Sayfa 55/104 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon
Arama sonucu : 825 madde; 433 - 440 arası.

Konu: YONGA - Yonga Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by tutar Yazıyı Oku
    ben burdayım viking zamanla görecegiz ALANLARA TAVSİYEM 4 AY GİBİ SATMASINLAR HİSSE ZATEN UCACAK AMA YOK BEN 2 BİN TL ALIP 100 TL KAR ETİMMİ SATARIM DİYEN VARSA BENCE HİÇ GİRMESİN KAĞIDA ÖNEMLİ OLAN BÜYÜK DÜŞÜNÜP BÜYÜK OYNAMAK VE BÜYÜK KAZANMAKTIR
    Umarım senin fiyatlara gelir.

2.  Alıntı Originally Posted by tutar Yazıyı Oku
    ben burdayım viking zamanla görecegiz ALANLARA TAVSİYEM 4 AY GİBİ SATMASINLAR HİSSE ZATEN UCACAK AMA YOK BEN 2 BİN TL ALIP 100 TL KAR ETİMMİ SATARIM DİYEN VARSA BENCE HİÇ GİRMESİN KAĞIDA ÖNEMLİ OLAN BÜYÜK DÜŞÜNÜP BÜYÜK OYNAMAK VE BÜYÜK KAZANMAKTIR
    %1 in altında Halka açıklığı olan bir hisse bu son 214 ve 40 lotu borsaya kayıt ettirmek içinmeye müracaatlar olmuş bunlar olumsuz etkiler mi. Yani piyasadaki 1400 küsür lot artacak

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    %1 in altında Halka açıklığı olan bir hisse bu son 214 ve 40 lotu borsaya kayıt ettirmek içinmeye müracaatlar olmuş bunlar olumsuz etkiler mi. Yani piyasadaki 1400 küsür lot artacak

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    sence etkiler mi yibitaşın dolaşımda 3.300 lotu var durumu ortada ayrıca bidigim kadarıyla 214 bin tl degerinde hisse alıyorlar şuanki degere göre 214.000 bölü 2.328 =92 adet verilecek yongadan

4.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Umarım senin fiyatlara gelir.
    vallaha hiç şüphem yok geleceginden

5.  Alıntı Originally Posted by öğrenci Yazıyı Oku
    Sayın tutar ağabeyime cevaben. ev arkadaşım bu resim gönderme işlerinden anlıyor. bunları ondan rica etmiştim, şu anda kız arkadaşıyla buluşmaya gitti. geldiğinde söyleyeyim. jpg felan olması gerekiyormuş. ama burdaki takas verileri hangi kurumların alım satım yaptıkları hakkın da bir fikir verebilir. ytd.
    teşekürler öğretici

6. Kote ettirdiyse sadece kayıt altına alınmış demektir.Tabii şahıs istediği fiyattanda satar.210 lot lu olan tek seferde satamayacağınıda bilir herhalde.

7.  Alıntı Originally Posted by tutar Yazıyı Oku
    vallaha hiç şüphem yok geleceginden
    Şüphem yok dediniz bölününce hedef fiyatınız nedir.Sadece merak ettim.

8.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Şüphem yok dediniz bölününce hedef fiyatınız nedir.Sadece merak ettim.
    yıllardır durdugu fiyat 200 tl civarı yine gelir orada durur

Sayfa 55/104 İlkİlk ... 545535455565765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •