Artan

16.500,00 10 18:10
44,90 10 18:10
200,20 10 18:10
36,30 10 18:10
16,19 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

234,90 -10 18:10
2,79 -10 18:10
47,48 -9.99 18:10
30,64 -9.99 18:10
16,12 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.318.184.416,75 18:10
6.424.232.256,00 18:10
6.369.021.308,68 18:10
5.808.699.523,46 18:10
5.694.756.427,93 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2648 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Hangi sektör sıkıntıdaysa oradasın ismen de olduğun zamanda işlem hacimleri yerlerde borsada yaprak kıpırdamıyordu. Biz sabırla bekledik şimdi borsa hacim rekorları kırıyor, meyvelerini yeme zamanı daha önce de sana uçaklarda boş koltuk yok Thy demiştim ama Ereğli sevdasına takılıp kaldın, borsada bazen hızlı ve radikal karar almak gerekiyor. Tabi kısmetten ötesi de olmuyor umarım kısa sürede Ereğli de bol karlı zamanları görürsün, neyse ki giderken malum zatı da alıp götürdün de bize büyük iyiliğin oldu sabah akşam kafamızı ütüleyip duruyordu.
    Selam erdgass, hala burdasın maşallah İşte ISmen'de aldığımız derslerden dolayı Ereğli'ye yapıştım bende, topladıkça topladım, şimdi 5 kat artacak diye bekliyorum

Ama haklısın, hangi sektör sıkıntıdaysa ben oradayım... Bu sefer sıkıntı düzelene kadar toplamaya çalışıyorum. Biraz yola nasıl çıktığın ile de önemli bu, tek bir hisse stratejisi ile ilerlemeseydim, geçişler yapabilirdim. AMA THY örneğini, tüpraş örneğini vs görünce, sornadan ISMEN... Doğru hissede yanlış zamanda da olsam, sabırla beklemekte karar kıldım, sabırla beklemek toplayarak... Bakalım tarih tekerrür edecek mi yoksa bist çöplüğüne mi yollayacak bizi göreceğiz...

Ama daha önce elinde olan hisselerin 5'er kat 5'er kat gitmesini izlemek de hoş olmuyor...

Sizin adınıza çok mutluyum o ayrı tabii, nazar değmesin...

Malum kişi ... Istersen selamını iletirim, uğrar bugün Ereğli'ye....

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sizin adınıza çok mutluyum o ayrı tabii, nazar değmesin...

Malum kişi ... Istersen selamını iletirim, uğrar bugün Ereğli'ye....

İyi dileklerin için teşekkürler fadoramca uzun zaman oldu ben buradayım temettü yatırımcısı olarak bulunuyorum tabi burada işler beklediğimden çok daha hızlı büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Ereğli de bir süre sonra mutlaka toparlayacaktır malum demir-çelik, petrokimya döngüsel sektörler, her sektörde inişler çıkışlar oluyor ancak bu sektörlerde çok dramatik oluyor bekleyeyim işler toparlar diyorsun ancak bu süreçte zaman da akıp geçiyor o yüzden bu sektörlerde zamanlama çok önemli biraz kahin olmak gerekiyor. Bu sebeple tek hisse yapmak (hele bu sektörde) biraz risk taşıyor 3-5 hisseden oluşan bir portföy daha makul diye düşünüyorum. Malum kişiye gelince gölge etmesin yeter selamlar bol kazançlar.

3.  Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    İyi dileklerin için teşekkürler fadoramca uzun zaman oldu ben buradayım temettü yatırımcısı olarak bulunuyorum tabi burada işler beklediğimden çok daha hızlı büyüdü ve büyümeye devam ediyor. Ereğli de bir süre sonra mutlaka toparlayacaktır malum demir-çelik, petrokimya döngüsel sektörler, her sektörde inişler çıkışlar oluyor ancak bu sektörlerde çok dramatik oluyor bekleyeyim işler toparlar diyorsun ancak bu süreçte zaman da akıp geçiyor o yüzden bu sektörlerde zamanlama çok önemli biraz kahin olmak gerekiyor. Bu sebeple tek hisse yapmak (hele bu sektörde) biraz risk taşıyor 3-5 hisseden oluşan bir portföy daha makul diye düşünüyorum. Malum kişiye gelince gölge etmesin yeter selamlar bol kazançlar.
    Sağolasın, bol kazançlar sana da... Döneyim sayfama, istenmediğim yerde kalmam...

4.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sağolasın, bol kazançlar sana da... Döneyim sayfama, istenmediğim yerde kalmam...
    Hahahaha... Alem adamsın, sayfana dön çabuk

5.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Hahahaha... Alem adamsın, sayfana dön çabuk
    Döndüm, sen de yazmazsan sevinirim. Daha da uğramam 3. çeyreğe kadar!

6. pandemi başlarından itibaren 4 , 5 yıldır , yatırımcısıyım (3-4 liralardan ), dolar bazlı maliyet 4.11TL'de , hem büyümeye devam hem temettüye devam şahane hisse,

bu karlar ile devam edecekse halen bu fiyat bile uygun, üstüne olurda coşku yaşarsa (tarihsel f/k'lar 9 ları aştıgı donemler var) inanılmaz karlar yine bırakır,

tüm işmen çalışanlarının emeklerine sağlık,

hürmetle,

7. Pandeminin en dibinde 3.53 fiyattan aldığım hissedir ismen. Üstelik 35 krş temettüsüne de 10 gün vardı. 8 lere kadar ekledim. Tek başına ayda 2 asgari ücrete denk gelen temettü verecek seviyeye ulaşmış gözüküyor. Hektaşta da 2011 den beri varım. O daha çok kazandırdı belki ama bunun yükselişi altını doldura doldura hakede hakede şişmeden oldu. Tüm sabırlı ortaklara selamlar.
     Alıntı Originally Posted by skardes Yazıyı Oku
    pandemi başlarından itibaren 4 , 5 yıldır , yatırımcısıyım (3-4 liralardan ), dolar bazlı maliyet 4.11TL'de , hem büyümeye devam hem temettüye devam şahane hisse,

bu karlar ile devam edecekse halen bu fiyat bile uygun, üstüne olurda coşku yaşarsa (tarihsel f/k'lar 9 ları aştıgı donemler var) inanılmaz karlar yine bırakır,

tüm işmen çalışanlarının emeklerine sağlık,

hürmetle,
    ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •