yatırım yaptım buna
En çok bedelsiz potansiyeli olan hisse de YBTAS inşaat malzemeleri A.Ş. imiş,
Şu an 2017 bilanço sonuçlarına göre kaç adet bedelsiz verebilir ?:)
Bilgi edinme, öğrenme amaçlı, yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğin de değildir.
Hayırlı olsun abi, ben de bedelsiz açıklaması olduktan sonra her gün 09.45 de tavana alış gönderdim.
en sonunda geldi. prim yapmaya devam etti. arada yukarı aşağı hareketler oldu. normal tabiki. her defasında bir önceki zirvesini geçti.
Aynı fabrikaya ortak olmuş oluyoruz. tutar abim. ayrıca nickinizi de çok beğendim (tutar) alıp tutmak lazım.
ytd.
Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır (2 üye ve 5 ziyaretçi)
öğrenci. tutar
Sayın tutar ağabeyime cevaben. ev arkadaşım bu resim gönderme işlerinden anlıyor. bunları ondan rica etmiştim, şu anda kız arkadaşıyla buluşmaya gitti. geldiğinde söyleyeyim. jpg felan olması gerekiyormuş. ama burdaki takas verileri hangi kurumların alım satım yaptıkları hakkın da bir fikir verebilir. ytd.
%1 in altında Halka açıklığı olan bir hisse bu son 214 ve 40 lotu borsaya kayıt ettirmek içinmeye müracaatlar olmuş bunlar olumsuz etkiler mi. Yani piyasadaki 1400 küsür lot artacak
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kote ettirdiyse sadece kayıt altına alınmış demektir.Tabii şahıs istediği fiyattanda satar.210 lot lu olan tek seferde satamayacağınıda bilir herhalde.