bilanço hayýrlý olsun.göktürk-1de büyük ölçüde bilançoya yansýmýþ.kar daha yüksek olabilirdi.yinede çok güzel bilanço.
bilanço hayýrlý olsun.göktürk-1de büyük ölçüde bilançoya yansýmýþ.kar daha yüksek olabilirdi.yinede çok güzel bilanço.
Bilanço gerçekten çok güzel maþallah. Geçen sene ilk çeyrek 91 milyon gelmiþti, bu sene 447 milyon TL. Bu bilançonun hakký yarýn direk çizmesidir ama tahtadaki at hýrsýzý kimse yarýn yine her türlü numarasýný yapacaktýr diye düþünüyorum.
Þirket iyi ve çok iyi yönetiliyor bu bir gerçek lakin tahtasýný kim yönetiyorsa ve yapýyorsa tek kelime ile vicdansýz biri. Bu hissede günlük alsatlar dýþýnda uv yatýrýmcýsýnýn çok ciddi para kazanmasý çok zor diye düþünüyorum.
Þirkete bakýnca borsanýn gözbebeði bu þirket diyorum
Tahtasýna bakýnca her türlü alicengizin döndüðünü görüyorum
Þirketini çok güzel yönetenler tahtasýný yönetemiyor özetle
Yatýrýmcý dostu olun biraz 5-10 kademe için 40 takla atmayýn!!!
Bu ya(p)rak patron yarýn yeni müþterilerine hoþgeldin yapar, stili bu malesef. sonra 6 ay süründürür, (kasým 2022) Bir kere de yanýlt bizi gözünün yaðýný yediðiminin pirhanasý. Demedi demeyin.[emoji846]
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Hiç kimse boþ yere küfür etmez kardeþ; niyeti milleti keriz yerine koyup malýný çalmak olanlara da aferin diyecek halimiz de yok..!!!
Bu bilançonun yarýdan çoðu geçen yýldan kalma faturasý kesilmeyen satýþlar, ne çok iyi ne de çok kötü, tam denge noktasýnda hazýrlanmýþ sadece..!!!
Yarýn yukarý çýksýn istiyorsa ona destek olur, yok bukadar yeter biraz geri basayým derse ona da bahane olur..!!!
Son ihale sonucu niyetini belli eder yakýnda anlarýz..!!
Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!
Hayýrlý olsun bilanço 4 4lük.
Gözden kaçmasýn Dipnotlarda belirtmiþler 1.çeyrek 30M kira gelirinini 9milyonu fiþekhaneden. %30u güzel rakam..
Kira geliri (*) 30.077.204
(*) Kira gelirlerinin 9.317.169 TL’si Fiþekhane kira gelirlerinden oluþmaktadýr.
YTD
Fiþekhane daha bilançoda stoklarda maliyet fiyatý ile yer almakta.
Müthiþ bilanço hayýrlý olsun ortaklar yüzümüzü gene kara çýkarmadý özak. Bir de allah aþkýna bir yýlda %150 primlenmiþ (%80 reel getiri) hisseye biraz insaflý yorumda bulunun ben hisse performansýndan çok memnunum inþallah böyle devam eder.
Sn antepli baþta olmak üzere bilançoya hakim ortaklara bazý sorularým var:
- Hasýlatýn kýrýlýmýnýn nasýl olduðunu düþünüyorsunuz? Sanýrým Büyükyalý'dan 23 konut satýlmýþtý ilk çeyrekte. (EKGYO raporundaki 391 eksi EKGYO'dan alýnan 368 bölüm). Burdan 250 milyon lira hasýlat desek %38 özak payýyla 95 mn tl yapar. 814 milyonluk konut ve ofis satýþýnýn geri kalaný 2021'de faturasý kesilmemiþ ve ilk çeyrekte teslim edilen üniteler mi? Öyleyse yýlýn geri kalanýnda daha ne kadarlýk teslim yapýlabilir?
- Kira gelirlerinin maliyeti nasýl hesaplanýyor?
- 20mn kira geliri Fiþekhane katkýsýna raðmen biraz düþük deðil mi? Sanýrým Elâ yaz aylarý hariç hiç katký vermiyor.
Yer Ýmleri