Elinde işmen olmayanlar bu başlıkta yazmasın lütfen. Reca ediyorum, herkes kendi çöplüğüne :)
Printable View
İyi dileklerin için teşekkürler fadoramca uzun zaman oldu ben buradayım temettü yatırımcısı olarak bulunuyorum :) tabi burada işler beklediğimden çok daha hızlı büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Ereğli de bir süre sonra mutlaka toparlayacaktır malum demir-çelik, petrokimya döngüsel sektörler, her sektörde inişler çıkışlar oluyor ancak bu sektörlerde çok dramatik oluyor bekleyeyim işler toparlar diyorsun ancak bu süreçte zaman da akıp geçiyor o yüzden bu sektörlerde zamanlama çok önemli biraz kahin olmak gerekiyor. Bu sebeple tek hisse yapmak (hele bu sektörde) biraz risk taşıyor 3-5 hisseden oluşan bir portföy daha makul diye düşünüyorum. Malum kişiye gelince gölge etmesin yeter :) selamlar bol kazançlar.
pandemi başlarından itibaren 4 , 5 yıldır , yatırımcısıyım (3-4 liralardan ), dolar bazlı maliyet 4.11TL'de , hem büyümeye devam hem temettüye devam şahane hisse,
bu karlar ile devam edecekse halen bu fiyat bile uygun, üstüne olurda coşku yaşarsa (tarihsel f/k'lar 9 ları aştıgı donemler var) inanılmaz karlar yine bırakır,
tüm işmen çalışanlarının emeklerine sağlık,
hürmetle,
Yılmadan sabreden tüm işmen sevdalılarını tebrik ediyorum. Hacimlerdeki artış, kredi talebi, ortak ve iştiraklarının gelmesi muhtemel karları ile çok daha iyi bir 3.çeyrek bilançosu görmeyi umut ediyorum.
YELKENLER BİÇİLECEK
Ereglideyken, Fedor dan ismen i ilk duyduğumda ereğli yerine alsaydım muhtemelen şimdi finansal özgürlüğüme kavuşacaktım. Yinede fena kar bırakmadı. Hayırlısı ne diyelim.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pandeminin en dibinde 3.53 fiyattan aldığım hissedir ismen. Üstelik 35 krş temettüsüne de 10 gün vardı. 8 lere kadar ekledim. Tek başına ayda 2 asgari ücrete denk gelen temettü verecek seviyeye ulaşmış gözüküyor. Hektaşta da 2011 den beri varım. O daha çok kazandırdı belki ama bunun yükselişi altını doldura doldura hakede hakede şişmeden oldu. Tüm sabırlı ortaklara selamlar. ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavanda alıcı-satıcı miktarını görebilen var mı acaba ?
Bir maşallah ta benden tüm paydaşlara bol kazançlar
:) sayende ismen i farkettim. Teşekkürler
Hep birlikte inşallah, ereğlidede işler düzelecektir zamanı geldiğinde. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler.
Levent Varlık Kiralama şirketi kuruluyormuş. Hayırlı olsun. Halk Varlık Kiralama şirketi 2022 yılının tümünde 1.7 Milyar TL kar etmiş.
Kim kuruyor is yatirim mi?SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet, ismen kuruyorRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber kaynagi neresi bilgi verebilir misiniz google da bulamadim kapta da yok sevinirimSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapa dusmus tskSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
31.12.23bilancoyu şimdiden merak etmeye başladım.[emoji3478][emoji122][emoji3478][emoji106]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftayı çok güzel kapattık.. Seans içinde düzeltmelerini yaptı.. Önümüzdeki hafta 30 fiatları görmemiz sürpriz olmaz.. Yıl sonu minumum 12 milyar net kar bekliyorum.. Altı olmaz üstü olur..
[IMG]https://i.hizliresim.com/t7ydgro.png[/IMG]
27 üstünde kapanışlar önce 40’ları, sonra 50’leri hedefleyebilir. İsbik bereketli bir tahtadır.
Gelen Bilançolara bakıyorum.. İsmen nin yanına yaklaşan yok henüz.. şimdi 6 aylık bilançolar tamamlandığında 3.çeyrek beklentiler başlayacak.. İşte İSMEN nin asıl bombası o zamn patlayacak.. 6 aylık kar kadar 3. çeyrek karı göreceğiz. 50 li fiatlar hiç şaşırtıcı olmayacak..
Hisse başı 1 tl temettü gelirmi yılsonu?
29’u atlarsa günlük +%7 yapabilir.
3. ve 4. Ceyrek bilancolara gore degisir min 1 -1.5 tl arasi verir net dusunceme gore SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 milyarlik finansman bonosu arzi var artik kasadaki parasinida dusununce nasil bir kredi talebi varsa?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrikler [emoji106]
Hayırlı olsun yeni kanalımız. 30 üstü kalıcılı kaparsa 40’lar potada gözükebilir.
beklentinin x2 karı yapıyor, gelen bilançoya nazaran 3. çeyrek daha iyi bekleniyor ama 6FK dan satılıyor :)