Sayfa 49/608 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon
Arama sonucu : 4860 madde; 385 - 392 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1. bilanço hayırlı olsun.göktürk-1de büyük ölçüde bilançoya yansımış.kar daha yüksek olabilirdi.yinede çok güzel bilanço.

2. Bilanço gerçekten çok güzel maşallah. Geçen sene ilk çeyrek 91 milyon gelmişti, bu sene 447 milyon TL. Bu bilançonun hakkı yarın direk çizmesidir ama tahtadaki at hırsızı kimse yarın yine her türlü numarasını yapacaktır diye düşünüyorum.

Şirket iyi ve çok iyi yönetiliyor bu bir gerçek lakin tahtasını kim yönetiyorsa ve yapıyorsa tek kelime ile vicdansız biri. Bu hissede günlük alsatlar dışında uv yatırımcısının çok ciddi para kazanması çok zor diye düşünüyorum.

Şirkete bakınca borsanın gözbebeği bu şirket diyorum
    Tahtasına bakınca her türlü alicengizin döndüğünü görüyorum

Şirketini çok güzel yönetenler tahtasını yönetemiyor özetle
    Yatırımcı dostu olun biraz 5-10 kademe için 40 takla atmayın!!!

3.  Alıntı Originally Posted by greenpeca Yazıyı Oku
    Sabah kırmızı açar [emoji3][emoji3][emoji3]
    Adam hissesini taniyor.

Bu seneyi heralde dort dortluk bir karla kapatacak. Fk gene 1 e dusecek. Bizde burda geyigini yapacagiz. Benim 4 senede saclarim dokuldu bu hala gitmedi. Yinede bilanco hayirli olsun.

Yatirim tavsiyesi degildir.

4. Bu ya(p)rak patron yarın yeni müşterilerine hoşgeldin yapar, stili bu malesef. sonra 6 ay süründürür, (kasım 2022) Bir kere de yanılt bizi gözünün yağını yediğiminin pirhanası. Demedi demeyin.[emoji846]

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

5.  Alıntı Originally Posted by onurs Yazıyı Oku
    Millet 12,50 yi tekniğe göre söylüyor, sen dolar hesabı yapıyorsun ikisi aynı şey değil diye sana anlatmak isterim ama kapasiten olmadığını biliyorum 3.1. Murat, hala hiç bir .oktan anlamadan, herşeyi bildiğine kendini inandırıyorsun, cahil adam iyidir ama cahil olupta cahil olduğunu anlamayan adam çok zordur, ytd...
     Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Senin teknik dediiğin şeyide üç harfliler çiziyor zaten..!!!
    Milleti keriz yerine koyup önce sebep oluşturup sonra ona göre teknik cizilir, senin gibi çok bilmişler de teknik denen üçkağıdı millete yutturmanız peşinde koşar..!!!
    Buradaki tek teknik hırsızın yatırımcısını becerme tekniğidir, başkada bi b.o.k yoktur .!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    Anlayışı kıt olana hayat dersidir..!!!
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    niye 500 gelmedi diye baslar küfüre

Hiç kimse boş yere küfür etmez kardeş; niyeti milleti keriz yerine koyup malını çalmak olanlara da aferin diyecek halimiz de yok..!!!
    Bu bilançonun yarıdan çoğu geçen yıldan kalma faturası kesilmeyen satışlar, ne çok iyi ne de çok kötü, tam denge noktasında hazırlanmış sadece..!!!
    Yarın yukarı çıksın istiyorsa ona destek olur, yok bukadar yeter biraz geri basayım derse ona da bahane olur..!!!
    Son ihale sonucu niyetini belli eder yakında anlarız..!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

6. Hayırlı olsun bilanço 4 4lük.

Gözden kaçmasın Dipnotlarda belirtmişler 1.çeyrek 30M kira gelirinini 9milyonu fişekhaneden. %30u güzel rakam..

Kira geliri (*) 30.077.204
    (*) Kira gelirlerinin 9.317.169 TL’si Fişekhane kira gelirlerinden oluşmaktadır.

YTD

7. Fişekhane daha bilançoda stoklarda maliyet fiyatı ile yer almakta.

8. Müthiş bilanço hayırlı olsun ortaklar yüzümüzü gene kara çıkarmadı özak. Bir de allah aşkına bir yılda %150 primlenmiş (%80 reel getiri) hisseye biraz insaflı yorumda bulunun ben hisse performansından çok memnunum inşallah böyle devam eder.

Sn antepli başta olmak üzere bilançoya hakim ortaklara bazı sorularım var:

- Hasılatın kırılımının nasıl olduğunu düşünüyorsunuz? Sanırım Büyükyalı'dan 23 konut satılmıştı ilk çeyrekte. (EKGYO raporundaki 391 eksi EKGYO'dan alınan 368 bölüm). Burdan 250 milyon lira hasılat desek %38 özak payıyla 95 mn tl yapar. 814 milyonluk konut ve ofis satışının geri kalanı 2021'de faturası kesilmemiş ve ilk çeyrekte teslim edilen üniteler mi? Öyleyse yılın geri kalanında daha ne kadarlık teslim yapılabilir?
    - Kira gelirlerinin maliyeti nasıl hesaplanıyor?
    - 20mn kira geliri Fişekhane katkısına rağmen biraz düşük değil mi? Sanırım Elâ yaz ayları hariç hiç katkı vermiyor.

Sayfa 49/608 İlkİlk ... 3947484950515999149549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •