ortalama 13.8
Printable View
ortalama 13.8
13 45 lere çıkınca yükselecek diye atlayanların bile eline veriyor 13 27 YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hep aynı terane bu kağıtta ama gene de yiyoruz...satamıyoruz nedense....efsunlumudur nedir anlamadım....
13 63 yap geri 13 30 düş bu nedir YTD
adamda değil suç,bunca zaman lanet okuyup maliyeti yakalayınca hala daha bu kağıttan çıkmayan bizde....13,60 yaptı şimdi de....
Adam bütün günü son 15 dakikaya sığdırdı acelesi mi var yoksa YTD
Asuzu ve crfsa da olduğu gibi sığ kağıtların yükseliş trendinde yaptığı klasik hareketler tak fişi robot aşağı yukarı tarasın ne toplarsa kar. günlüğe değil büyük resme bakın.20 yıllık gaz rezervi dile kolay ihya eder adamı.
aynen dostum...resmen robot hareketi...tarıyor... yakaladığını kapıyor....15,73 üstüne atacak mı bakalım kısa vadede....biraz sancılı olacak o belli oldu....iş yatırım 210.000 lot topladı ki bu ,DERİM gibi dolaşımda az lotu olan bir hisse için çok fazla....bunları birilerine satacak...ne zaman ve kaç TL den satacak?
benim beklentim de bu....YTD
Sabah 14 50 den sat sonra 13 lerden geri yerine koy son 15 dk da hisseyi aynı yerine getir ne macera ama YTD
Dünün üstünde artı kapattık bu güzel oldu.
Zaten 16 üstü de uzaya gidecekmişiz o yüzden şimdi den herkes erzak çantasını ve uzay elbisesini hazırlasın.:yahoo:
Ne oldu 40 ve 50 TL olmadan bana bir lot bile vermem diyen 15 den maleyetimi verip deyip kekleyen nerde.Adaminizi kollardiniz.simdi isyanmi ayıp yav
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugün icbct ,adel yarın krontayim ama oraya sakın gelmeyin.Sonra müşteri toplar derler .Bak güzellikle diyorum kront yaslandirir.Sakin gelmeyin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşme gören var mı
Dün artıdan dönmüştü bugün eksi açıp dibe gidiyor demek ki gün içi takip etmeye gerek yok son 10 dakika yetiyor YTD
silkeleme operasyonu olduğunu düşünüyorum....mal toplamaya çalışıyorlar havası sezdim....sabretmek lazım ...YTD.
öyle olması bir ihtimal fakat sanki daha önceki 15.7x hareketinden daha önce yukarı yüksek hacimle çekerek malı çoktan dağıtmış olma ihtimali daha yüksek sanki, daha önceki tepeden aşağıya hareketin kopyası gibi yaparsa en son 10.xx lardan dönmüştü 30-35 günde bakalım bu sefer kaç günde aşağılara kadar salabilir.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Hacim yerlerde 13 35 e kadar saldı muhtemelen buralarda oyalanacak YTD
Ora,, bura,, çok oynuyor,,,
alıcılar tavana yazıyor. 102b tavana kadar var... bir harekette yukarıdan verme olayı,,,
tabana kadar 21b
bence önceki hareketten farklı davranıyor...14,56 ya kadar sattı şimdi aşağıdan mal topğluyor ki daha yukarı atabilsin...
Astronot kıyafetlerinizi hazırlayın....:wu:
İşin esprisi ben bu kağıdın 13 altına salınacağını düşünmüyorum....şahsi fikrimdir kimse etkilenmesin....
10 katı na 3 5 katına çıkan hisselerin hareketlerini inceleyin benzerlik varmı bence var beklemeye devam bakalım ne olacak
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayeni takip eden varmı bilmem ama 3 hafta önce yazdım o zaman ayen 11 civarydı derimde 12.5 deydi ayen derimi yarın gecer dedim nerelere geldi hergün 20 kademe koya koya 14 bine geldi hic uyarı almadı bir allahın kuluda sitede yazmadı hergün en az 5 milyon lotla saglam adımlarla gidiyor neden adamlar saglam kise ucacak kacacak demiyor derim hareketlendimi en az yüz tane ac kurt toplanıyor bu ac kutrlar agızlarını sulandıra sulandıra yazı yazıyorlar ne zaman hisse giderken yazan olmadımı bu hisse gider tamammı arkadaş onun icin sırf yazmak icin yazmayın ac kutrlar defolun hissemizi rahar bırakın gidin kumarınızı başka hissede oynayın lanet herifler.yrd.
HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/664781
SAYFA 27,,,
(*) 31 Aralık 2017 itibarıyla Şirket’in Derimod Pazarlama’nın kullanmış olduğu krediler için 42.000.000 TL
tutarında kefalet vermiştir.
Şirket’in 31 Aralık 2017 tarihi itibarıyla, kullanmış olduğu krediler için arsa ve bina üzerinde
15.550.000 TL tutarında ipotek bulunmaktadır.
i) Teminat Mektubu 227.086
ii) Kefalet 13.100.000
TOPLAM Şirket tarafından verilen
Teminat-Rehin-İpotekler (“TRİâ€) 70.877.086
Kredi riski
Kredi riski, Şirket’in taraf olduğu sözleşmelerde karşı tarafların yükümlülüklerini yerine getirememe
riskidir. Şirket, vadeli satışlardan kaynaklanan ticari alacakları ve bankalarda tutulan mevduatları
dolayısıyla kredi riskine maruz kalmaktadır.
Yurtiçi satışların büyük bir kısmı Şirket’in ilişkili tarafı olan Derimod Pazarlama’ya çoğunlukla açık
hesap şeklinde yapılmaktadır. Derimod Pazarlama’dan ve diğer taraflardan ticari alacaklar ve diğer
alacaklar için alınmış herhangi bir teminat yoktur. Derimod Pazarlama’dan olan alacakların ortalama
vadesi yaklaşık 8 aydır (2016: Ortalama 8 ay).
Toplam finansal borçlar 102.665.570
TOPLAM Şirket tarafından verilen
Teminat-Rehin-İpotekler (“TRİâ€) 70.877.086
BU NEDİR BÖYLE,,,, RAPORLARINDA RİSK YOKMUŞ GİBİ YAZIYORLAR,,, PAZARLAMA SIRTINI BUNA DAYAMIŞ,,,,
KONFEKSİYON NEREYE DAYAMIŞ,,, KOCAMAN SIFIR,,,,
BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ,,,
kumar sana yazıyorum yazına cevap olsun gecen hafta ben geregini, yaptım bugün yarın ellerine tebligat gider şirketi yönetemediklerine dair suc duyurusu yaptım gizlim saklım yok yıllardır temettü dagıtımıyor dedim sürekli pazarlama şirketi yoluyla borclandırıldıgını vede karın devamlı faizlere gittigini beyan ettim elin kulagındadır sizde suc duyurusunda bulunursanız haklarıda şikayet cogalırsa belki o zaman faizle borclanma sevdasından vaz gecerler ben nicin borclanılır hala cözemedim ne bocu kardeşim paranmı yok yıllardır bu karlar nereye gidiyor hep faize hesap zamanı ytd.
17.500 lotla iş en büyük satıcı
Iş bankası en büyük alıcı idi pazartesi ve salı günü
İş bankası satmaya başladıysa işimiz yaş....3 aydır 200.000 lot toplamıştı....gene aynı şeyi yaptı diktiminin kağıdı....gaza gelip daha da mala atlamamak en büyük tesellim.....YTD
Toparlanır diye düşünüyorum teknik olarak ne durumda grafik atabilirmisiniz
atadan bugunluk satış 9 bin oldu ufak ufak toplardı sanırım boşalttı..
Keske üstler dolu olsa...
https://i.hizliresim.com/dOrqNZ.png
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 ile 13 arasında gidip geliyor top gibi ileride ya 6.00 tl ye yolculuk yapacak yada tekrar 15.00 tl yi deneyebilir sanki alıcısı yok gibi mal kendi aralarında dönüyor tahtaya giren yok o yüzden 20 bile olabilir de ama 6.00 kadar düşebilir de
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
en iyi alıcı marbas 10 bin civarı malın 5 binini iş gerisini meksa ağırlıklı boşaltı..
pasta paylasabilecek var mi
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gene satmamışlığın pişmanlığını yaşatıyor sağolsun. Yedire yedire salıyor aşağılara. Bu kağıt için sanırım fazla beklenti içine girmişiz.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
karaman nerede gelsin alsın çok sallayıp duruyordu şimdi çıtı çıkmıyor neden acaba
Direnç kırılma noktaları neresi acaba. Grafik yorumlayabilen var mı
spk ya ulaşmaya calışın şikayet edin ytd.
https://invst.ly/6zpqs
FİBO'ya göre günlük 13,80 üstünde kalamadıı için alt bant desteği 12,60 lara geldik hatta altına sarktık.12,60 ların altında kapanış 11,60 lara gidişatın yolunu açar.