Ýþ Bankasinin bu operasyonu ekonomi köþelerinde sýradan bir iþlem gibi yorumlanýyor.Bakalim yarýn borsa yatýrýmcýsý nasýl yorumlayacak.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok naziksin sevgili ALPER, çok teþekkür ederim
Bu baþlýkta yatýrýmcý bilinçli. Elindeki deðerin farkýnda. Dolayýsýyla her daim elle tutulur yorumlar okumak mümkün. Bu mesajýn vesilesiyle, ben de katký yapan her arkadaþýma teþekkür edip, haklarýný teslim edeyim
Sevgiler, saygýlar.
Yarýn ne olacaðýndan çok bundan sonraki süreçte ne olacak, önemli olan bu. Yarýn tavan da olsa, taban da olsa bu bir þey ifade etmez. Holding kurulur, iþtirakler aktarýlýr, ondan sonra görürüz ne olacaðýný.
Bu haberi önemsiz görenler, yýllardýr bas bas baðýrýyordu "iþ bankasý sadece banka olmalý" diye. Madem önemsiz, neden yýllarca atýp tuttunuz diye sormak lazým o algý operatörlerine. Sizin algýnýzý manipüle etmeye çalýþanlardan uzak durunuz, onlar sizin paranýzýn peþinde, size faydalý olmak için peþinizde deðil.
Sevgiler, saygýlar.
https://twitter.com/alperkirdal/stat...06141060149398
Burada güzel bilgiler bulabilirsin. Araþtýrmaya buradan baþla bence, devamýnda bulacaklarýna da þaþýrmaEnerji dediðin iþ grubu olmadan olmaz. Ahan da buraya yazýyorum (parmaðýmý yalayýp masaya çiziktirdim)...
Bravo, benim karþýma bugün çýktý.
Evet yýllardýr bu alanda çalýþýyorlar. Ýþ grubu þirketleri halka açýk olmadýðý için bu durum çok gündemimize gelmiyor bu ortamlarda, ama sektör karþýlaþmalarýnda oldukça itibar gördükleri de yadsýnamaz.
Koç grubu ise yýllardýr Tüpraþ özelinde bu sektörde varlýðýný artýracaðýný bas bas baðýrýyor. Ama iki dakikada bir kap atmadýðý için üç kuruþluk mühendislik firmalarý ve fason üreticiler milyar dolarlýk þirketler oluyor. A harfi ile baþlayan þirketin yaptýðý iþi dünyada yapan en baba firmalardan olan siemens, alstom ve ge nin Türkiye'de varlýklarý olduðunu ve milyar dolarlýk iþleri sadece Türkiye'de deðil, buradaki ofise baðlý coðrafyalarda da yaptýklarýný A firmasýnýn yatýrýmcýsý bilmez mesela.
Enerji altyapýsý üreten ve montajlayan firmalarda çok ciddi bir balon var. Ýnþallah darbesi çok yýkýcý olmaz vatandaþa. Hala dahi orada burada, en ufak bir sektörel bilgi kýrýntýsýna sahip olmayan manipülatörler tarafýndan pazarlandýðýný gördükçe, vay anam vay diyorum. Çok fena bir dalga bekliyor piyasayý o tarafta, inþallah genele sirayet etmez.
Son düzenleme : müzikal; 27-08-2023 saat: 18:42.
Yer Ýmleri