Memlekette sen gibi batı tarafını seçmiş adam sayısı çok haddinden fazla
O yönlü takım tutmaları doğal
Yıllardır filim izleye izleye
Öyle oluyo tabi
Printable View
Memlekette sen gibi batı tarafını seçmiş adam sayısı çok haddinden fazla
O yönlü takım tutmaları doğal
Yıllardır filim izleye izleye
Öyle oluyo tabi
Dünyada 1 artıyorsa bizde 2 artıyor fiyatlar.
6 ay önce 9 olan doları 14.5e getirip utanmadan "kontrol altına aldık" diyen beceriksiz yönetim sağolsun.
"Dolar artmış azalmış size ne?" diyecek kadar ekonomik gerçeklerden uzak bu zihniyet görevde kalmaya devam ettikçe millet sefaleti iliklerine kadar hissetmeye devam edecek.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Zaten hukumet gitmeden birseyin duzelecegi yoktu da sn. rACE, artik iyice ipi koptu bu onemli gelisme ile.
Halklar hakettikleri sekilde yonetilirler bosuna dememisler.
Putin zannediyordum, degilmis. Ruslarin hepsi imis. Bu virusu temizlemek gerekli.
TCMB: Tüketici yıllık enflasyonunda artış alt gruplar geneline yayılırken bu gelişmeye en belirgin katkı enerji, gıda ve temel mal gruplarından gelirken,yılın başından itibaren emtia fiyatlarında gözlenen artış eğilimi jeopolitik gelişmelerle beraber bir miktar daha belirginleşti
TCMB: Türk lirası cinsinden uluslararası enerji fiyatlarındaki görünüm yurt içi enerji fiyatları üzerinde etkili olurken elektrik fiyatlarında kademeli tarife sisteminde yapılan düzenleme ve KDV indirimi daha olumsuz bir görünümü sınırlamıştır
TCMB: Bu dönemde, hizmet grubunda yıllık enflasyon alt gruplar genelinde artmış, enerji ve gıda fiyatlarındaki görünüme paralel olarak ulaştırma ve lokanta-otel öne çıkan gruplar olmaya devam etmiştir
TCMB: Gıda yıllık enflasyonundaki yükseliş alt gruplar genelinde devam ederken, son dönemde aylık bazda yüksek artışlar kaydeden taze meyve ve sebze fiyatları Mart ayında görece yatay seyretmiştir
Dolar kazananlar gitmeye basladi. Dolar cakacak yine herhalde.
Yüksek Seçim Kurulu'nun milletvekillerini illere göre dağılımını belirleyen kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre illerin milletvekili dağılımı;
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7851db8a6c.jpg
Bu arada İstanbul ve Ankara 3 , Bursa 2 İzmir 2 seçim bölgesine ayrıldı .
Netflix Türkiye üyelik ücretlerine %40 zam yaptı.
https://pbs.twimg.com/media/FPh0jhVWUAMxJpr.jpg
:whistling:
Şu andaki stagflasyon
Aslen 2008 de girdiydik
Para basıp yaydıkları için
Anlıyamadıydık
Steve Stiglitz şahsi dostumdur
O dedi
:)))))
İşte hep bunlar
Empati neyin
Kuramamak
Bu değerlendirmede hafif kalmış arkadaşım.
Dünyada birse bizde 20 mübarek artış kat sayısı.
Örnek Onlarda 7,5 yıllıksa bizde 150 açık ve net.
Gene dindar olduklarına dem vurayım.
Yıllarca hep gıda da manipilasyon yaptılar hep.
Kısadan köşe dönme bunlarınki?
Lakin yakında alacak ve üretecek bulamıyacaklar.
2008 de parasal genişlemeye Katılmayacağdık
Yırtardık
Artık eccük geç kalınmış
Tabi araba devrilince yol gösteren çok olur
Arayıp tarayıp çıkarsınlar bana ne inanmıyanlar
Farklı Nickle de olsa o dönem de aynını diyodum uşağlar
Yağ Mış bal mış
Beş litreymiş üç kiloymuş
Bunlar ufak hesaplar
Mikro iktisata girmeden evveli
Makro iktisadı düzelteceğdin
Şimdi tabi kapitalizm değirmenine taşınan sular bittiii
Naaptılar
Bodur boylu bastı bacak komedyen y. picini devreye soktular savaşı harlıyolar devamlı ama Yemez
Ordan , çocuk olmaazzz
Haywan terli
Ziyaaaa
https://pbs.twimg.com/media/EeeT3GaX...jpg&name=large
Reflasyon
Deflasyon veya stagflasyon tehdidi altındaki bir ekonominin genişletici para ve maliye politikalarıyla tersine çevrilerek, özellikle para arzının enflasyona yol açmayacak şekilde ölçülü bir şekilde artırılarak piyasaların yeniden dengeye getirilmesi ve fiyat istikrarının sağlanmasıdır. Vikipedi
Sansasyon:)
Bu konuda çok iyiler.
Hemen hesapmatik yapmışlar.
https://www.vuslat.org.tr/zekat-hesa...gn=ramazan2022
Almanya'da, hayırsever bir Alman, aşı olmak istemeyenlerin yerine, 90 kez kovid aşısı olmuş, sonunda yakalanmış.
Eminim yakalanmayanlarda vardır. :)
666
Bak şöyle bir haber var.
Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) Başkanı Zarina Doguzova, Rus ve Türk heyetlerinin mayıs tatillerine kadar iki ülke arasındaki uçuş programlarını kademeli olarak eski haline getirmek için çalıştıklarını duyurdu.
Rus uçakları uçamayacağına göre, en büyük pasta, Thy ve Pegasus'a kalacak.
Daha önce charter uçuşlarında, sadece Rus firmalarına izin veriyorlardı.
Ruslar uçuyor, pastayı biz yeriz diyorlardı.
Bu tür beklentiler, kuşlara ekstra prim yaptırıyor olabilir.
Geçen sene 12'lerde sürünen kağıt 34'lere gelmiş.
Sagol izmut. Rus ucaklari evet el konulmasin diye ucamazlar Turkiye'ye de bence.
12'de surunen kagit dolar 6 iken ordaydi. Bunu da gozardi etme yanliz, kuslar dolar kazanan sirketler. Tarihsel olarak 5 dolarda dolasan TAV 2 dolarlarda surunuyor. Yani hala surunuyorlar.
Hatirlarsan eve ucak dusmesi ile ilgili birsey koymustum. Acaba o mu? 3. dunya savasi da cikiyordu nerdeyse, onlerinde bos bir alan mi var (meteor vurana kadar dunyaya)?
Pendik'te boş bir araziye terk edilmiş 3 aylık bebel bulunmuştu , bebeğin sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine dün yoğun bakıma kaldırılmıştı. Beyin ölümü gerçekleşen talihsiz bebek hayatını kaybetti. Öte yandan Ebru S.'nin emniyet ifadesinde; "Bebeği biri sahiplensin diye bıraktım. Keşke devlete sığınsaydım, çok pişmanım. Zorda kaldığımdan dolayı bebeği herkesin görebileceği kamuya açık bir alanda bıraktım" dediği ortaya çıktı.
Twitter, Elon Musk'ı Yönetim Kurulu'na atayacak-Bloomberg HT
A spokesperson for the US treasury has confirmed that the United States has stopped the Russian government from processing payments to holders of its sovereign debt.
ABD dolar odemeye izin vermiyormus. Ruble ya da polonyumlariyla odesinler.
AB komur ihtalatini yasaklamis. 4 milyar dolar senede.
Gaz da gelecektir.
Bu isgal iyi oldu aslinda. Dunya temiz enerjiye gececek. Boyle terorist ulkeleri fonlamayacak artik.
Ispanya, Italya, Almanya, Fransa, Danimarka, Isvec be Baltiklar Rus diplomatlarini sinirdisi etmis.
Terorist 1.5 aydir Mariupol'u bombaliyor sabah aksam. 150 bin kisi hala orda, elektrik su yok.