Almanya'da, hayırsever bir Alman, aşı olmak istemeyenlerin yerine, 90 kez kovid aşısı olmuş, sonunda yakalanmış.
Eminim yakalanmayanlarda vardır.![]()
666
Bak şöyle bir haber var.
Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) Başkanı Zarina Doguzova, Rus ve Türk heyetlerinin mayıs tatillerine kadar iki ülke arasındaki uçuş programlarını kademeli olarak eski haline getirmek için çalıştıklarını duyurdu.
Rus uçakları uçamayacağına göre, en büyük pasta, Thy ve Pegasus'a kalacak.
Daha önce charter uçuşlarında, sadece Rus firmalarına izin veriyorlardı.
Ruslar uçuyor, pastayı biz yeriz diyorlardı.
Bu tür beklentiler, kuşlara ekstra prim yaptırıyor olabilir.
Geçen sene 12'lerde sürünen kağıt 34'lere gelmiş.
Sagol izmut. Rus ucaklari evet el konulmasin diye ucamazlar Turkiye'ye de bence.
12'de surunen kagit dolar 6 iken ordaydi. Bunu da gozardi etme yanliz, kuslar dolar kazanan sirketler. Tarihsel olarak 5 dolarda dolasan TAV 2 dolarlarda surunuyor. Yani hala surunuyorlar.
Hatirlarsan eve ucak dusmesi ile ilgili birsey koymustum. Acaba o mu? 3. dunya savasi da cikiyordu nerdeyse, onlerinde bos bir alan mi var (meteor vurana kadar dunyaya)?
Pendik'te boş bir araziye terk edilmiş 3 aylık bebel bulunmuştu , bebeğin sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine dün yoğun bakıma kaldırılmıştı. Beyin ölümü gerçekleşen talihsiz bebek hayatını kaybetti. Öte yandan Ebru S.'nin emniyet ifadesinde; "Bebeği biri sahiplensin diye bıraktım. Keşke devlete sığınsaydım, çok pişmanım. Zorda kaldığımdan dolayı bebeği herkesin görebileceği kamuya açık bir alanda bıraktım" dediği ortaya çıktı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri