Ne dünya ama, bir parça bez ve 2 metre çukur sonlu film için bu kadar alavere dalavere, neyse akşam yazdık kırmızı açar diye.
Printable View
Ne dünya ama, bir parça bez ve 2 metre çukur sonlu film için bu kadar alavere dalavere, neyse akşam yazdık kırmızı açar diye.
şirketin kendi hissesini alması yatırımcısına verilecek en güzel temettüdür...
Bu bilançoyla %1.5 eksi, tam komedi...
Saydıranlar boşa saydırmıyor.
Adam paylaşmak nedir bilmeyen aç gözlünün teki olunca, dünya kadar kâr etse yinede tek kuruş vermek istemiyor yatırımcısına..!!!
Biz gerçekleri yazınca da ya uğursuz, yada cahil oluyoruz..!!!
Çok bilmişler de bu hırsızı bize adam diye yutturmaya çalışıyor..!!!
Bekleriz Ahmet efendi bekleriz; o üç hotel bitene kadar da bekleriz, işimiz bekleyerek para kazanmak ne de olsa..;-)))
Ne demişler, borsa sabırsızların paralarının sabırlı olanlara aktarıldığı yerdir..!!!
Bu arada, düştükçe almaya devam, 5,48-5,40 arasında verdiğin lotlar itina ile kasaya atılmıştır Ahmet efendi, bu gün için hazırlıklı geldim haberin olsun..;-)))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
5,38 den de aldık sırada 5,35 var, bi zahmet onuda ver Ahmet efendi..;-)))
Nasılsa bende vakit çok, Kasım Aralık gibi geri veririm belki 9-10 TL ye..;-)))
Ticaretin altın kuralı, "mal alırken para kazanılır" dır...!!!
Geçmiş teçrübelerden öğrendiğimiz odur ki bu günler en iyi alım fırsatıdır, bizim gibi uzun vadeciler için..!!!
Alırken %2 ucuz aldık yine, Ahmet efendi nin aç gözünün sayesinde..;-))
Bazende ava giden avlanır, hep keklik düşmez avcının önüne..;-)))
Bence akşam kapanış nötür yada hafif yeşil olur, kaptırdığı lotların acısıyla..;-))
Hadi ama Ahmet efendi, daha 5,35 ve 5,33 ten mal alacaktık neden döndün yukarı..;-)))
Hissemizi alın diye röportaj yapıyordun hani geçmişte, seni dinliyoruz işte ver de alalım..;-)))
Ha şöyle, gel bak 38 yazdım bekliyorum..;-))
Bu hacimle düşen bu hacmin on katıyla çıkar nasılsa, hissenin kıymetini biz senden iyi biliyoruz merak etme, 6 ayda enaz %50 kazandırır bu fiyata aldığımız keklikler..;-)))
Amin kardeşim, bereketi bizim helal paranızdan olur yoksa bu hıtsızlarda bereket ne gezer..!!!
Bu dalyaprakların algoritmik robotları aşağı yazılan kademeli alışlarda sapıtıyor, kendi aralarında yaptıkları satışlar sekteye uğruyor, herkes üç beş lot ta olsa aşağı kademeli alış yazsın görün bakın ne oluyor..;-))
Mecburan yukarı çekiyorlar tahtayı, kendi aralarındaki alışlara kimsenin girmesini istemiyor çakallar..!!!
Bizimki gözüne far tutulmuş tavşan gibi 42 de dondu kaldı..;-))
Şimdi keltoşun gömlekçi tayfası kafa kafaya vermiş ve yapsak diye düşünüyorlardır, acaba 5,20 yemi çeksek yoksa 5,80 ne mi atsak daha az mal kaybederiz hesabı yapıyorlardır..!!
Ben 5,20 lere kadar alış yazdım, ne yaparlarsa yapsınlar..;-))
Bugün ekranın başından hiç ayrılmıcam keltoş ve avanesi haberiniz olsun..!!!
Fonda Oşho dan çakra meditasyonu ve subliminal celcelütiye çaliyor, algılar açık ve her hareketinizi takip ediyorum, ya devlet başa ya kuzgun leşe, hadi bakalım hodri meydan..;-))
Kimseye al, sat, tut, götür eve turşusunu kur demiyorum, muhatabım sadece hırsız ve avanesidir..!!!
Az önce 23 takip eden vardı ne oldu da 10 tanesi toz oldu..???
Kala kala egetorik ve ben kalmışız..;-)))
Korkunun ecele faydası yok, nerede o çok bilmiş bit yavruları..???
Tarihi zirvenin üzerine mi oturdunuz, sesiniz çıkmıyor..;-))
Biz Sn. Dvk_Psh ile yazmıştık özelden. %50 iyidir. Hepsini verirsen uçar kaçar.
Hic vermez isen 10 gün taban çeker manyak:)
Yani işte arada ayarlamak lazım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fiyata bırak 10 taban çekmeyi iki taban bile zor yapar..!!!
Ölünün ölüsü 4,95-4,85 arası artık hisse için, onu da gösterecek kadar aptal olurlarsa hiç düşünmem dalarım ne var ne yok..!!!
Şunun şurasında üç hotelin bitmesi en fazla üç dört yıl sürse 35-40 TL ye satarım en kötü, %800 kârı kim teper..;-)))
Zamanı olmayan düşünsün, bizde zaman çok, ölsekte miras bırakırız en kötü..;-))
Kardeş; ben hisseyi aldığım 27-07-2017 de dahi bu hisseyi çocuklarıma miras olarak alıyorum diye yazdım o zamanlar investte, henüz daha büyükyalının kabası çıkılıyordu, buna yatırdığı parayı unutalı çok oldu yani, şimdi yine büyük bir yatırım ömcesindeyiz, şükür elimizde böyle beleş hisse var ve daha çok alacak para da var, Ahmet efendi illa seni zengin edeceğim derse üzmem ne verirse alırım 4,90-5,40 arasında..!!! Beş yılda %800 kazanmışım, bi beş yıl daha beklerim sorun değil..;-)) Çoluk çocuk rahat eder, bizim de emeklilik hayatımız deniz kenarında balık tutup mangal yapmakla geçer daha ne olsun..;-))
Kızıyorum bu çapsız hareketlerine, ama çok ta severim keltoşumu..;-))))
Büyükyalı ekgyo payından artış göremedim
317.100 m2 kiralanabilir satılabilir alan 2021 sonu
2022 mart 316.750 m2...
İlk çeyrek 34 satış olmuş 3500 m2 düşsen
74 bin m2 nerede onu göremedim çözebilen var mı ..
Yapıcı şeyler konuşsak biraz
Bir dost
Şu 35 e yazdığım alışı da ver öyle dön bari..;-))
Yaptın bi kıyak yarım bırakma onuda..!!!
Bu Ahmet efendi çok bonkör ve hayır severdir, bedavaye şirkete ortak eder adam önüne geleni..;-))
Ben yorum yazarken vermiş, hatta 33 ten de vermiş..;-))
Şimdi bu dün sabah açılışta bilanço haberini alıp hisseye dalan uyanıklar bugün satar paramızı cebimize koyarız diye umut ederken, bugün Ahmet efendi nin kumpasında debelenip duruyorlar ya işte en çok ta buna kızıyorum, biz kaç kez uyardık bu hissede günlükçüleri öpüyorlar dedik, neden ders almıyorsunuz be kardeşim..!!!
Adam çokomelli toriği yedirirmi size hiç, akpırana demişler bu keltoşa boşuna mı demişler..???
Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
Hadi size güzel şeylerde yazayım biraz..;-))
Üç günde dolar 14,80 den 15,35 lere geldi özak 5,65 lerden 5,33 lere düştü, dolar +3 yaptı özak -3,5 yaptı..!!!
Yıl sonu değerleme raporları dolar 11,50 baz alınarak yapıldı, şimdiden %35 fark oluştu, o zaman sıtoklarda kaç milyarlık malı vardı şimdi kaç milyarlık malı var..???
Bakmayın bu akpırana nın bu günkü ettiklerine, yıl sonu değerleme + faliyet kârı minimum 3,5 milyar TL ye dayanacak, defter değeri 14 lere gelecek..!!!
Bunu buraya yazıyorum yıl sonu 8-9 TL den aşağı olsun bu yorumumu ekleyip her isdediğinizi yazın altına..!!!
Ben sözünün arkasındayım, gerçek yatırımcı zarar etmez sadece sabreder..;-))
https://twitter.com/1453__Murat/stat...XMdLQnBMzNCnOA
Bu da çokomelli torik resmi..;-)))
yf özak satarak aldığı traktörlerle tarla sürüyor olabilirmi... merakım o analizciyi hala çalıştırıyor olabilirlermi..... aklı sıra bugün öç alıyor...:kahkah::kahkah::kahkah:
Devre kesti hırsız keltoş..;-))
Tek kalemde 13 milyon lot ağır geldi galiba..;-)))
Bu yapımda emeği geçenleri tebrik ediyorum.
Bu bilançoya bu hareket!!
Zamanımız ve sabrımız bolca mevcut.
Bilanço için gelenlere hoşgeldin demeye çalışıyorlar sanırım.
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bankoftaki çok kaliteli o.ç can sıkmaya başladın tebrikler :)
Ahmet efendi nin kılasik hoş geldiniz resiteli bu, kapıda öperek karşılayıp direk yatak odasına buyur ediyor yeni gelenleri..;-))
Bilanco gazozuna hapı koyup içiriyor, sonrası malum..!!!
Bitpirenin purofil resmi neden Nuri Alço diye düşünmediniz mi hiç..;-))
Sabahtan beri yazıyorum 5,20 ye kadar alış koydum diyorum, daha nasıl uyarayım sizi bilmiyorum..!!!
Pazarteside yazdım Çarşamba kesin devre keser dedim, bu hırsızların canı çıkar huyu çıkmaz..!!!
Benim için sorun yok, yıl sonuna göre alım yaptım, olan bilanço için gelenlere oldu yine..!!!
Altı ayı göze almadan özaktan hisse alan zarar eder..!!!
Patron mu ?