Ýþbir mi yonga mý?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ýþbir mi yonga mý?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hay maþallah,1450 den geçti........!!!!!![]()
Dediðim gibi biri bilancodan korkup satmýþ 50 lotu yaxýk oldu neyse yeni gelen hoþgeldi
Kendi alýyor,kendi satýyor....Grafik yapýyor.....Gelen alsýn diye indiriyor,kaldýrýyor.....Hergün 3-5 lotu pazarlamanýn derdinde....!!!
Ben bu YONGA nýn 2500-3000 tlsine kadar beklerim.....Kaðýt operasyon yiyor resmen.....!!!
AMA 4 lotla sadece......Çoðunluðu bana allerji yapar.....!!!
Yapmayýn be arkadaþlar.Siz neyin hayalindesiniz.Yok dörtbin yok altýbin uç uç böceðim...Çýkma sebebi bedelsiz. Eskisi gibi bedelsizlere raðbet de yok.Bu hisse sýð olduðu için hýzlý ve sert çýktý.Peki bedelsizden baþka herhangi bir iþ yatýrýmý,karý,satýþý var mý ki gitsin olsa dahi uçuk fiyatlara gitmez.Ya terse dönerse ne olacak bu fiyatlardan alan kiþiler.Beyaz 2lerden gitti 120 lere ama bakýn o hissede kaç kiþi var ve hisseyi o seviyelere getiren kim. 2 lerden 10 lardan alýpta bu seviyelere kadar bekleten kaç kiþi var.Siz siz olun fazla gaza gelmeyin.Tercih kendinizin.Kazanmak çok zor ama kaybetmek an meselesi.Umarým herkes karla çýkar.Bol kazançlar
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Abi boþver millet fantezi olsun diye 1 lot alsýn......Ben 4 lot aldým......Beyaz 170 kapattý bak....Sanki beyazý biri mi alacak 20 tlye düþse?
Kredi kaðýdý olarak kullanacaklar........!!!
YONGA da OSTÝM gibi NORMAL pazara geçecekse kredi kaðýdý olarak kullanýrlar......KENT ,ÝZOCAM ýn ederi ne ki? Ama düþmediler hiç.......Çünkü KREDÝ kaðýdý olarak kullanýyor SPEKleeri.......!!!!
Ben alýn -satýn demem....!!!
Ben aldýðýmý söylüyorum:4 lot........!!!!!
Yer Ýmleri